Dnevni horoskop za 21. jun 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Imate dobre saradnike koji jedva čekaju da rade sa vama. Morate da se okrenete partnerima koji dolaze sa istoka, od njih veći novac stiže. LJUBAV: Raspoloženi ste za romansu. Uživajte u danu i svakom trenutku ovog prelepog života. Partner vas obožava. ZDRAVLJE: Pazite na ishranu.

BIK

POSAO: Ako radite građevinske poslove, ugovarajte od naredne nedelje takvu vrstu delatnosti. Osećate da vam je dan pun raznih iznenađenja. LJUBAV: Dobar dan za mlade pripadnike ovog sazvežđa, nova poznanstva, nove ljubavi. Slobodni Bikovi nisu raspoloženi za romantiku. Muči vas sumnja, neverica. ZDRAVLJE: Imate problem sa migrenom.

BLIZANCI

POSAO: Inteligentni ste, iskustvo i znanje su glavni pečat današnjeg dana poslovnosti. Igrajte na tu kartu koja je vaša moć. LJUBAV: Veoma ste uspešni na ljubavnom polju, zahvaljujući životu koji ste vodili pre i naučili za dalju budućnost. ZDRAVLJE: Iskustvo koristite u proceni stanja u organizmu.

RAK

POSAO: Ubrzajte danas sebe. Potrebno je da gledate stvari realnije nego drugi oko vas. Imaćete uspeh u svakom poslu koji radite, bez depresije. LJUBAV: Rakovi koji su sami mogu biti oslobođeni kroz vatrenog Ovna. Ako ste u braku onda ćete sigurno imati partnera pored sebe za svaku vašu suzu, bol, patnju. ZDRAVLJE: Razmišljate o pregledu očiju.

LAV

POSAO: Potrebno je da se okrenete kanalisanju pozitivne energije koje imate previše, kako biste komercijalizovali ideje. Uspeh sledi posebno Lavu prve i druge dekade. LJUBAV: U ljubavi morate da nađete bar malo mira za bolju komunikaciju sa voljenom osobom. ZDRAVLJE: Pregledajte debelo crevo.

DEVICA

POSAO: Pokažite volju za promenama, reformama u okviru posla gde radite. Pa čak i da niste intelektualac, odličan ste radnik i preduzimač. LJUBAV: U ljubavi je vaš partner danas preduzimač ka vama. Dozvolite mu da se pokaže najbolje što može. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA

POSAO: Prava ste Vaga, okupljate ljude, potrebna vam je publika da svoje ambicije predstavite drugima. Vide vas kao lidera koji pokreće svaki kamen na zemlji.  LJUBAV: Ne dozvoljavate da vas obuzme napad emocija. Vodite računa o svemu, do najsitnijih detalja. Jedan Lav ili Ovan vas izluđuju. ZDRAVLJE: Sjajno se osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Ambicije su velike i vi žurite ka njima. Morate da se okrenete poslovima koji traže veću angažovanost, više novca, i to brze zarade. LJUBAV: Malo dodatne strasti u vezi će dobro doći. Adrenalin je proradio, a Škorpija ne može bez drame, jednostavno vam je dosadno. ZDRAVLJE: Proverite dioptriju. Škorpije druge dekade imaju problem sa pritiskom.

STRELAC

POSAO: Veoma lagodno posmatrate lestvicu uspeha kojom se penjete. Budite zavist kolega, ali šta se tu može kada ste moćni. Samo radite. LJUBAV: Ne dopuštate partneru da vam se obrati sa svojim željama. Mislite samo na sebe. Ništa novo, ništa neobično. ZDRAVLJE: Idealna za vas danas jeste traka za trčanje.

JARAC

POSAO: Ukoliko je bilo nekih problema i prepreka ka ostavarenju ciljeva, to sad prolazi. Lakše se diše, danas posebno. LJUBAV: Želite da se pokažete kao najbolji ljubavnik. Nije potrebno, vi to svakako jeste. ZDRAVLJE: Visok pritisak. Šetnja, kretanje…

VODOLIJA

POSAO: Nema posebnih projekata koje biste radili, ali šta god da vam se ukaže - spremni ste na rad i novitete. LJUBAV: Mislite da biste mogli da se okrenete jednoj vezi iz prošlosti, ali to bi vam donelo samo psihološki napor. ZDRAVLJE: Prožima vas jeza, možda temperatura tokom dana.

RIBE

POSAO: Nema mesta za brigu. Šta god da radite ima smisla, a novac ipak kasni danas ili u narednim danima. Bez straha, biće… LJUBAV: Izlazite često noću, ali nikako da privučete ljubav koju želite. Možda ne bi bilo loše da odete na neko mirnije mesto, poput keja pored reke, biblioteka… ZDRAVLJE: Ukoliko osetite blage vrtoglavice, oprez u vožnji.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković . Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna