Dnevni horoskop za 18. jun 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Skloni ste, kao svi vatreni znaci, da rasipate pozitivnu energiju. Pazite na sebe i koliko se trošite. Morate nešto da ostavite i za naredni dan. LJUBAV: Ovan koji je slobodan voli da flertuje, više nego da se veže za jednu osobu, a ako ste u braku onda vam je dobro, brak koji vas ispunjava i čini realno srećnom osobom. ZDRAVLJE: Psihička stabilizacija.

BIK

POSAO: Previše puštate da se svi oko vas ponašaju bahato. Morate da zavedete red. Ne može svako da dobije ono što želi, mora da zasluži. LJUBAV: Imate aspekte za zaljubljivanje. Ako ste u vezi sa Strelcem, potrebna vam je obazrivost. On je previše ekcentričan. ZDRAVLJE: Osetljiv nervni sistem.

BLIZANCI

POSAO: Morate da se čuvate razočarenja ili prevare. Vaši stavovi su previše idealistički. Ništa nije tako opasno kao ako nekom verujete bezrezervno, posebno na poslu. LJUBAV: Mesec u Škorpiji može da donese strast i ljubomoru u vezi ili braku. Ako ste slobodni, onda se zaljubljujete u Bika. ZDRAVLJE: Zadovoljni ste sobom, nemate problem trenutno.

RAK

POSAO: Savladaćete teškoće u kojima se nalazite. Nije problem novac, težina posla. Više je naglašen odnos sa kolegama i saradnicima. LJUBAV: Duboko osećate sve što je oko vas. Možete da iznesete težinu sudbine. Emotivno ste spremni da sve uradite samo da vam se voljena osoba vrati. ZDRAVLJE: Morate da pazite na hormone, nervozu.

LAV

POSAO: Preterani troškovi vam zadaju muke, ako imate svoj biznis morate da vodite računa o budžetu. Posebno gde se novac koji zaradite sliva. LJUBAV: Ljubomora koju osećate često vam stvara problem. To je više vaša potreba za blizinom i nedostatak doma i porodice. ZDRAVLJE: Promenu rada srčanog mišića donosi jak osećaj strasti.

DEVICA

POSAO: Vaš stav prema poslu posebno saradnicima može biti veom sebičan. Opustite se, jer znate da ste najbolji, nije potrebno da proveravate svaki detalj. LJUBAV: Ako ste u braku popravite komunikaciju. Slobodni ostaju i dalje sami, stim što će predveče dobiti ponudu da se vide sa osobom iz znaka Ribe. Prihvatite rande vu. ZDRAVLJE: Tromost tela, vrućine vam ne prijaju.

VAGA

POSAO: Ne želite da vas saradnici obmanjuju. Morate biti strožiji, pažljivi. Ne dozvolite svakave promene u planu poslovanja, nisu svi stručni toliko kao vi. LJUBAV: Partner vam predlaže put. Ne razmišljajte dugo već se pakujte. Ako ste slobodni, veče provodite u krugu rodbine. ZDRAVLJE: Napetost nerava.

ŠKORPIJA

POSAO: Otvarate prostor za nove stvari. Saradnici vas podržavaju, a donošenje ove odluke i vama diže sistem vrednosti. LJUBAV: Ukoliko bilo šta poljulja vašu vezu vi definitivno odlazite. Slobodne Škorpije mnogo biraju, ali nikako da se pojavi odgovarajući partner. ZDRAVLJE: Bolovi u glavi.

STRELAC

POSAO: Osećanja su vam okrenuta ka nekom novom projektu, dok u realnosti niko još nije spreman da ulaže u ono što ste smislili.
LJUBAV: Želite samo plažu, kremu za sunčanje i partnera. U mislima ste već negde na nekoj lepoj destinaciji. Opija vas sunce i toplota. ZDRAVLJE: Ništa vas ne boli.

JARAC

POSAO: Želite nagradu za sve što uradite. Nije moguće baš sve postići, ali postoji mogućnost da izvučete bolju zaradu. LJUBAV: Sigurnost na prvom mestu. Da biste postigli taj nivo u vezi moraćete mnogo da se žrtvujete, što vi u suštini ne volite. ZDRAVLJE: Proverite vid koji iznenada slabi, ponovo.

VODOLIJA

POSAO: Saradnike zamolite da vam se ne obraćaju često. Znaju da vas iritiraju, nerviraju, a vi opet sve to trpite zarad bolje finansijske situacije. LJUBAV: Vi želite ljubav, ali slabo se otvarate. Morate da se posvetite voljenom biću, da pokažete emociju. Svako to želi, pa i osoba koja vama pripada. ZDRAVLJE: Glavobolja zbog toplote koja je prevelika.

RIBE

POSAO: Na poslu vlada zanimljiva atmosfera, svi rade, raspoloženi su. Šta ima lepše da vam se kaže ili poželi. LJUBAV: Puno reči bez mnogo značenja uglavno razmenjuju oni koji nisu u vezi. Ljubav je svetinja za ovo sazvežđe pa se tome posvetite. ZDRAVLJE: Noću se provodite, danju ste pospani, neaktivni. Menjate se.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković . Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna