Dnevni horoskop za 7. jun 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Osećaj borbenosti je danas izražen u vama, sigurni ste u svoj stvaralački put kojim idete. Ponakad stanite malo da bi drugi mogli da vas isprate. LJUBAV: Opterećenje ste za partnera sa naglim promenama raspoloženja. Imajte razumevanja, pokušajte da se stabilizujete. ZDRAVLJE: Izrazit optimizam pomaže u izlečenju.

BIK

POSAO: Verovatno od nekog ko je rođen u znaku Lava možeti imati koristi, posebno ako je to čist novac. Važna je iskrena priča. LJUBAV: Izlivi strasti prema voljenoj osobi biće veliko iznenađenje za partnera. Uživaćete u ljubavi. ZDRAVLJE: Budite okrenuti vašem zdravlju.

BLIZANCI

POSAO: Novac vam je potreban za izmirivanje dugova koji vas muče dugo. Vreme je da verujete jednom prijatelju koji hoće da vam pomogne. LJUBAV: Potrebna je bolja komunikacija jer se osećate loše ako niste bliski kroz reči sa voljenom osobom. Budite iskreni jer onda znate da ste na pravom mestu. ZDRAVLJE: Više fizičke aktivnosti vas opušta.

RAK

POSAO: Nije potrebno da se opterećujete dolaskom novca. Izvor zarade je poznat ili manje znan, ali je ipak tu. Uživajte u zaradama. LJUBAV: Emotivna zatvorenost. Otvorite se drugom Raku jer ste odličan spoj emocije i energije. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na količinu tečnosti u organizmu. Nadutost stomaka.

LAV

POSAO: Danas sve zavisi od drugih. Ukoliko ste osoba koja preteruje u nekim dobrim namerama, vaš znak i snaga vam neće mnogo pomoći da napredujete. LJUBAV: Imate ljubavi i strpljenje za voljenu osobu. Vaš odnos je idiličan. ZDRAVLJE: Promenljivo raspoloženje.

DEVICA

POSAO: Brinete za druge, da li će uspešno završiti zadatke. Niste previše emotivni, niti dinamični. Znate kada postavite zadatke da se oni moraju odraditi. LJUBAV: Previše analize dovodi do toga da partner oseća da ste mu nedostižni. Nema potrebe za tolikim strahom ili stresom da li ste jedno za drugo. Ljubav je u vama. ZDRAVLJE: Previše ste napeti, odmarajte.

VAGA

POSAO: Nema prepreka za vas, problemi su na dobrom putu rešavanja. Vodite se samopouzdanjem. Znate da sve preokrenete na vašu vodenicu. LJUBAV: Ljubomora koja je prisutna kod partnera vas čini nervoznim. Da li ima razloga za to, samo vi znate… ZDRAVLJE: Opustiće vas jedino dobar odmor.

ŠKORPIJA

POSAO: Neka viša sila vam ne dozvoljava akciju. Smirite strasti i desiće se ono što očekujete, a to je dobra poslovna ponuda gde zarađujete sa lakoćom. LJUBAV: Posesivnost je ponekad naporna, pustite partnera na miru. Pripada samo vama, nema potrebe za tolikom ljubomorom. ZDRAVLJE: Bolovi u nogama.

STRELAC

POSAO: Radoznalost koju imate u sebi vam služi za dobijanje bitnih informacija. Poslovno se bavite nekretninama, uspešan dan imate. LJUBAV: Uživate u društvu prijatelja koji vas poštuju i vole vašu prijatnu dušu. Strelac u braku želi da pruži svu podršku partneru i u poslu. ZDRAVLJE: Raspoloženje vam je na nivou i to vam daje snagu.

JARAC

POSAO: Sad znate ko vam je sve vreme podmetao nogu, bio protiv vas i pokušavao da vas predstavi u lošem izdanju. LJUBAV: Stalno mislite o neverstvu partnera. Sumnjičavost se uvukla u vašu vezu. Morate da se otmete tom načinu razmišljanja. ZDRAVLJE: Reumatski bolovi u kolenu.

VODOLIJA

POSAO: Vaše sposobnosti su iznad svih, teško vas je dostići. Uvek ste uspešni, jer vi ste sve, samo niste autsajder. LJUBAV: Ovan želi vaše društvo, posebno ljubav. Pružite mu to zadovoljstvo, iznenadiće vas prijatno. Ako ste u braku onda vam partner daje vetar u leđa, pruža svu ljubav ovoga sveta. ZDRAVLJE: Problem sa ishranom.

RIBE

POSAO: Dan za razne spekulacije. Posebno ako radite poslove koji zahtevaju prevoz, prodaju. Sarađujete sa Strelcem ili Škorpijom. LJUBAV: Slobodni ili u vezi, zanimljivi ste jednom Raku. On će se maksimalno potruditi oko vas, a vi nemojte biti povučeni već pokažite koliko ste snažan ljubavnik. ZDRAVLJE: Raspoloženje na visokom nivou.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković . Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna