Dnevni horoskop za 5. jun 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO : Dovoljno ste odlučni da slušate sebe, jer ste osoba koja veruje sebi pa drugima. Nije loše da danas poslušate još nekog od saradnika. LJUBAV: Može vam podići raspoloženje jedan Lav koji je uporan da izađe sa vama. Vaša borba je interesantna. ZDRAVLJE: Optimista ste kada je vaše zdravlje u pitanju, za druge se plašite.

BIK

POSAO: Novac ne očekujte tokom dana. Jedan Rak vam pravi problem, odvlači vam klijente. Verovatno imate svađu sa njim. LJUBAV: Vaša je veza traje dugo zato što ste pažljivi prema voljenoj osobi. Volite da činite i pokažete koliko ljubavi u vama ima. ZDRAVLJE: Opušteni ste, to je dobro smanjuje stres.

BLIZANCI

POSAO: Odlična saradnja sa inostranim partnerima. Pravite posao koji će vas odvesti visoko. Budućnost vam je obezbeđena. LJUBAV: Jedan od lepših dana u mesecu. Gledajte da ga ispunite na najbolji mogući način. Najbolje se provedite sa porodicom. ZDRAVLJE: Upala grla.

RAK

POSAO: Opustite se, jer još uvek nisu veliki zadaci pred vama. Tek je početak meseca a ipak ćete doživeti dobre ponude. LJUBAV: Harmonija u emotivnim odnosima je već dugo prisutna. Nastavite sa takvim ispoljavanjem iskrenosti, možete samo dobiti. ZDRAVLJE: Problem sa varenjem.

LAV

POSAO: Postajete svesni svojih mogućnosti. Želite da sve bude najbolje. Veliki ste perfekcionista. Dobar posao sa Rakom. LJUBAV: Ljubav vam je pomalo daleka. Čudno da je jedan Lav usamljen. Potrebno vam je društvo. ZDRAVLJE: Visok pritisak.

DEVICA

POSAO: Rešavajte bitnije stvari od tih detalja koji vas iscrpljuju. Novac vam stiže preko znaka Vodolije i Lava. LJUBAV: Putovanje je lek za spas vašeg braka. Mnogo nervoze i nepoverenja. Slobodne Device i one u veze uživaju. ZDRAVLJE: Pravite nervozu.

VAGA

POSAO: Možete da namirišete veliki poslovni uspeh. Spremite se da pregovarate sa Bikom. On vam mnogo veruje. LJUBAV: Na trenutak emocije će biti poljuljane. Ne smete da se plašite takvog stanja jer ste osoba koja zna da pogreši. Sačekajte bolje vreme za razgovor. ZDRAVLJE: Nizak pritisak.

ŠKORPIJA

POSAO: Individualnost danas uzima maha. Borite se svim snagama da dokažete da ste najbolji u onome što radite. Šef to ceni. LJUBAV: Preuzeli ste igru. Otvoreno pokazujete svoju moć. Partneru se dopada vaša dominantnost posebno ako je Ovan u znaku. ZDRAVLJE: Bolovi u leđima.

STRELAC

POSAO: Imate mnogo podrške na random mestu. Želite još više da napredujete. Sarađujte sa Lavom ili Škorpijom. LJUBAV: Izuzetna komunikacija na kojoj vam mnogi zavide. Vaša ljubav je iskrena. Dan kao stvoren za nova poznanstva, za one koji su usamljeni. ZDRAVLJE: Povremeni bolovi u kičmi.

JARAC

POSAO: Preterano izbirljivi ako budete nećete imati pomoć. Razmislite o svojim postupcima koji su nekada neralni. LJUBAV: Promenite nešto u vezi. Pokrenite se, ni partner ni niste posebno aktivni. Morate da se otvorite jedan prema drugom ukoliko želite pravu ljubav. ZDRAVLJE: Osećate težinu u grudima. Pritisak.

VODOLIJA

POSAO: Skloni ste da stvorite radnu atmosferu za sve oko vas. Ono što drugima smeta, vas čini potpuno ravnodušnim. Savetuje druge kako da se organizuju bolje. LJUBAV: Volite ljubav sa puno iznenađenja. Svaka monotonija čini od vas nervoznu osobu. Partner će morati dobro da se potrudi. ZDRAVLJE: Pazite na zglobove.

RIBE

POSAO: Veća količina novca nije vam na dohvat ruke. Trebalo bi da promenite taktiku da budete spremniji na posao koji sledi, iz koga možete mnogo da izvučete. LJUBAV: Brinete o svemu pa i o partneru koji je neraspoložen. Oboje ste se udaljili zbog preteranog posla. Danas je dobar dan da se više približite jedan drugom. ZDRAVLJE: Problem sa vidom.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković  . Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna