Dnevni horoskop za 25. maj 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Verujte više sebi. Potrebno je da ponekad učinite neko dobro delo kako bi vam se vratilo na dobro. Možete imati finansijske probleme. LJUBAV: U fazi ste razočaranja ukoliko ste sami. Ovan u vezi ili braku ima bolji dan u ljubavnom životu. ZDRAVLJE: Neraspoloženje vas često prati tokom dana.

BIK

POSAO: Iskoristite sve svoje kvalitete u poslu kojim se bavite. Posebno će vam biti važni šarm i estetika. LJUBAV: Nije teško da se okrenete pravim osobama samo ako želite. Zaljubljeni ste u Strelca. ZDRAVLJE: Pazite na telesnu težinu.

BLIZANCI

POSAO: Previše se opterećujete nekim nebitnim trivijalnostima, a sposobni ste sve da uradite šta treba. Imaćete podršku svakog s kim budete sarađivali. LJUBAV: Dobar odnos sa Devicom ili Bikom. Osvajate pozitivnom energijom gde god da se nađete. ZDRAVLJE: Manja nervoza.

RAK

POSAO: Ponekad delujete previše umorno i nezainteresovano. Danas niste zainteresovani za neki preterani rad, iako u vašem okruženju imate Jarca koji vas pritiska. LJUBAV: Svakako da će vatreni znak biti dobar izbor za stalnog partnera. Veoma ste dopadljivi jednom Ovnu. ZDRAVLJE: Krećite se više, potreban vam je kiseonik.

LAV

POSAO: Možete očekivati uspešan dan na poslu. Za vas to nije novitet, ali ćete dobiti dodatni novac, zaradu. To je već novo. LJUBAV: Vi volite dinamiku i strast u vezi. Mislite da samo Škorpija ima takvu strast, što jeste istina, ali ovog puta će vas iznenaditi jedan Rak. ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA

POSAO: Mesec danas donosi dobro svima koji se bave javnim poslom, posebno televizijom, novinama, onima koji rade kao radio voditelji... LJUBAV: Ukoliko ste slobodni možete biti neko ko traži previše od druge strane. Zahtevni ste. Ali pored svega partner vas obožava. ZDRAVLJE: Mleko i mlečni proizvodi vam prave problem u stomaku.

VAGA

POSAO: Niste u dobrom odnosu sa Lavom i Bikom. Malo je čudno, ali uvek postoji neko "ali". Često ste egoistični, zbog toga se sve menja na poslu i u vašem odnosu. LJUBAV: Potpuno se predajete partneru. Sve je u vašim rukama. Kad hoćete volite, kad nećete idete dalje, ne molite za šaku ljubavi. ZDRAVLJE: Donji deo tela osetljiv, posebno lumbalni deo.

ŠKORPIJA

POSAO: Unutrašnja energija može da vas dovede do željenog cilja. Što je više koristite, više dobijate. Posebno je bitno imati maštu. LJUBAV: Imate osećaj blokade. Niste umislili, obično ste u pravu u svemu što vam se dešava u životu. Verovatno je to osoba koja radi sa vama, a vi joj se dopadate. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na kičmu, kosti.

STRELAC

POSAO: Strelac voli da se dokazuje, ali i hvali. Svi vide da ste veoma sposobni. Srećan rad sa Rakom, Škorpijom ili Bikom. LJUBAV: Imate harizmu i ideju kako da osvojite partnera. Dobar odnos sa Vagom, drugim Strelcem ili Rakom. ZDRAVLJE: Niste odgovorni prema sebi. Sve olako shvatate, posebno zdravlje.

JARAC

POSAO: Popravite svoj stav, mišljenje o onima koji rade za vas ili sa vama. Ne udaljavajte se previše od saradnika. Oni su vam sve. LJUBAV: Jedna Devica vam se dopada. Lepo je videti Jarca i Devicu zajedno. Potpuno ste iskreni jedan prema drugom.
ZDRAVLJE: Odlazak na ultrazvuk daće odgovor o zdravlju.

VODOLIJA

POSAO: Pokrenite se u popodnevnim satima, kada možete da se oslobodite stega i otvorite pravi posao. LJUBAV: Da li želite da se usmerite na prave ljubavi, osobe, ili vam je jednostavno totalno svejedno ko vam je partner? ZDRAVLJE: Lakša uznemirenost.

RIBE

POSAO: Ništa ne pokrećite na silu. Sve što je brzo i nepromišljeno daće loše rezultate, posebno finansije. LJUBAV: Vaša duša može biti spojena sa osobom iz znaka Bika ili Vage. Potrebne su vam nežnosti. ZDRAVLJE: Važno je da ste dobro raspoloženi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković . Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna