Dnevni horoskop za 19. maj 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Spremate se na kraći poslovni put koji će vam biti u pravom smislu dati mogućnost da radite ono što što volite i zaista napravite odličan finansijski podvig. LJUBAV: Dinamičan dan za ljubav, samopouzdanje i želju da se pokrenete na lepo druženje i na kraju prepustite ljubavi. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

POSAO: Više mudrih poteza u današnjem danu daće dobar poslovni rezultat. Dobro razmišljate o svim potezima koji su pred vama. LJUBAV: Danas je Mesec u Jarcu, vaše 9 polje, daće okrenutost patneru koji je posesivan i ljubomoran, ima totalno drugu viziju o životu. ZDRAVLJE: Dobra psiho- fizička energija.

BLIZANCI

POSAO: Razmišljate više o novcu, ne toliko o poslu. Morate da se usmerite na nove ideje koje vam se otvaraju pomoću osobe iz znaka Bik. LJUBAV: Partner je neko ko nema nekih upliva u to što radite. Verovatno će vas pratiti da vidi gde se krećete, sa kim se družite. Nema puno poverenja. ZDRAVLJE: Dosta dobro.

RAK

POSAO: Dan kada morate da se okrenete poslovima koji traže odnos sa publikom, narodom. Bićete popularni u svom radnom okruženju, traženi. LJUBAV: Očekuje vas prijatan susret sa osobom koju ste upoznali skoro… u petom polju ljubavi daće dešavanja puna sreće iskrenih emocija. ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

LAV

POSAO: Nije dobar aspekat za bilo kakvu raspravu. Možda ćete biti malo nervozni ali sigurno ćete znati kako da postupite sa onim saradnicima ili nadređenima koji se ne ponašaju kako treba. LJUBAV: Ukoliko ste u braku imate povoljan dan sa supružnikom da planirate velike stvari, poput proširenja porodice. ZDRAVLJE: Manje migrene.

DEVICA

POSAO: Devica je takav znak koji vidi ispred drugih, zna kako da se ponaša, zna kako da postupi sa klijentima. Ne ulažite u poslove koji su vama sumnjivi ili teški da se iznesu. LJUBAV: Ljubavni odnos sa drugom Devicom, Bikom ili Lavom može biti zaista sudbinski. Mada, možete iznenada da se okrenete jednom tajnovitom Jarcu. ZDRAVLJE: Krećite se više.

VAGA

POSAO: Vi tražite kvalitetan posao koji morate da završite. Dobro bi bilo da se okrenete samostalnom radu. LJUBAV: Lep odnos danas imate sa jednom Škorpijom. Vaša osećanja su iskrena a možete imati veliku strast. ZDRAVLJE: Slana ishrana vam šteti.

ŠKORPIJA

POSAO: Bolja energija daje vam mogućnost napredovanja. Uvaženi ste u društvu a možete raditi poslove koji su jako odgovorni ili traže veliko znanje. LJUBAV: Imate aspekte za poznanstvo sa osobom iz inostranstva. Osoba je rođena u znaku Lav, Rak, Vodolija ili druga Škorpija. ZDRAVLJE: Budite fizički aktivniji.

STRELAC

POSAO: Oni koji se bave uslugama, imaće dobar poslovni dan sa kompanijama koje se bave trgovinom. Neki Strelčevi očekuju poziv iz prekoookejanskih zemalja. LJUBAV: Susret sa osobom iz vatrenog sazvežđa, Lav, Ovan ili drugi Strelac vas može podići iz loših dana. ZDRAVLJE: U principu dobro.

JARAC

POSAO: Imate novu ideju za posao. Danas iskoristite svoju intuiciju. Dobićete unutrašnji glas. Sarađujte sa Škorpijom. LJUBAV: Ne ulazite u svađe sa partnerom, jer ste osetljivi a morali biste da pazite na svoj nervni sistem koji je osetljiv. ZDRAVLJE: Kontrolišete svoje misli.

VODOLIJA

POSAO: Rešavate neki važan slučaj u radnom okruženju. Svi traže podršku od vas jer ste moćni, znate da se postavite kako treba u datom trenutku. LJUBAV: Imate pored sebe partnera koji vam je od pomoći. Da nije tako, teško biste opstali u toj zajednici. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak, posebno nerv želuca.

RIBE

POSAO: Bavite se delatnostima koje vas ne opterećuju. Ako ste nezaposleni onda tražite pomoć prijatelja i to od osobe iz znaka Ovan. On je preduzimljiv, jak, pokretan. LJUBAV: Spremni ste za novu ljubav. Imate osećaj da možete svaki dan da se zaljubljujete. ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak, previsok je.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković  . Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna