Dnevni horoskop za 14. maj 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Saradnja vam je potrebna sa svima, koliko god mislite da ste jaki, nije tako u realnom svetu. Uvek postoji bolji i jači, prihvatite pomoć. LJUBAV: Za sve slobodne Ovnove susret sa jednom osobom iz vatrenog sazvežđa. Biće žestoko, ali biće i interesantno. Lav ili Strelac, birajte. ZDRAVLJE: Dosta dobro.

BIK

POSAO: Imate osećaj šta da radite, novac vam neće biti problem. Vaši snovi su nešto što je drugima nerealno ali vama je zaista prava istina. LJUBAV: Možda je bolje da se vratite staroj ljubavi. Pokušajte da obnovite ljubavnu vezu, tu vam je sigurnost. ZDRAVLJE: Potreban vam je sport.

BLIZANCI

POSAO: Ostavite posao kakav jeste, ništa ne menjajte, ostanite na tom poslu koji radite, vaše sposobnosti su uvek dobro došle. LJUBAV: Dobar dan za one koji su usamljeni da se upuste u neko lepo poznanstvo. Blizanci imaju poznanstvo sa jednom Devicom ili zanimljivim Rakom. ZDRAVLJE: Povedite računa o svom zdravlju.

RAK

POSAO: Mnogi od saradnika mogu da vam završe dosta toga. Spremni ste da zaposlite dobre i iskusne ljude. LJUBAV: Nemate napetost, ni loš dan. Vaša emotivna veza je nešto što morate da čuvate. Usamljeni neka se spreme na jedan susret sa Ovnom ili Bikom. Privlače vas jake ličnosti. ZDRAVLJE: Dosta dobra energija.

LAV

POSAO: Odličan dan za novi posao koji može da vam donese dosta toga. Pokušajte da se bavite poslovima koji vam donose rasterećenje. Rad sa decom je jedan od njih. LJUBAV: Poznanstvo sa osobom iz inostranstva. Iznenadiće vas dobrota, harizma, znanje te osobe. Bićete zaista u lepom društvu. ZDRAVLJE: Pazite na padove, povrede, ozlede.

DEVICA

POSAO: Dobro prolaze one Device koje rade u državnim institucijama. Možete računati na razne nagrade, unapređenja. LJUBAV: Dobra veza sa Vagom, Lavom ili drugom Devicom. Ta osoba može biti neko iz vašeg radnog okruženja. ZDRAVLJE: Čuvajte donji deo tela.

VAGA

POSAO: Momenat je da stanete malo sa velikim planovima. U današnjem danu ne razmišljate previše o novcu, jer smatrate da vam prirodno dolazi, pripada. LJUBAV: Dan kao stvoren za tajne ljubavne veze. Oni koji su u braku moraju da povedu računa o vernosti. Privlači vas avantura. ZDRAVLJE: Odlično.

ŠKORPIJA

POSAO: Sposobni ste za skoro sve poslove koji vam se daju, ali nikako niste u stanju da trpite lenjost onih saradnika pored vas. Verovatno ćete veći deo posla dati drugima da rade. LJUBAV: Ne dozvolite da vas slomi osoba iz prošlosti. Morate da se okrenete sadašnjosti. Susret sa Blizancima ili Vagom. ZDRAVLJE: Donji stomak osetljiv, genitalna regija.

STRELAC

POSAO: Često vam se planovi koje planirate ostvare, ali danas nemate takav osećaj. Sigurno ćete neke poslove pomeriti za narednu nedelju. LJUBAV: Emotivno gledajući, oni koji su sami biće u prilici da imaju dosta burnu noć. Verovatno više poznanstava za jedno veče. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

JARAC

POSAO: Danas vam je dobra saradnja sa osobama koje imaju naglašenu planetu Merkur u svom horoskopu. Devica, Blizanci znak ili podznak. LJUBAV: Ako ste ženski Jarac a želite ljubav, potražite je u velikim grupama ljudi, socijalnim mrežama. Muški Jarac ne mora mnogo da se trudi, žene mu prilaze same. ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

VODOLIJA

POSAO: Verovatno će vas neko od saradnika obavestiti da je potrebno da se brzo spakujete i krenete na put. Odlično se osećate u drugoj državi, nekako sa lakoćom sklapate posao. LJUBAV: Emotivno ste vezani za jednog prijatelja. Morate da presečete da li da se okrenete ljubavi ili ostajete i dalje drugari. ZDRAVLJE: Česte nesanice.

RIBE

POSAO: Budite otvoreniji prema svojim saradnicima. Svako ima mesto koje zaslužuje. Realnost je jedini pravi put poslovanja i dogovora. LJUBAV: Vaš partner mnogo radi i ne razmišlja da bi na taj način mogao vas da izgubi. Počnite da ga opominjete ukoliko želite da ostanete sa njim. ZDRAVLJE: Hranite se drugačije, novi režim primenite.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković . Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna