Dnevni horoskop za 10. maj 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Pokušajte da razmislite o nekim poslovima koji vam se nude. Drugi deo dana novac vam stiže preko osobe iz znaka Jarac. LJUBAV: Posvetite se sebi i porodici, nikako ispred ne stavljajte druge osobe. Bićete jednog dana nagrađeni. ZDRAVLJE: Proverite da li imate dobru dijagnozu.

BIK

POSAO: Imate veliki plan da ostvarite. Razmišljate o poslu koji donosi ogroman novac a koji vam ide preko više saradnika iz vaše firme. LJUBAV: Susret sa osobom koja radi posao koji traži stalno angažovanje. Teško vam je da budete bez nje ali bez posla ta osobe ne može… ZDRAVLJE: Napetost.

BLIZANCI

POSAO: Dobro komunicirate sa osobama koje vode mladalački život, razumete se, imate slične ideje. Dobra zarada, za dalje u budućnost, ne samo danas. LJUBAV: Vaš partner je neko bez koga ne možete. Osećate nestabilnost ukoliko ste odvojeni ili nemate dobru komunikaciju. ZDRAVLJE: Čuvajte se promaje, prehlade.

RAK

POSAO: Bićete pritisnuti od strane banke ili neke strane kompanije ukoliko imate dugovanje. Morate pažljivo da se borite sa teškoćama koje su pred vama. LJUBAV: Povratite poverenje partnera lepim rečima. Mnogo ste otuđeni zbog vašeg posla koji vam oduzima vreme. ZDRAVLJE: Odmarajte više, prezaposleni ste.

LAV

POSAO: Morate da popravite komunikaciju sa gazdom kod koga radite. Lav zna da bude jako vredan ali i jako nervozan kad zapne da ide sve po njegovom. Zbog toga dolazite u sukob. LJUBAV: Dosta dobar odnos sa partnerom. To vas čini jakim i stabilnim, dovoljno da držite sve pod kontrolom. ZDRAVLJE: Čuvajte se ozleda.

DEVICA

POSAO: Važno je da budete uporni. Odličan da za novac, pokretanje posla ili komunikacije sa Rakom, Vagom, Škorpijom. LJUBAV: Device moraju da otvore svoju dušu, posebno ako ste slobodni. Vi ste dobra osoba a ljubav tražite pored zemljanih i vodenih znakova. ZDRAVLJE: Čuvajte svoj imunitet, za sada je dobar.

VAGA

POSAO: Patite i morate da menjate kolektiv. Nije vam lako, mučite se saradnicima koji nisu u vašem rangu. Spori, bez inicijative. Vaga to ne voli. LJUBAV: Mislite na osobu koja nije u vašoj državi. Ljubav preko žice, interneta je jedino moguće u ovom trenutku. ZDRAVLJE: Jaka energetska hrana vas blokira.

ŠKORPIJA

POSAO: Plašite se otežanja. Niste realni ako tako mislite. Morate da se opustite pre svega a rezultati će svakako doći. LJUBAV: Puni ste strahova. Imate osećaj da vas partner napušta. Nikako se ne prepuštajte depresiji. To je samo prolazan period. ZDRAVLJE: Kosti, koža osetljivi.

STRELAC

POSAO: Ovo je dobar dan za saradnju sa jednim Rakom koji ima jake poslovne veze u velikim kompanijama. Vi ste odličan tim, posebno ste dobri prijatelji koji mogu da mnogo stvore. LJUBAV: Niste raspoloženi za raspravu sa partnerom. Ipak ćete ostaviti situaciju kakva je i pustiti da se stvari odvijaju same. ZDRAVLJE: Krvni pritisak vam smeta.

JARAC

POSAO: Ovo je dosta povoljan dan za finansije. Dobićete platu, neko će vam vratiti novac koji vam duguje, sigurno ste u novom poslu koji će vam se isplatiti. LJUBAV: Ako ste slobodna žena Jarac verovatno u ovom trenutku tražite partnera za brak. Ukoliko imate brak, vezu onda ćete tražiti od voljene osobe slobodne trenutke za dobar izlazak. ZDRAVLJE: Reumatični bolovi u kolenima.

VODOLIJA

POSAO: Morate biti strožiji. Imate pritisak saradnika koji su nesposobni da sami nešto organizuju. Mučite se sa osobama koje su labilni. Presecite, odlučite! LJUBAV: Danas je dobar dan za sve Vodolije jer znaju da uživaju u ljubavi. Dobra energija za sreću, zajednicu ide preko osobe iz znaka Strelac, Devica ili Rak. ZDRAVLJE: Oscilacije emotivne vas pomeraju iz ravnoteže.

RIBE

POSAO: Pokazujete odličnu energiju, pažnju, koristite sve svoje moći kako biste pokrenuli posao koji volite. LJUBAV: Ako ste u braku morate da se pozabavite željama partnera. Ukoliko ste sami onda poznanstvo sa Vodolijom menja vaš život na bolje. ZDRAVLJE: Dobro zdravlje za danas.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković  . Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna