OVAN

POSAO: Pokazujete svima da ste zaslužili mesto nekog ko zna da vodi posao. Vi ste odličan organizator i to morate da istaknete.  LJUBAV: Strast vas okupira. Gazite preko svih svojih principa. Pazite da ne preterate, možda vam se to obije o glavu.  ZDRAVLJE: Odlično.

BIK

POSAO: Vraćate se ustaljenom, svakodnevnom ritmu. Volite miran i proveren recept za život. Ali posao čeka i ne možete da preterujete u nekom "miru" akcija vas čini moćnim.  LJUBAV: Očekujte prijatno iznenađenje na polju emocija od jedne Vage. Pazite da ne preterate u svojoj ljubomori.   ZDRAVLJE: Čuvajte se raznih upala.

BLIZANCI

POSAO: Veoma ste harizmatični kada je posao u pitanju. Teško vas je pratiti, zbog toga često imate zavidne i ljubomorne ljude oko sebe. LJUBAV: Miran dan za one u braku. Buran dan za slobodne. Puno zanimljivih susreta u jednom danu. Možda vas jedna Škorpija ili Devica povedu u raj emocija.  ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

RAK

POSAO: Srećni ste, motivisani za dalje uspehe. Počnite da radite sa mladima kako bi im pokazali pravi put uspeha.  LJUBAV: Za slobodne Rakove sledi novo poznanstvo. Ako ste zainteresovani za strast, očekujte Lava , a ako priželjkujete duboke emocije, odgovaraće vam - verovali ili ne - jedan Jarac.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

LAV

POSAO: Firma je u manjoj krizi ali vi ste neko ko zna kako da podigne posao. Korostićete kao i uvek vaš šarm, pozitivan stav i naravno ne odstupati od svojih ideja.  LJUBAV: Vaša pravila su na prvom mestu. Ponekad preterujete u traženju poslušnosti, to može da odbije partnera.   ZDRAVLJE: Pritisak varira.

DEVICA

POSAO: Čuvajte svoje znanje za sebe. Vi ste osoba koja u sebi nosi dobrobit za sve oko vas. Ne bi trebalo da trošite previše danas, obratite pažnju.  LJUBAV: Osećate usamljenost, iako imate dosta njih koji su zainteresovani za vas. Uplašeni ste zbog emocije jednog Jarca. On vas voli ali vi nikako da to prihvatite.   ZDRAVLJE: Hranite se zdravo.

VAGA

POSAO: Znate da napravite dobar posao gde mnogi oko vas mogu da profitiraju. Ne bi bilo loše da se organizujete u jedan veći tim, to pomaže dobrom radu.  LJUBAV: Tajna veza, opasnost da se razotkrije. Kao i uvek tražite način da se izvučete ali morate da računate na posledice.  ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

ŠKORPIJA

POSAO: Obavljate sve lako. Niste dosadni ni sami sebi ni saradnicima. Važno je dobro društvo na poslu.  LJUBAV: Obuzdajte emocije. Osoba pored vas nije tako iskrena kako se čini. Teško podnosite izdaju, prevaru.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

STRELAC

POSAO: Potrebna vam je motivacija. Potražite je isključivo u sebi, ne nikako u drugima. Vi ste pravi izvor pozitivne energije.   LJUBAV: Vaša sebičnost boli partnera. Morate da se menjate u suprtnom stoji vam raskd.Slobodni imaju susret sa Bikom.  ZDRAVLJE: Nervoza vas često razara.

JARAC

POSAO: Nemojte postati opsesivni željom za moći, vlasti. Znate i sami da ste znak koji teškim i mukotrpnim radom dolazi do uspeha.  LJUBAV: Živite teško jer mislite na prošlu ljubav. Novo poznanstvo donosi sreću, pa se opustite i dozvolite sebi da volite - ponovo.  ZDRAVLJE: Osip po koži.

VODOLIJA

POSAO: Potreban vam je još neko. Najbolje da radite u timu osoba koje znate. Zajedno svojim znanjem i iskustvu možete da napredujete više od drugih.   LJUBAV: Čuvajte se flerta na radnom mestu. To vas privlači, izazov je za vas sve što je zabranjeno ali nije preporuka.   ZDRAVLJE: Osetljiv probavni sistem.

RIBE

POSAO: Dobra zarada. Kako počnete današnji dan tako će vam biti tokom dana ali možemo reći i tokom narednog perioda.  LJUBAV: Sanjarite o nekom. Verovatno je povezano sa prošlošću. Pokušajte da prelistate imenik na viberu, možda se setite ko je to.  ZDRAVLJE: Bolovi u leđima.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna