Dnevni horoskop za 22. april 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Biće vam poverena poslovna tajna ili neki važan dokument može da dođe u vaše ruke. Nećete zloupotrebiti situaciju. LJUBAV: Želite da dokažete partneru da ste u pravu bez obzira na sve. Pazite kako komunicirate. Mogući konflikti. ZDRAVLJE: Loša cirkulacija, problemi sa venama.

BIK

POSAO: Veoma ste odlučni. Neko će pomisliti da ste tvrdoglavi ali vi ipak igrate na sigurnu varijantu koja vam donosi profit. LJUBAV: Tokom današnjeg dana može da vas impresionira iskusni zavodnik. Ko li je to… Neko i vas da impresionira. ZDRAVLJE: Nizak pritisak.

BLIZANCI

POSAO: Tokom današnjeg dana se dešava mnogo toga. Nadređeni će danas odlučiti o tome da li ste zaslužili višu poziciju i njihovo poverenje. LJUBAV: Prilika za tajnu vezu ili flert sa zauzetom osobom. Vodeni znaci bude u vama posebne emocije, posebno jedna Škorpija. ZDRAVLJE: Možete imati probleme. Posetite lekara, nemojte da pijete lekove na svoju ruku.

RAK

POSAO: Tokom današnjeg dana ćete steći sasvim pogrešan utisak o nekoj situaciji. Bolje bi bilo da ne žurite sa osudama. Vreme će pokazati sve. LJUBAV: Veoma ste emotivni i danas će vam to biti dovoljno za sreću u braku nežnosti. Ako ste slobodni, danas možete ući u kvalitetnu vezu. ZDRAVLJE: Vodite računa o hormonima i ginekološkim problemima.

LAV

POSAO: Negde ste izgubili elan koji ste imali početkom ove sedmice. Radije ćete se prepustiti, nemate volju sada da menjate stvari. LJUBAV: Imate utisak da ste nepoželjni u nečijem društvu. Teški odnosi sa bračnim partnerom. Nikako da razgovarate o vašem zajedničkom odnosu. Prelomite, otvorite srce. ZDRAVLJE: Pazite šta pijete i jedete, opasnost od bakterija.

DEVICA

POSAO: Niste više sigurni šta je dobro a šta ne. Imate utisak da bi najbolje bilo da odustanete od svega. Međutim, moraćete danas da se suočite sa problemima. LJUBAV: Partner će vas impresionirati! Možda dobijete jedan lep poklon. Ako ste slobodni, nećete odoleti nečijem šarmu. Lep dan! ZDRAVLJE: Nervozan stomak, grčevi, problemi sa varenjem.

VAGA

POSAO: Puni ste energije i uradićete više od onoga što očekujete. Kolege će to umeti da cene. Pomoć od neke muške osobe. LJUBAV: Trenutno ste malo nesigurni, balanisrate između ljubavi i prijateljstva. Odlučite se šta želite, kakva veza vam je potrebna. ZDRAVLJE: Povišena telesna temperatura.

ŠKORPIJA

POSAO: Ne možete da budete u neizvesnosti pa ćete otići na razgovor sa nadređenima. Informacija koju budete dobili će vas umiriti za sad. LJUBAV: Ovo je dan kada se slobodne Škorpije mogu ozbiljno “zagrejati” za nekoga. Verovatno je to neki jak znak poput Jarca, Ovna ili Bika. ZDRAVLJE: Opasnost od trovanja lekovima, hranom, alkoholom.

STRELAC

POSAO:  Shvatili ste da ste negde izgubili važan papir ili ste zaboravili na neki dogovor koji ste trebali da održite. Tražite izgovore... LJUBAV: Pomešane emocije imate. Osoba koja vas intrigira sumnjate da nešto krije. Možda ste u pravu, važno je dobro ispitate sve što je nejasno. ZDRAVLJE: Promene pritiska, vodite računa o holesterolu.

JARAC

POSAO: Iznova i iznova pokušavate da se dogovorite oko jedne te iste stvari. Gubite strpljenje i radite po svom. LJUBAV: Fine emocije, senzibilni ste i imate samopouzdanja. Niko ne može da vam kaže “ne”. To je lepo čuti za jednog hladnog Jarca. ZDRAVLJE: Nadutost stomaka.

VODOLIJA

POSAO: Moguć priliv novca ali odmah zatim i malo veći troškovi. Nije sve idealno, ali vama je važno da se nešto dešava. LJUBAV: Voljenu osobu izvedite na neko fino mesto ili kraći izlet. Povećani su vam svi apetiti i čula. Iskoristite ovaj dan za ljubav i strast. ZDRAVLJE: Bez većih problema.

RIBE

POSAO: Danas možete da uradite mnogo toga korisnog. Dok su ostali zbunjeni ili pasivni, vi koristite priliku da pokažete svoje talente. LJUBAV: U braku niste baš sasvim iskreni, porodični problemi su pred vama. Mogu da potraju ako se ne otvorite. Previše ćutite. ZDRAVLJE: Vodite računa da se ne iscrpite previše u toku dana.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna