Dnevni horoskop za 27. mart 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Verovatno ste dugo bili naivna žrtva raznih malverzacija, pa vam je dozlogrdilo. Odlučili ste da i vi budete jači i drugačiji. LJUBAV: Sada postajete direktniji, impulsivniji. Sve kažete u lice šta treba. Ne štedite nikoga. ZDRAVLJE: Iscrpljeni ste. Čuvajte imuni sistem.

BIK

POSAO: Imate jasne ideje stavove, znate šta hoćete. To je dobro jer ćete tako od čestih promena stavova profitirati. LJUBAV: Samoća vam prija. Iako niste neko ko voli samoću ali sada se tako osećate. Nije strašno, proćiće taj osećaj. ZDRAVLJE: Moguća je kožna infekcija.

BLIZANCI

POSAO: Bolno je sve što danas preživljavate, ali i korisno. Pokušajte da izvučete iz događaja lekciju za budućnost. Čuvajte novac. LJUBAV: Neke stvari su jasne vama i osobi pored vas ili ste prava ljubavna veza koja će da traje ili niste. Odlučite se konačno. ZDRAVLJE: Dosta dobro.

RAK

POSAO: Bolje ste se osećali kad niste znali na čemu ste. Mogli ste da se nadate i maštate. Ovako, nečega se treba odreći, neke ljude staviti na pravo mesto. LJUBAV: Sklonost ka svađama i dramatičnim situacijama trenutno je evidentna. Partner je prema tome ravnodušan, ne shvata vas ozbiljno. ZDRAVLJE: Relaks pored vode.

LAV

POSAO: Blagi stres na poslu može da vas deprimira da uspete u onome što radite. Izdržite jer vas bolji dani čekaju. LJUBAV: Budite svesni i svojih slabosti. Niste svesni da možete biti ostavljeni. To bi vam teško palo. ZDRAVLJE: Problem sa stomakom.

DEVICA

POSAO: Bez nervoze danas. Niste ni upola moćni kada se nervirate. Više optimizma pomaže. LJUBAV: Baš ste posvećeni vezi u kojoj ste. Imate svih izgleda da budete na dobrom putu za brak. Čuvajte tu ideju. ZDRAVLJE: Imunološki sistem slab.

VAGA

POSAO: Uspevate sve da završite na vreme. Imate mnogo poslova koje treba da pokrenete ali stižete. LJUBAV: Usamljene Vage mogu upoznati osobu svoga života, ukoliko budu, kao po običaju, društvene. Koristite svoj neodoljiv osmeh. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPIJA

POSAO: Funkcionišete po sistemu vruće-hladno. Na momenat vam sve izgleda jednostavno, problem gotovo da i ne postoji, da bi vas uskoro uhvatila panika. LJUBAV: Napokon ostvarujete ono o čemu ste dugo maštali. Jedna Vodolija je pored vas. Vi ste zbog toga polaskani. ZDRAVLJE: Prehlade česte.

STRELAC

POSAO: Napunite baterije za predstojeće dane. Nije dobro da se danas upuštate u neke nove projekte. Ima vremena za to. LJUBAV: Bolji ste na ovom polju. Imate više sreće, pomirenje i harmonija predstoji. Iskoristite ovaj dan da što bolje provedete u društvu. ZDRAVLJE: Zubi osetljivi.

JARAC

POSAO: Brinete o novcu. Iako ste veoma ambiciozni, težite napredovanju i prestižu, moraćete da izaberete bolje partnere sa kojima radite, nisu dovoljno snažni za vas. LJUBAV: Situacija je bolja. Morate da se okrenete što više izlascima. To će vam popraviti raspoloženje. ZDRAVLJE: Odmarajte se više, potrebno vam je.

VODOLIJA

POSAO: Menjate često stav o poslu i zaposlenju. Volite inovacije. Ali danas se potrudite da budete u dobrom odnosu sa kolegama. LJUBAV: Na početku ste veze. Da li je to stara veza ili neka nova, kako god, bolje je ovako. Sagledajte dobro šta je ispred i iza vas. ZDRAVLJE: Glava slaba tačka.

RIBE

POSAO: Važna je ozbiljnost. Morate da se dobro organizujete ako želite poslovni uspeh. Nikako se ne prepuštajte slučaju. LJUBAV: Dosta flertujete. Imaćete dosta prilika za razna poznanstva. A od vašeg stava zavisi koliko ćete biti spremni da se upustite u nešto ozbiljnije. ZDRAVLJE: Aktivirajte se fizički.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

 Izvor: Lepa&Srećna

26.3.2022.

OVAN

POSAO: Morate biti strpljivi, disciplinovani i tolerantni. Pa ne može svaki dan biti vaš. Ima i drugih koji su bitni.

LJUBAV: Posvetite se kući, porodici. Nedelja je idealan dan za tako nešto.

ZDRAVLJE: Razmišljate o poseti lekara tokom.

BIK

POSAO: Čest osećaj lenjosti i apatije može da vam pokvari poslovni plan. Morate da budete van takvih osećanja, nikako do novca na taj način.

LJUBAV: Najbolje znate, šta i kako da dođete do osobe koja vas zanima. Vi ste vešt ljubavnik, vešt šarmer.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BLIZANCI

POSAO: Savetuje se što više pozitivnih poteza, jer puno toga izmiče kontroli. Morate da se bolje organizujete. Koristite inteligenciju.

LJUBAV: Razmišljate o stvaranju udruženja, slavljima i druženjima sa većim brojem ljudi. Dan vam je ko izmišljen za to.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK

POSAO: Jurite sto na sat, u želji da uradite što više zaostalih stvari. Postoje periodi kada vam ništa ne polazi za rukom ali sada je bolje.

LJUBAV: Emotivno ste vezani za jednog Jarca i to mora da se ostvari kao ozbiljna veza.

ZDRAVLJE:  Potiskivanje emocija.

LAV

POSAO: Fizički se iznurujete, jer radite više nego što ste u stanju, umesto da sve ostavite po strani i sačekate povoljniji momenat.

LJUBAV: Partner ima razumevanje za vaše ponašanje. Sve trpi, samo da vama udovolji.

ZDRAVLJE: Stopala, noge osetljive.

DEVICA

POSAO: Planete vam šalju isključivo pozitivne uticaje. Ukoliko ne uspete da ih prepoznate, radi se o ličnoj nesposobnosti. Morate se potruditi da biste ih prepoznali.

LJUBAV: Zašto lutati kad je sve tako jednostavno, bar danas. Prednost dajete druženju sa istomišljenicima.

ZDRAVLJE: Preterana gojaznost.

VAGA

POSAO: Na misteriozan način savladavate problem finansijske prirode. Kad bolje razmislite, videćete da ste uzalud bili neurotični.

LJUBAV: Za divno raspoloženje morate da zahvalite unutrašnjoj harmoniji i saznanju da vas neko od ukućana podržava u akcijama.

ZDRAVLJE: Dosta se dobro osećate.

ŠKORPIJA

POSAO:  Izbegavajte ekscesne situacije, jer lako može doći do prekida ionako klimave poslovne veze.

LJUBAV: Budite diplomata, popuštajte kad god to okolnosti nalažu. Samo tako ćete spasti bračno-partnerske odnose.

ZDRAVLJE: Manje alkohola, noćnog života.

STRELAC

POSAO: Poslovni partner vas izluđuje, jer je vaša prava suprotnost. Što on više ulaže napor, to ste više svesni da čini pogrešne stvari.

LJUBAV: Mnogi Strelci nisu imali sreće da upoznaju srodnu dušu. Sutra se situacija menja u vašu korist.

ZDRAVLJE: Dobar imunitet.

JARAC

POSAO: Postali ste svesni problema u kontaktima sa okolinom, timskom radu i svemu što se odnosi na saradnike.

LJUBAV: Odličan dan za sve koji žele da se okrenu nekim novim poznanstvima. Na primer Devica dobar izbor.

ZDRAVLJE: Odlično, nikad bolje.

VODOLIJA

POSAO: Prošlo je vreme lake i brze zarade. Možete da računate na to da ćete morati da se jako potrudite kako biste došli do cilja.

LJUBAV: Raskinuli ste jednu vezu. Nije vam lako ali ste u mogućnosti da popravite raspoloženje uz prijatelje.

ZDRAVLJE: Preosetljivost na promenu temperature u vazduhu.

RIBE

POSAO: Pokrenite se, jasno odlučite šta želite i krenite napokon nešto da radite. Ne mučite više sebe.

LJUBAV: Imate partnera pored sebe koji je nešto poput vas, usporen, nespretan. Zajedno ste jači, da pobedite i krenete u akciju.

ZDRAVLJE: Nesvestica, posledica nesanice.