OVAN

POSAO: Moguće je da će vas izabrati za rukovodioca, potrudite se da opravdate poverenje. LJUBAV: Partner vas danas posebno obasipa pažnjom ali vi ste nervozni iz vam poznatih razloga. ZDRAVLJE: Odlično.

BIK

POSAO: U ovom trenutku možete biti potpuno zadovoljni svojim finansijama. Naporan rad, vam se konačno isplatio. LJUBAV: Počinjete da sumnjate u neverstvo. Razgovarajte sa voljenom osobom.  ZDRAVLJE: Prekontrolišite štitnu žlezdu.

BLIZANCI

POSAO: Nervira vas to što zaposleni pridaju značaja stvarima koje se ne tiču posla.  LJUBAV: Možete biti više nego zadovoljni bračnom atmosferom. Slobodni mogu očekivati poznanstvo sa jednom šaramantnom Devicom. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK

POSAO: Putovanje u inostranstvo daje bolje finansije. Zbog toga se potrudite više kako biste otišli i zaradili. LJUBAV: Pokušajte da razmislite o tome gde grešite. Možda se neko drugi požali na vas. ZDRAVLJE: Nemate razloga za brigu.

LAV

POSAO: Veliki uspeh nadomak ruke. Zaradićete odlično. LJUBAV: Ne umete da se opredelite za jednu osobu. Volite flert, udvaranje, puno interesenata za vas. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

POSAO: Nemate razloga da stalno prigovarate saradnicima. Od drugih tražite nešto što nije u okviru njihovog posla. LJUBAV: Partner bi mogao da se ozbiljno naljuti na vas. Često ste nepodnošljivi u svojim analizama. ZDRAVLJE: Pazite se hladnih napitaka.

VAGA

POSAO: Vaše preterano angažovanje ne nailazi na podršku kakvu zaslužujete. To izaziva osećaj nepravde u vama. LJUBAV: Slobodnima predstoji poznastvo sa osobom u znaku Lava. ZDRAVLJE: Nervoza.

ŠKORPIJA

POSAO: Nema potrebe za velikim ulaganjem. Čuvajte novac za naredni period. LJUBAV: Uživate u tajnoj vezi. Važno je da ne budete otkriveni ili biće svašta… ZDRAVLJE: Upala bešike.

STRELAC

POSAO: Za one koji sarađuju sa inostranstvom slede komplikacije u toku današnjeg dana. LJUBAV: Puno strasti. Nemojte da dozvolite da vas nešto ometa u uživanju s partnerom. ZDRAVLJE: Odlično.

JARAC

POSAO: Ako radite bilo koji posao koji ima veze sa nekretninama, pazite na dokumenta.  LJUBAV: Nemojte biti hladni prema partner, pokažite mu da vam je stalo do njega. ZDRAVLJE: Posetite zubara.

VODOLIJA

POSAO: Niste u lošem danu. Nema nekih teškoća, prepreka. Dobro obavljate sve što je pred vama.  LJUBAV: Iznenadni preokret u odnosu sa partnerom. Dobar dan za ljubav. ZDRAVLJE: Nema problema.

RIBE

POSAO: Danas je dan kada je potrebno da se istaknete. Sve što kažete , uradite je važno, ima svoju cenu.LJUBAV: Osoba sa kojom ste skoro počeli vezu je verovatno budući supružnik. ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna