OVAN

POSAO: Nemate toliko obaveza koliko ih je bilo prethodnih dana. Imate i vi pravo na mali predah. LJUBAV: Razmišljate kako da udovoljite partneru, jer vam se čini da je stalno nezadovoljan. ZDRAVLJE: Temperatura.

BIK

POSAO: Danas možete da predahnete jer ste obavili veliki deo zadatka u prethodnom periodu. Probajte da se povežete sa osobom u znaku Ribe ili Jarca, mogli bi vam doneti korist. LJUBAV: Već duže vreme partner ima ispade koji vam nisu jasni. ZDRAVLJE: Jedite umereno.

BLIZANCI

POSAO: Imate sve realne adute za napredak. Ali realizacija toga moraće da sačeka neki bolji trenutak. LJUBAV: Imate utisak da vam se komunikacija sa partnerom sve više razvija. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK

POSAO: Postoji nekoliko razloga zašto bi trebalo da odložite svoje planove. Strpite se za bolje dane. Trebalo bi da se obratite Vagama za bolju saradnju. LJUBAV: Dopadate se jednoj Devici već duže vreme. Odgovorite joj na udvaranje. ZDRAVLJE: Nemate razloga za brigu.

LAV

POSAO: Ako radite u prosveti možete očekivati manji sukob sa nadređenima. Srećom, prolazite bez težih posledica. LJUBAV: Izluđuje vas partnerova malodušnost. ZDRAVLJE: Gojaznost.

DEVICA

POSAO: Smišljate strategiju za naredne dane. Ne bi bilo loše da poslušate savet jednog uspešnog Jarca. LJUBAV: Nemojte tražiti problem gde ga nema. Budite malo popustljiviji prema partneru. ZDRAVLJE: Nema potrebe za brigom.

VAGA

POSAO: Razmišljate o dodatnoj edukaciji kako biste napredovali na radnom mestu. LJUBAV: Dosadilo vam je da budete na drugom mestu. Zahtevate razrešenje od osobe sa kojom ste dugo u konfuznom odnosu. ZDRAVLJE: Negujte više kožu.

ŠKORPIJA

POSAO: Vredno radite iako nije neophodno. Sačuvajte snagu za predstojeće dane. LJUBAV: Gorite od strasti za osobom koju ste nedavno upoznali. Danas je odličan dan da joj priđete. ZDRAVLJE: Smanjite unos alkohola, cigarete…

STRELAC

POSAO: Odličan dan za one iz sfere turizma. Saradnja sa Lavom ili Ovnom donosi uspeh među ljudima iz vaše branše. LJUBAV: Opet ste na meti ogovaranja. Nije ni čudo, jer se hvalite pred pogrešnim ljudima. ZDRAVLJE: Dobro. Ne razmišljate o tome.

JARAC

POSAO: Iskoristite današnji dan za osmišljavanje strategije o osvajanja tržišta. Vi ste u tome najbolji. LJUBAV: Ljubav stara zaborava nema. Danas ste izrazito nostalgični. ZDRAVLJE: Uglavnom dobro.

VODOLIJA

POSAO: Danas je izuzetno naporan dan. Srećom po vas bićete adekvatno nagrađeni za uložen trud. LJUBAV: Brinete se za partnera, jer vam ne deluje srećno. Ugodite mu, iznenadite ga… ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

RIBE

POSAO: Sanjarite o velikim uspesima u današnjem danu. Nemojte da vas realnost ubrzo spusti na tlo. Neće vam se dopasti. LJUBAV: Imate nerealnu predstavu o osobi u koju ste zaljubljeni.
ZDRAVLJE: Bol u predelu stomaka.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna