Dnevni horoskop za 1. februar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Vi se brzo oporavite kada su vaši poslovi u pitanju. Sigurno znate kako dalje da se organizujete za razliku od drugih. LJUBAV: Emotivna vezanost za osobu koja je rođena u znaku Raka. Rak može lekovito da deluje na vas. ZDRAVLJE: Nećete imati zdravstvenih problema.

BIK

POSAO: Razmišljate da se okrenetre poslovima investicija. Odličan njuh imate za nekretnine. Morate biti istrajni u onome što radite. LJUBAV: Vaš smisao za porodicu, kuću mnoge inspiriše. Nema boljeg domaćina od vas. ZDRAVLJE: Morate uzeti novu terapiju.

BLIZANCI

POSAO: Retro kretanja daće vam briljantnu ideju. To je nešto o čemu ste razmišljali ranije. Sada je vreme da se aktivirate. LJUBAV: Slobodni Blizanci očekuju susret sa Lavom ili pomalo teškim ali ipak zanimljivim Jarcem. ZDRAVLJE: Dosta se dobro osećate.

RAK

POSAO: Odrasli vas previše opterećuju. Morate da pronađete bolje, opuštenije, mladolike saradnike. LJUBAV: Vi nikako da shvatite da je put u ljubav sa jednim Strelcem. Sklanjate se, povlačite a ustvari jako vam se dopada. Opustite se… ZDRAVLJE: Digestivni trakt osetljiv.

LAV

POSAO: Moraćete da pretrpite razne uticaje osoba koje su oko vas. Ne volite kritiku ali ste ipak pod uticajem. LJUBAV: Obratite pažnju na Vodoliju koja nije preterano ljubazna a pokazuje se kao veliki udvarač. ZDRAVLJE: Čuvajte zdravlje koje vam je oslabljeno.

DEVICA

POSAO: Obnovićete jedan poslovni kontakt koji ste izgubili ranije. Niste preterano sigurni da će to ići dobrim putem. LJUBAV: One Device koje još uvek traže idealnog partnera neće ga naći. Vaš vlada Merkur i dalje je retro, sačekajte, pokrenućete ga, svakako, kad krene direktno. ZDRAVLJE: Česte upale grla ili glasnih žica.

VAGA

POSAO: Novac vam je naklonjen. Znate da ste sposobni da zaradite samo se pokrenite, često ste lenji. LJUBAV: Ako ste upoznali osobu iz znaka Raka imaćete razloga da se više i vežete za tu osobu. Kuća, dom, porodica je ono što želete. ZDRAVLJE: Osetljivi ste na donji deo tela.

ŠKORPIJA

POSAO: Budite uvereni da ćete ostvariti svoj san. Pomoć vam stiže od Blizanaca, brzi su, vešti… LJUBAV: Obostrana razmena emocija sa jednim Bikom. On je velika strast, požuda, ljubav za Škorpiju. ZDRAVLJE: Problem sa stomakom.

STRELAC

POSAO: Oslonite se isključivo na svoju dobru intuiciju. Znate da ste jaki i moćni i da sve što započnete da radite ide ka uspehu. LJUBAV: Strelac želi da uživa u ljubavi. Teško je da se posveti samo partneru. Saradnja mora da postoji kako u poslu tako i u ljubavi. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC

POSAO: Jedan od najjačih i najambicioznijih znakova zodijaka. Morate pod hitno da se otisnete i pokrenete nešto novo u svom poslovnom životu. LJUBAV: Ljubav sa Bikom vas čini jakim, sigurnijim u sebe. Ako ste u vezi sa Rakom onda sve prepustite njemu. ZDRAVLJE: Kičma osetljiva.

VODOLIJA

POSAO: Imate novca. Sada je vreme da se dobro organizujete i krenete u nove pobede. LJUBAV: Vodolije u braku imaju šansu da poboljša brak ukoliko se opusti i ode na neki izlet. ZDRAVLJE: Strada vam stomak od nervoze.

RIBE

POSAO: Poslovno ćete uživati u onome što radite ali će vam novac biti mnogo važniji od svega. Morate da sarađujete sa Vodolijom. LJUBAV: Venera planeta lepote, šarma i ljubavi ušla je konačno u vaše sazvežđe. Pred vama lepa ljubav na vidiku. ZDRAVLJE: Odlično.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna