OVAN

POSAO: Ukoliko budete uporni ostvarićete poslovni kontakt sa strancima u naredna tri dana.  LJUBAV: Vama se dešava ljubav. Kao da ne verujete u to.  ZDRAVLJE: Zapustili ste svoje zdravlje.

BIK

POSAO: Pouzdani saradnici su vam potrebni. Kontaktirajte ljude koji su voljni da rade u vašem timu.   LJUBAV: Imate dobar brak. Sada ne razmišljate o tome previše.  ZDRAVLJE: Donji stomak osetljiv.

BLIZANCI

POSAO: Niste neko ko traži previše od svojih zaposlenih, ali higijena mora da bude na vrhunskom nivou.  LJUBAV: Opušteni ste u vezi koju imate. Partner je zanimljiv i dinamičan.  ZDRAVLJE: Obratite pažnju na zdravlje. Previše ste se opustili.

RAK

POSAO: Ulažete novac u novi posao.  LJUBAV: Čuvajte se lakih reči. Onaj ko vam se udvara može biti i neiskren.  ZDRAVLJE: Psiha osetljiva.

LAV

POSAO: Dobar dan za poslove putovanja, inostranstvo i nove poslovne ugovore.  LJUBAV: Treba da pokrenete ljubavni život. Kao da ste se usedeli. To nije Lav!  ZDRAVLJE: Možete imati blagu reumu, koliko zapravo ona uopšte može biti blaga.

DEVICA

POSAO: Dnevni ne toliko teški problemi u okviru radne organizacije i saradnika mogu biti veći teret od nekih mnogo težih slučajeva.  LJUBAV: Imate sve uslove da uđete u lepu vezu sa Jarcem. Verovatno ćete raskinuti staru vezu.  ZDRAVLJE: Pomalo umor od preteranog rada, ništa ozbiljno.

VAGA

POSAO: Brzo reagovanje je potrebno. Ako to niste sami u stanju da prepoznate, onda potražite neki vatreni znak da vas pokrene, na primer Ovan.  LJUBAV: Potreban vam je partner koji ima novac i status. Bez toga nećete prihvatiti ozbiljnu vezu.  ZDRAVLJE: Mesec u je Vodoliji u konjunkciji sa Saturnom. Brinete za svoj digestivni trakt.

ŠKORPIJA

POSAO: Potrebna vam je kompromisna varijanta da biste uradili dobar posao.  LJUBAV: U dobrom ste odnosu sa partnerom, dosta emocija.  ZDRAVLJE: Nema neraspoloženja.

STRELAC

POSAO: Planirajte budućnost. Nije dovoljno da igrate samo na kartu sreće iako ste znak Jupitera koji generalno predstavlja sreću.  LJUBAV: Velika strast pred vama.  ZDRAVLJE: Pomalo stresa neće ugroziti totalno zdravlje.

JARAC

POSAO: Dobar tim, dogovor, saradnja to gradi vašu poslovnu kuću. LJUBAV: Emotivno ste pokriveni više nego očekujete.  ZDRAVLJE: Energetska ravnoteža je najvažnija.

VODOLIJA

POSAO: Znate da ćete danas odraditi veliki posao. Imate dobar osećaj za zaradu.  LJUBAV: Žena Vodolija je buntovnik, želi svog čoveka pored sebe. Muška Vodolija traži više slobodu.  ZDRAVLJE: Nećete da rasipate energiju i trošite imunitet na nešto što vas preterano ne zanima.

RIBE

POSAO: Imate dovoljno vremena, energije da se organizujete.  LJUBAV: Dobra komunikacija daje i dalje dobar i erotičan odnos sa voljenom osobom.  ZDRAVLJE: Alternativni lekovi su dobra preporuka.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.