OVAN

POSAO: Vaša ambicija ponekad zna da dovede do sloma. Morate malo da date sebi i prostora za opuštanje. LJUBAV: Vi mislite da osoba u znaku Vaga nije trenutno dobra za vas. ZDRAVLJE: Koža lica osetljiva.

BIK

POSAO: Novac vam klizi iz ruku. Preterano trošite na neke bezvredne stvari. LJUBAV: Budite diplomatičniji u odnosu sa supružnikom. Nikada se ne zna šta donosi dan a šta noć. ZDRAVLJE: Vaš vladar Venera je u Jarcu. Obratite pažnju na kosti, kožu, zuč.

BLIZANCI

POSAO: Razmišljate brzo i intuitivno. Merkur u Škorpiji donosi tajne poslove. LJUBAV: Emotivno ste vezani za nekog koga znate duži period a to krijete. ZDRAVLJE: Bubrezi osetljivi.

RAK

POSAO: Sa osobom iz znaka Ribe ili Ovan imaćete poslovni dogovor. LJUBAV: Otuđenost nije novost za povučenog Raka. Ali iskoristite udvaranje jednog Blizanca koji vam želi dobro. ZDRAVLJE: Donji deo tela osetljiv.

LAV

POSAO: Bavite se poslovima iz sfere saobraćaja. Recimo, bilo bi dobro da prodajete auto delove. LJUBAV: Potrebna vam je potvrda emocija voljene osobe koja je prilično zatvorena ili je jednostavno slaba u odnosu na vaš autoritet. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

DEVICA

POSAO: Ekonomija, kancelariski posao može biti dobar za sve one koji to rade. LJUBAV: Strasna veza sa Strelcem vam može preokrenuti život. Morate uneti u svoj dan više optimizma, manje analizirate. ZDRAVLJE: Imate dobar imuno sistem.

VAGA

POSAO: Bićete unapređeni. Od nedelje više privilegija za vas. LJUBAV: Nerazumevanje u vezi može da vas košta raskida. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Važno je da niste u klopci koja se zove novac. Ako preterano mislite samo o tome onda teško da ćete napredovati. LJUBAV: Ako ste sami, onda ćete morati da prihvatite osobu koja vam se udvara. Iako nije po vašim standardima.   ZDRAVLJE: Menjate raspoloženje.

STRELAC

POSAO: Dobar dan za poslove špedicije, razne špekulacije, trgovinu. LJUBAV: Strelac u braku želi provod. Strelac u vezi želi strast. Slobodni Strelac želi vezu bez obaveze. ZDRAVLJE: Bavite se sportom.

JARAC

POSAO: Ideja nije loša da radite sa još nekim kolegom posao koji ste zamislili. LJUBAV: Zauzeti imaju tajno udvaranje jednog tajanstvenog Bika. ZDRAVLJE: Manja infekcija grla, nosa, pluća.

VODOLIJA

POSAO: Dobro ste zamislili nov posao ali čekajte narednu sedmicu. LJUBAV: Flert sa osobom koja radi u vašem okruženju. ZDRAVLJE: Potreban vam je svež vazduh.

RIBE

POSAO: Poslovi trgovine, naročito ako je reč o nekim hemijskim preparatima, donose dobar uspeh i novac. LJUBAV: Oni koji su slobodni večeras je idealno da sretnu osobu sa kojom razmenjuju SMS poruke. ZDRAVLJE: Potrebno više ishrane u zelenoj boji.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna