OVAN

POSAO: Iako je početak novog meseca, vi imate snage i energije za predstojeći period. LJUBAV: Idealno za provod i novo poznanstvo oko druge polovine dana. Emotivna veza sa Bikom će vas osvežiti.  ZDRAVLJE: Dosta dobro zdravlje.

BIK

POSAO: Posao započinjete sa osobom iz znaka Ribe. Jako vam je važan današnji dan. Dobro se organizujte. LJUBAV: Imate izgleda da se zaljubite u isto tako jednog senzibilnog Bika, mada često vas privuče Rak ili Ovan. ZDRAVLJE: Nikako alkohol ni danas ni večeras.

BLIZANCI

POSAO: Novac vam stiže preko Vage ili Strelca. Radite na tome da ostvarite dobre veze u svojoj delatnosti. LJUBAV: Dobar, lep dan za vas i dobar provod. Oni u braku postavljaju nova pravila ponašanja osobi sa kojom žive. ZDRAVLJE: Krvni pritisak povišen.

RAK

POSAO: Ništa bolje od inostrane kompanije i saradnje sa njima. Iskoristite ovaj dan za poslove koji vama odgovaraju. LJUBAV: Sređujete kuću, stan. Potrebno vam je novo ruho. Volite inovacije u domu. ZDRAVLJE: Znate da se preforsirate, pa kasnije imate problem sa imunitetom.

LAV

POSAO: Zadovoljni ste. Danas ne morate da razmišljate mnogo o poslu već o odmoru i provodu. LJUBAV: Mislite na jednog Ovna. Baš vam zadaje muke svojim drskim ponašanjem. Ali vama se to dopada. ZDRAVLJE: Povremeni bolovi u nogama.

DEVICA

POSAO: Trezveni ste. Razmišljate unapred. Znate da vam treba mnogo energije za tekuću sedmicu. Danas se spremate za predstojeći period. LJUBAV: Ispunjeni ste emotivno, čak previše. Prosto ne verujete da vam se dešava takva ljubavna idila. ZDRAVLJE: Samo se hranite zdravo.

VAGA

POSAO: Novac danas preko osobe iz znaka Lava. Oni koji očekuju poziv za novo radno mesto, neka sačekaju narednu nedelju. LJUBAV: Susret sa Ribom ili Škorpijom vam menja mišljenje o vezi u kojoj ste trenutno. ZDRAVLJE: Upala grla. Nije strašno, ali ne budite nemarni prema sebi. Posetite lekara.

ŠKORPIJA

POSAO: Ponekad imate manji problem sa saradnicima. Ostavite po strani nesporazum bar danas. Početak je meseca. LJUBAV: Muči vas ljubomora. Savet vam je da veče provedete uz dobro društvo i da se opustite. ZDRAVLJE: Trenutno se ne žalite.

STRELAC

POSAO: Novac vam dolazi. Ni sami niste svesni kako ali on se nekako uvek nađe. Vi ste srećne ruke. LJUBAV: Poznanstvo sa osobom iz inostranstva. ZDRAVLJE: Čuvajte svoju pozitivnu energiju za dalji period koji je pred vama.

JARAC

POSAO: Odličan početak meseca. Sve vam se otvara. Slušajte svoj unutrašnji glas. Nema greške.   LJUBAV: Potreban vam je neko sa kim možete da razmenite iskrene misli, reči. Niste opterećeni nekim romantičnim fantazijama. ZDRAVLJE: Problem sa plućima, infekcijom grla.

VODOLIJA

POSAO: Intenzivno razmišljate o novcu. Imate sreće jer će vam se pojaviti osoba koja završava sve vaše zamisli. LJUBAV: Pomalo nesigurni u ono što osećate. Kao da ne dobijate jasnu sliku o tome šta dalje da radite. ZDRAVLJE: Više vitamina.

RIBE

POSAO: Dobar dan za vas, sve poslove koje započnete biće uspešni tokom celog meseca. LJUBAV: Popravite ljubavni život nekim dobrim noćnim luksuznim izlaskom.  ZDRAVLJE: Jačajte sebe, samokontrola.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna