Dnevni horoskop za 21. jul  2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

Posao: Poslovne prilike vam nude materijalizaciju određenog projekta. Iskoriste to. Ljubav: Partner se brine za vas. Šta se dešava, da li on još uvek postoji za vas. Zdravlje: Trošenje novac utiče veoma pozitivno na vašu psihu.

BIK

Posao: Držite posao u svojim rukama, idete puni samopouzdanja. Ideja imate na pretek samo ih rasporedite pravilno. Ljubav: Cveće, muzika, kolačići, a - na kraju dana, naravno - poljupci. Zdravlje: Teška ishrana vam ne prija. Ubacite laganiju varijantu.

BLIZANCI

Posao: Razmećete se novcem i previše. Bolje bi bilo da napravite neki plan koji ćete sprovoditi korak po korak. Ljubav: Veliko društvo je oko vas, komunikacija je dobra. Postoji šansa za upoznavanje. Zdravlje: Vozači neka povedu računa ukoliko imaju problem šaka.

RAK

Posao: Mešanje drugih ljudi u vaš posao čini vas nervoznim i niste sigurni da radite sve kako treba. Ljubav: Ukoliko postoje manje osilacije u odnosu sa partnerom nemojte brinuti to je samo prolazna faza. Zdravlje: Usled nedostatka nesigurnosti, javlja se manja anksioznost.

LAV

Posao: Sa novim idejama idete napred. Iako uvek tražite podršku, vi ste najbolji radnik i najbolji ideolog sam sebi. Uspešan dan. Ljubav: Emotivno ste okrenuti ljubavi osobi koja je u vašem okruženju. To je Blizanac, Bik ili Rak. Zdravlje: Obratite pažnju da se ne prehladite.

DEVICA

Posao: Ukoliko treba da uložite ili potrošite novac, budite štedljivi kao i uvek jer postoji mogućnost da preterate u trošenju novca.
Ljubav:
Imajte poverenje u partnera. Više ste skloni pridikama nego što zaista to mislite. Zdravlje: Manje hladnih napitaka.

VAGA

Posao: Previše idealizujete neku poslovnu situaciju. Mislite da možete da postignete sve sami na brzinu. Ljubav: Vaš partner je zauzet svojom karijerom a vas zapostavlja. Morate nešto preduzeti. Zdravlje: Potrebno vam je kretanje.

ŠKORPIJA

Posao: Možete biti uvučeni u neku prepirku ili svađu sa osobama koje nisu stručnjaci u poslu koji rade ali ste primorani da imate saradnju sa njima jesu povezani sa inostranim klijentima. Ljubav: Slobodne Škorpije idealizuju svakog partnera koga sretnu.
Zdravlje:
Potrebna vam je relaksacija u obliku meditacije.

STRELAC

Posao: U duhovnoj ste ekspanziji. Saradnja sa Lavom i Rakom je uspešna. Vaše zajedničke ideje donose velike projekte.
Ljubav:
Vi ste zabavna osoba. Neće biti teško da nekog šarmirate. Zdravlje: Koristite svoju kreativnu energiju.

JARAC

Posao: Danas je dobar dan za sve pripadnike ovog sazvežđa koji žele da se bave turizmom. Ljubav: Partner nema mnogo strpljenja za vas. Morate da se okrenete i željama voljene osobe a ne samo svoje da ispunjavate. Zdravlje: Problem sa zubima.

VODOLIJA

Posao: Ako se bavite privatnim poslom, onda je bolje da neko mlađi obavlja sve te delatnosti. Ljubav: Raspoloženi ste za žurku u dvoje. Slažete se sa Vagom. Zdravlje: Bavite se sportom.

RIBE

Posao: Imate jaku energiju. Puni ste optimizma, postoji mogućnost saradnje sa velikom kompanijom. Dobra zarada.
Ljubav:
Emotivno oduševljeni osobom iz sfere umetnosti. Zdravlje: Dobro se osećate.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetiteYouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. 

Pročitajte i ovo

 Izvor: Lepa&Srećna