Dnevni horoskop za 24. jun  2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

Posao: Divan dan za velikodušnost. Svakom pružate ruku. Kreativni ste. Radoznalost vam služi za dobijanje bitnih informacija. Ljubav: Uživate u društvu prijatelja. Malo odabrano društvo i ništa vam nije potrebno više. Zdravlje: Kad je duh zdrav i telo je.

BIK

Posao: Uzimate konce u svoje ruke i krećete da upoznate novog saradnika. Nemate vremena da čekate da vam on umakne. Ljubav: Odgovarate onako kako vam se servira. Osmeh za osmeh. Grubost za grubost. Zdravlje: Povremeno čitanje iscrpljene duše vraća na pravi put.

BLIZANCI

Posao: Agresija vam stvara žestok otpor ka ostavarenju cilja. Saradnici su danas veoma senzibilni na teške reči. Promenite ton. Ljubav: Partner vas signalizira na obaveze koje imate prema njemu. Da li ćete ići ka njemu ili svojim putem, morate sami da odlučite. Zdravlje: Muči vas bešika.

RAK

Posao: Tajanstveni ste, niste površni. Uključenu su velike emocije. To je dobro za biznis ali i politiku. Vodite se svojim idealima. Ljubav: Strast, snažna osećanja.. sve je to divno ali posesivnost nekad smeta, guši. Partner na kolenima vapi za tračkom vazduha. Zdravlje: Dobro je.

LAV

Posao: Ukoliko se ne skoncetrišete očekujte dodatni pritisak od nadređenih. Raditi jednu po jednu stvar. Produktivnost je smanjena. Ljubav: Misli lete sve strane. Niste zadovoljni. Zdravlje: Za bolju koncentraciju i smirenost par joga vežbi će vas oplemeniti.

DEVICA

Posao: Prijateljsko okruženje vam vraće samopouzdanje i vi ćete bolje raditi. Raspoloženje dobro će svi primetiti. Ljubav: Nije problem ako ne možete biti u vezi, ostati prijatelj sa nekim je sasvim za vas prihvatljivo. Zdravlje: Stres prolazi.

VAGA

Posao: Danas imate potrebu da se dokazujete i da to svi vide i čuju. Ljubav: Unutrašnji strahovi vas opsedaju. Prijatelji i partner žele pobeći od vas. Kako će Vaga sama?? Zdravlje: Ne tražite laka rešenja. Duboka analiza onog što vas muči doneće trajniji rezultat.

ŠKORPIJA

Posao: Ukoliko ne obratite pažnju na dešavanja u okolini to vas može povesti ka pogrešnom pravcu. Posledice mogu biti dugoročne. Ljubav: Čudan dan, nema prijatelja i partnera da vam pruže podršku. Malo ste izgubljeni. Zdravlje: Bolovi u kolenu.

STRELAC

Posao: Svodite račune, pravite bilans. Sveska, kalkulator i olovka. Nešto vam se ne slaže kuda je otišao novac. Modernizujte se, možda bude bolji rezultat. Ljubav: Stvari idu svojim tokom bez većih osilacija. Zdravlje: Solidno.

JARAC

Posao: Imate moć da ubedite druge da su vaše ideje one prave i da bi trebalo biti prihvaćene bez pogovora. Brzo napredujete. Ljubav: Intelekt je ispred emocija danas. Sloboda vam je potrebna. Ko ne shvata gore po njega. Zdravlje: Masaža

VODOLIJA

Posao: Želite svima da pomognete. Bilo bi dobro ostati hladne glave sa fokusom na trenutne zadatke. Produktivni ste. Ljubav: Želite nešto novo, nešto što će vas pokrenuti. Svakodnevnica vas ubija. Zdravlje: Meditacija.

RIBE

Posao: Osećanja i svesna volja nisu u dobroj saradnji. Radi toga kasnite sa rokovima. Produktivnost je kao plima i oseka. Presecite! Ljubav: Vi želite daleke destinacije. Maštate - samo plaža, krema za sunčanje i partner. Zdravlje: Ništa vas ne boli.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. 

Pročitajte i ovo

Izvor: Lepa&Srećna