Jupiter kreće u retrogradni hod 28. jula 2022. godine, a astrolozi najavljuju vreme dubokih promena kako na individualnom, tako i na kolektivnom planu. Najveću, veličanstvenu planetu često nazivaju i Velikom srećom, ali i životnim učiteljem.

On utiče na bogatstvo, sreću, novac, razvoj, kao i daleka putovanja, duhovnost, ali i pohlepu i veliki biznis. Bilo da je u direktnom ili retrogradnom hodu, dobro je imati ga na svojoj strani. Najviše muka doneće za ova tri znaka horoskopa.

Ovan

Jupiter se smestio u vaš znak još u maju i stalno vam pojačava želju da ostvarite stare snove. Sad kad krene retrogradnim hodom, krenućete i izvan svoje zone komfora. Pazite da ne ugrozite zdravlje, ne dovodite u pitanje ni svoje osnovne principe. Možda će biti nekih odlaganja, ali će ipak na kraju Jupiter pružiti svoju zaštitu.

Rak

Visoki poslovni ciljevi neće se uskoro ostvariti. Dugo već čekate poboljšanje situacije, a naročito povišicu. Jasno je da vam to kvari i motvaciju, ali ako dobijete nova radna zaduženja, nemojte biti negativni u startu. Možda je upravo to put i do bolje finansijske satisfakcije.

Strelac

Pitanja vezana za dom se komplikuju, naročito ako se odnose na imovinu i nekretnine. Ishod neće biti dobar. Pazite na ulaganja, obratite pažnju na decu, kao i na ljubav blizu kuće. Izbegnite avanturističke postupke, ne ponašajte se infantilno.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.  

Izvor: Lepa&Srećna