Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MERKUR U RIBAMA DONOSI DUGOROČNE POSLEDICE ZA 3 ZNAKA: Ne zanemarujte istinu i čuvajte se obmana

Merkur 10. marta ulazi u znak Riba gde će se zadržati do 26. marta.

 senka retrogradnog Merkura Izvor: Shutterstock

Planeta Merkur predstavlja komunikaciju, racionalnost, analizu, prilagodljivost i promenljivost. Utiče da bolje razumemo svet oko nas, a sreda je dan u nedelji kojim vlada najbliža planeta suncu.

Merkur 10. marta ulazi u znak Riba gde će se zadržati do 26. marta. Iako se neće dugo zadržati u ovom vodenom znaku, imaće jako dejstvo s dugoročnim posledicama. Zato je važno da oko svih odluka dobro promislimo, da razdvojimo bitno od nebitnog i odlučimo šta je zaista najbolje za nas.

Pročitajte i ovo

Merkur u Ribama može uticati da nerealno vidimo stvari i donosimo iracionalne odluke.  Racio će biti slabiji od mašte, pa neće biti lako da donesemo objektivni sud. Snovi i želje, baciće zdrav razum u drugi plan. Intucija će biti izoštrena ali treba jako voditi računa kome se poveravamo. Merkur u Ribama imaće povoljno dejstvo na dizajnere, umetnike, frizere, a izražena empatija delovaće na psihijatre, psihologe i socijalne radnike.

Bikove i Jarčeve čekaju nove poslovne ponude,  a stres će uspevati lako da savladaju. Imaće sreće na svakom koraku. Lošu stranu Merkur u Ribama pokazaće na Devicama, Blizancima i Strelčevima. Nailaziće na poteškoće na svakom koraku, donosiće loše odluke koje će imati posledice.

Izvor: Lepa&Srećna

Možda će vas zanimati

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije