Čim prođe Dan zaljubljenih i glave se malo "ohlade", astrolozi nam najavljuju burne dane i "Snežni" pun Mesec koji će nas sve podstaći na riskantne poteze. Kod nas dolazi 16. februara popodne, a četiri znaka treba posebno da se pripreme.

Bik

Pun Mesec u Lavu osvetljava vašu kuću doma i porodice, a moguće su emocionalne turbulencije i naglašena osetljivost. Bićete sentimentalni, nostalgični, a ipak treba da se fokusirate na sadašnjost i okrenete se svojim najbližima. Biku je dom uvek u srcu i tu vi dobijate svoju energiju. Ako osećate da vam se ljuljaju temelji, to ne znači da će se sve srušiti. Naprotiv, to može biti najava pozitivnih promena.

Lav

Sa punim Mesecom u vašoj prvoj kući, bićete glavna "zaprška" u svakoj čorbi. Međutim, možda je bolje da se malo povučete, osamite, razmislite o svojim emocijama, potrebama i željama. Toliko njih vas smatra sebičnjacima, ali vi već dugo niste bili posvećeni sebi lično. Neka taj period počne s punim Mesecom.

Škorpija

Pun Mesec udara pravo u vašu kuću karijere, pa očekujte muke na poslu. Mnogi će se upitati da li je to mesto na kojem žele da budu, a ako ne možete da promenite ono što vas muči, promenite "lokaciju". Ako ste već duže vreme u nedoumici između dve ponude, lunacija vam donosi dovoljno snage da načinite konačan izbor.

Vodolija

Vatra gori u vašem odnosu, a Snežni pun Mesec je neće rashladiti, naprotiv. Emocionalna energija dostiže vrhunac, nećete biti u stanju da donesete najbolju odluku ako ne uspete da se malo "izmaknete" iz aktuelne krize. Moguć je i raskid i pomirenje, samo više nije realno da se održi status quo.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna