Pun Mesec u Raku 30. decembra 2020. godine je poslednji pun Mesec u godini. Kako će biti u sekstilu sa Uranom i opoziciji sa Merkurom, možemo očekivati razna iznenađenja i nepredviđene situacije.

Vreme je da se osvrnete iza sebe i sagledate, razmislite i otkrijete što se sve događalo u ovoj godini koja polako ostaje iza nas. Kraj godine i ulazak u Novu godinu kreće sa Mesecom u Lavu i nekim novim i lepšim optimizmom i željama u životu.

Ovo je poslednji pun Mesec u 2020. godini koji pojačava emocije i uvodi nas u pripreme za Novu godinu. Kako će biti u sekstilu sa Uranom i opoziciji sa Merkurom možemo očekivati razna iznenađenja i nepredviđene situacije.

Pun Mesec ne dopušta tajne - sve što pokušate da sakrijete, biće otkriveno. Zapamtite i zapišite svoje snove i misli. Vreme je da se osvrnete iza sebe i sagledate, razmislite i razaznate šta je sve bilo i šta se događalo u ovoj godini iza nas.

Potrebno je da se zapitate šta želite, koji su vam prioriteti i da li je potrebno da se za nešto žrtvujete? Da li je to dovoljno vredno? Budite zahvalni za sve dobre stvari u životu, naročito na ljubavi i porodici.

Najbitnija misija punog Meseca u Raku jeste da se posvetite svojim voljenima, porodici i dragim ljudima koji vas okružuju i podržavaju. Ovaj pun Mesec može otkriti i neke nove emotivne priče, zadovoljstva i uživanja. Šta pojedinačni znakovi Zodijaka mogu očekivati od njega?

OVAN

Dragi Ovnovi, ovaj pun Mesec obasjava vaš privatni život, vašu porodicu. Potreba za toplinom, zagrljajem i sigurnošću je vrlo izražena. Uživajte u porodičnom okruženju i toplom domu tokom praznika. Iako važite za hrabre i samostalne osobe, ovaj pun Mesec budi u vama najdublja osećanja. Oprostite i pustite prošlost - neka zaživi ljubav u vašem životu.

BIK

Ovaj pun Mesec pokreće komunikaciju, ali možete lako preterati u izlivima emocija. Budite pažljivi kada govorite o drugima kako ne biste povredili osećanja nekih dragih ljudi. Tokom novogodišnjih praznika bićete poželjni i u centru pažnje. Prijatelji, porodica, partner - prijaće vam društvo bliskih ljudi.

BLIZANCI

Pun Mesec utiče na vaše vrednosti i finansije. Mogu se pojaviti strahovi da nećete dobiti nagrade za zasluženi trud ili strah da ćete izgubiti neku dragu osobu. Uz pomoć otvorenog razgovora možete rešiti sve dileme. Moguće je da se osećate nelagodno usled većeg priliva emocija. Oslobodite se potisnutih osećanja, podelite svoje emotivno stanje sa bliskim ljudima - budite spremni da otvorite srce. Kada se osvrnete na sve događaje iz 2020. godine, shvatićete da ste vi ipak na dobitku.

RAK

Pun Mesec je pozicioniran u vašem znaku, pa će na njega najviše i uticati. Talas snažnih emocija i osećaj ranjivosti učiniće da se osećate pomalo nesigurno, naročito na polju ljubavi. Vi ste zvezda ove noći, zato uživate, maštajte i ne dozvolite da vam neosnovani strahovi i brige poremete dan.

LAV

Dragi Lavovi, od vas ovaj pun Mesec traže povlačenje, mir i tišinu jer se događaju uzburkane emocije. Oslušnite vaše duhovne i psihološke osećaje, pa se opustite uz meditaciju i jogu. U Novu godinu ulazimo sa Mesecom u sjajnom Lavu, pa je moguće da ćete želeti da se osamite i posvetite sebi. Verujte svojoj intuiciji.

DEVICA

Drage Device, pun Mesec događa se u vašem polju prijateljstva, nadanja i želja. Sledite svoje srce, radujte se, jer neke snove baš sada možete ostavriti pod velikim sjajom punog Meseca u znaku Raka. Uživajte u privatnim trenucima sa dragim ljudima i u predivnoj energiji ljubavi.

VAGA

Pun Mesec pokreće kod vas polje karijere i imidža. Usled pojačanih emocija možete se osećati usplahireno i nesigurno, pa se obratite vama bliskim ljudima i porodici koja vas uvek podržava. Tokom praznika pun Mesec ukazaće vam na neke vaše uspehe i napredovanja u karijeri.

ŠKORPIJA

Pun Mesec vam donosi veliku želju za putovanjima, ali vam daje i nove vizije za budućnost. Želju da se prenese znanje, da se uče nove životne veštine i doživi duhovno buđenje. Neki vaši snovi budu u fokusu, posebno ako je u pitanju vaš ljubavni partner ili vaše dete. Verujte u magiju novogodišnje noći i zamislite želju.

STRELAC

Pun Mesec utiče na vaše polju intime i transformacija, pa možete osećati veliku nesigurnost. Ipak, očekuju vas lepe vesti na polju emotivnih odnosa i finansija. Mnoge stvari i događaji mogu biti vezani za kuću i porodicu. U novu godinu ulazite preporođeni.

JARAC

Pun Mesec utiče na vaše polje partnerstva. I kod vas, ali i kod partnera može se pojaviti određena doza nesigurnosti usled pojačanih emocija. Budite nežni prema sebi i partneru - razgovarajte jezikom ljubavi! Vi ovu noć posvećujete bliskim ljudima koji greju vašu dušu. Obnovite svoje veze i kontakte da biste u novu godinu ušli ispunjeni ljubavlju.

VODOLIJA

Drage Vodolije, kod vas se ovaj pun Mesec događa u polju posla, zdravlja i svakodnevice, pa se tu mogu događati iznenadne krize. Potrebno je da se odmorite od komunikacije i da izbegnete stresne stvari.

Mogli biste iskoristiti svoje kulinarske sposobnosti i nešto pripremiti za doček Nove godine. Pojedine Vodolije dobijaju finansije kao nagradu. Vi ste se spremni da se zaokupite raznim stvarima kako ne biste pokazali emotivno "ludilo" kojim su svi izloženi. Ljubav iskazujete delima, a ne rečima.

RIBE

Kod vas se ovaj pun Mesec događa u vašem polju ljubavi, romantike, kreativnih potencijala, dece, sporta. Ispunjeni ste pzitivnim emocijama i kreativnom energijom. Ribe koje žele obnoviti ljubav ili planiraju porodični život sada to mogu postići. Vama će sve biti ružičasto, jer je ovo najbolji period za vaš znak u ovoj godini. Imate osećaj da živite vlastitu bajku i tako ulazite u novu godinu.

Srećno u 2021. - godini lepih promena i nove energije!

Prilagođeno sa Astrolog / Željka Knežević