Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA NOVEMBAR 2018. godine: evo kakva ljubav, sreća i novac očekuju vaš broj

Mlađe Trojke očekuje novi posao, a Petice se mogu upustiti u ljubavnu avanturu...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

JEDINICA

Odličan mesec za započinjanje novih poslova koji bi mogli vrlo brzo da vam se isplate. Vaši planovi su realni i verovatno ćete dobiti podršku starijih članova porodice, moguće i novac za realizaciju projekta. Preduzimljivost vam donosi popularnost među kolegama i bićete svesni do koje mere vaše ideje nailaze na odobravanje i oduševljenje vaših bližnjih, naročito jedne Devetke druge Jedinice ili Šestice. Nemojte se preterano opterećivati mogućim finansijskim problemima, rešićete ih uz pomoć jedne Četvorke ili Dvojke. Sa ženama ćete odlično sarađivati ma kog da ste uzrasta ili pola. U ljubavi predstojie mnogobrojni susreti koji bi mogli značiti početak nove veze, naročito ako se bude radilo o lekaru, bankaru ili umetniku. Ako ste u braku ili dužoj vezi, moguće da ćete planirati proširenje porodice ili ćete planirati zajedni sa partnerom kupovinu neke vredne nekretnine. Pazite se povrede, posebno budite oprezni u rukovanju oštrim predmetima.

DVOJKA

Uspeh vam je na dohvat ruke, naročito ako budete umereni u svemu i vrlo realni. Nekome je stalo da vas nagovori na zajednički posao i ako se bude radilo o trgovinskom poslu, moći ćete dosta da zaradite naročito uz pomoć jedne Trojke ili Šestice. Moguć je veliki dobitak u igrama na sreću ili u poslu sa hartijama od vrednosti. Ako planirate kupovinu automobila, pazite da ako kupujete polovni ne budete na šteti zbog loše procene.U ljubavi ste veoma aktivni, pomalo površni i nespokojni, naročito ako vam partner ne bude odgovorio na način na koji očekujete. Čuvajte se preuranjenih zaključaka bilo da se radi o ljubavi ili poslu, možete zbog brzopletosti propustiti sjajnu priliku da rešite gorući problem. Ako niste sigurni da želite da prekinete dosadašnju vezu, dobro razmislite šta je za vas najbolje. Iskren razgovor sa partnerom neće doneti mnogo promena u ljubavnom životu koliko vaša taktičnost i spremnost na kompromise.

TROJKA

Za vašu nemirnu prirodu željnu raznih uzbuđenja i avantura, prejak uticaj Četvorke koja zahteva od vas disciplinu i organizovanost može delovati stresno. Tokom ovog meseca događaji će se smenjivati tako da ćete morati da budete spremni i na akciju i na pasivnost, sve zavisi od situacije. Ma šta vam se dešavalo, moraćete da suzbijete svoju želju za impulsivnim ponašanjem i avanturizmom. Ako ste mladi, predstoji vam posao u firmi u kojoj će vladati velika disciplina.

PROČITAJTE JOŠ: LJUBAVNI HOROSKOP ZA ZIMU 2018/2019: 5 znakova koji se sigurno zaljubljuju ove zime

To će biti šansa koja se ne propušta. Sredovečne Trojke će morati da završavaju započete poslove bez odlaganja.Paralelne veze činiće vaš život prilično komplikovanim jer nećete biti u stanju da kontrolišete događaje. Moguća je romansa negde na putu sa partnerom koji je veoma ambiciozan i uz koga će se i vama pružiti prilika da napredujete u službi, jer se može raditi o kolegi višeg ranga.

ČETVORKA

Dobar mesec za one koji su spremni da naprave značajnu promenu u životu. Čak i ako ne budete to želeli, prilike će biti takve da nećete želeti da ih propustite.Ako vam se ukaže mogućnost za prelazak u novu firmu ili na novo radno mesto, bićete više nego oduševljeni čak i ako će to značiti mnogo više posla. Ponuda koju ćete dobiti od Jedinice ili druge Četvorke biće isuviše povoljna da biste je odbili. U ljubavi ćete biti skloni nepromišljenim potezima, avanturama i čak, ako se bude radilo o bezazlenom flertu, mogli biste iskomplikovati svoj život preko svake mere. Sredovečne Četvorke koje su u dužoj vezi ili braku, imaće potrebu da naprave promenu u svom životu jer će im se pružiti prilika da doživite prijatnu promenu u svakodnevnoj rutini. Ako tražite posao, naći ćete ga uz pomoć Petice ili Devetke.

PETICA

Preterana aktivnost i mnogo obaveza mogu vas uvesti u stanje iscrpljenosti i biće vam potreban odmor na kraju meseca ako ne budete dovoljno mudri da rasporedite svoje poslove tako da vam ostane vremena za lični život. Velike ambicije u vezi sa poslom koji će vam se ukazati kao sjajna prilika učiniće vas nerealnim i moguće su manje zdravstvene tegobe. Žene će vam se nalaziti pri ruci, posebno atraktivne, mlade, sposobne, bez obzira o kome se radi, i zahvaljujući njima uspećete da ostvarite mnogobrojna prijateljstva, moguće i ljubavnu avanturu sa nekim ko je preduzimljiv, pomalo impulsivan ali kreativan i beskrajno zanimljiv. Svaki posao koji podrazumeva kontakt sa osobama koje poznaju veliki broj ljudi, koje često putuju, biće za vas prilika i za početak nove ljubavne veze. Ako planirate odmor, predstoji vam mnogo prijatnih momenata negde na nekim romantičnim destinacijama.

NA SLEDEĆOJ STRANICI PROČITAJTE NUMEROLOŠKU PROGNOZU ZA NOVEMBAR 2018. GODINE ZA BROJEVE: ŠESTICA, SEDMICA, OSMICA I DEVETKA.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije