Dnevni horoskop - mlad Mesec daje šansu za velike i dobre životne promene, piše Lovesensa. Ovo je period rađanja novih ljubavi, ali i naplate karmičkih dugova, a evo koji znak će najbolje iskoristiti moćnu energiju mladog Meseca u znaku Škorpije...

Drage Device, danas ćete provesti divan dan sa partnerom. Pokušaćete zajedno da napravite neke zanimljive promene u vašem odnosu, ali ovo će definitivno biti dan za razmenjivanje nežnosti, iskrene emocije i slatke poljupce. Očekuje vas divno romantično veče kod kuće, samo vi i on... Neka ljubav nastavi da cveta!

Usamljene Device imaju neverovatan šarm, odbacuju strahove i lako zavode. Moguće je da ćete upoznati zanimljivog stranca koji će vam se baš dopasti. Pomislićete da je vaša ljubav nemoguća, ali jedan poziv na kraju dana pozitivno će vas iznenaditi. Vaše poslovne sposobnosti će napokon doneti dobru priliku, pa ćete na kraju radnog dana uspostaviti na poslu dogovor koji u budućnosti može doneti veću zaradu. Jupiter poručuje da budete strpljivi. Možda čekanje na nagradu nije lako, ali svakako će se isplatiti.

PROČITAJTE JOŠ:

DANAS JE MLAD MESEC, EVO ŠTA MORATE DA URADITE ZA SREĆAN ŽIVOT: žene ovo ne smeju da propuste

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA NOVEMBAR 2018. godine: evo kakva ljubav, sreća i novac očekuju vaš broj

3 PRIRODNE METODE ZA MRŠAVLJENJE: jednostavne dijete za izbacivanje tečnosti i gubitak kilograma

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 4. DO 11. NOVEMBRA 2018: Bikovima zvezde donose flert, a Ribama napredovanje u karijeri

OVAN (21. 3 - 19. 4)

Posao Ulazak Jupitera u deveto astrološko polje, 8. novembra, mlađim predstavnicima znaka može da donese fakultetsku diplomu ili stipendiju za stručno usavršavanje u inostranstvu. Povratak Urana, planete inostranstva, u vaš znak 6. novembra, nagoveštava uspeh umetnicima i mogućnost realizacije saradnje sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja.

Ljubav Pozicija retrogradne Venere, vladaoca polja partnerskih odnosa, donosi vam iznenadno poznanstva sa sportistom, umetnikom, advokatom ili modnim dizajnerom. U vreme mladog Meseca, oko 7. novembra, očekuje vas strastveni susret sa nekim ko nikada nije krio svoje simpatije prema vama.

Zdravlje Glavobolja.

BIK (20. 4 - 21. 5)

Posao Tranzit Jupitera, simbola sreće, preko astrološke kuće novca, posle 8. novembra najavljuje mogućnost zarade kroz berzanske poslove. Aspekti Merkura, planete komunikacije, u drugoj polovini nedelje donose vam nove poslovne izazove, ukoliko radite u zdravstvu ili nosite uniformu na radu. Igrajte igre na sreću.

Ljubav Sa vašim vladaocem Venerom u retrogradnom hodu preko Vage, možete da uđete u vezu sa umetnikom, advokatom ili nekim čije zanimanje podrazumeva prisustvo u javnosti. Povratak Urana u vaš znak, 6. novembra, donosi vam flert sa Rakom a u vreme mladog Meseca, 7. novembra, dobijate poziv od Škorpije.

Zdravlje Izbegavajte gazirane napitke.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao Ulazak Jupitera u sedmo astrološko polje, posle 8. novembra, donosi vam nove šanse, ako često putujete zbog posla.Retrogradna Venera u Vagi u polusekstilu sa Jupiterom, najavljuje mogućnost uvećanja prihoda, naročito ako ste privatnik. Povratak Urana u znak Ovna, 6. novembra, donosi neočekivane promene na poslu.

Ljubav Zbog pozicije vašeg vladaoca Merkura u Strelcu, teško ćete ostati imuni na poruke koje vam šalje Vodolija. Aspekti retrogradne Venere u Vagi u polusekstilu sa Jupiterom, nagoveštavaju mogućnost susreta sa starom simpatijom. U vreme mladog Meseca, oko 7. novembra, od Ovna stiže poziv za izlazak.

Zdravlje Promenite način ishrane.

PROČITAJTE JOŠ: LJUBAVNI HOROSKOP ZA ZIMU 2018/2019: 5 znakova koji se sigurno zaljubljuju ove zime

RAK (21. 6 - 22. 7)

Posao Ulazak Jupitera u šestu astrološku kuću, 8. novembra, najavljuje napredovanje na poslu. Aspekti Merkura nagoveštavaju nove kontakte sa strancima, ali i opominju da budete oprezni prilikom potpisivanja ugovora. Spoj vašeg vladaoca Meseca i Jupitera, u drugoj polovini nedelje, donosi vam neočekivane finansijskedobitke.

Ljubav Planeta ljubavi, Venera, u četvrtom polju u polusekstilu sa Jupiterom, nagoveštava mogućnost ulaska u vezu sa osobom koja će od vas sakriti da je zauzeta. Posle 6. novembra, kada se retrogradni Uran vraća u Ovna, dobijate SMS od umetnika, a mlad Mesec, 7. novembra, donosi vam poziv za izlazak od Škorpije.

Zdravlje Bolovi u leđima.

LAV (23. 7 - 23. 8)

Posao Prelazak planete prosperiteta, Jupitera, preko astrološkog polja kreativnosti, posle 12 godina, počev od 8. novembra povećava vaše šanse za povećanje zarade preko saradnje sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. U drugoj polovini perioda, očekuje vas uspeh, ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti. Bavite se umetnošću ili sportom.

Ljubav Aspekti Merkura u Strelcu nagoveštavaju mogućnost susreta sa vatrenim ili vazdušnim znakom. Pozicija Venere u trećoj astrološkoj kući u polusekstilu sa Jupiterom, donosi vam mogućnost iznenadnog odlaska na zajednički put sa partnerom. Izbegavajte rasprave sa voljenom osobom.

Zdravlje Smanjite obroke.

DEVICA (23. 8 - 23. 9)

Posao Ulazak Jupitera, simbola prosperiteta, u četvrtu astrološku kuću, posle 12 godina, počev od 8. novembra može da poveća šanse za kupoprodaju nekretnina ili pokretanje privatnog biznisa. Očekuje vas profesionalna i materijalna satisfakcija, ukoliko vaše zanimanje ima veze sa medijima, predavaštvom, medicinom, farmacijom.

Ljubav Vaš vladalac Merkur, simbol biznisa i komunikacija, u četvrtom polju može da poljulja odnos sa dugogodišnjim partnerom. Sa retrogradnom Venerom u Vagi u polusekstilu sa Jupiterom, možete da obnovite kontakt ili vezu sa starom simpatijom. Izbegavajte rasprave sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

Zdravlje Reumatske tegobe.

NEDELJNI HOROSKOP ZA ZNAKE: VAGA, ŠKORPIJA, STRELAC, JARAC, VODOLIJA, RIBE - PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANICI!

PageBreak

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posao Prelazak Jupitera, planete prosperiteta preko trećeg astrološkog polja, posle 12 godina, počev od 8. novembra, povoljno utiče na vašu koncentraciju i olakšava učenje, ukoliko studirate. U drugoj polovini nedelje bićete uspešni, ako se bavite umetnošću, glumom, muzikom. U vreme mladog Meseca, oko 7. novembra, dobijate primamljivu ponudu.

Ljubav Sa Venerom, čak i retrogradnom, u vašem znaku, omiljeni ste i popularni u društvu suprotnog pola. Pozicija Merkura, simbola komunikacije, nagoveštava susrete sa interesantnim osobama na putovanjima. Povratak Urana u Ovna, 6. novembra, donosi vam udvaranje umetnika ili sportiste.

Zdravlje Rekreirajte se.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21. 11)

Posao Tranzit Jupitera, simbola bogatstva, preko druge astrološke kuće, posle 12 godina, počev od 8. novembra, može da vam donese uvećanje prihoda kroz poslove sa strancima, turizam, marketing. Pozicija planete biznisa, Merkura, u polju posla najavljuje profesionalnu satisfakciju, ali izbegavajte rizične finansijske transakcije.

Ljubav Aspekti Venere, planete koja upravlja vašom astrološkom kućom partnerskih odnosa, nagoveštavaju mogućnost ulaska u tajnu vezu sa nekim ko neće biti potpuno iskren prema vama po pitanju svog emotivnog statusa. U vreme mladog Meseca, oko 7. novembra, izbegavajte rasprave sa partnerom.

Zdravlje Podložnost povredama.

STRELAC (22. 11 - 21. 12)

Posao Posle 12 godina, Jupiter, simbol inostranstva i kontakata sa strancima, ulazi vaš znak 8. novembra, najavljujući nov jednogodišnji period na poslovnom planu. Ako vaše zanimanje ima veze sa turizmom, marketingom ili medijima, očekuju vas profesionalna i materijalna satisfakcija, kao i češća putovanja i kontakti sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

Ljubav Aspekti planete komunikacije i flerta, Merkura u vašem znaku i Venere, planete ljubavi u retrogradnom hodu preko Vage, sredinom nedelje, donose vam poziv za izlazak od šarmantnog umetnika ili osobe koja je zbog prirode svog posla prisutna u javnosti.

Zdravlje Izbegavajte ljutu i začinjenu hranu.

PROČITAJTE JOŠ: 3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA ĆE NAJTEŽE PODNETI VLADAVINU ŠKORPIJE: težak period traje sve do 23. novembra 2018. godine

JARAC (22. 12 - 29. 1)

Posao Tranzit Jupitera preko vaše 12. astrološke kuće, posle 8. novembra, odgovara predstavnicima vašeg znaka koji se bave komponovanjem, pisanjem, plesom ili glumom. Sa Merkurom, planetom biznisa u 11. kući, možete da uspostavite saradnju sa predstavnicima stranih firmi. U drugoj polovini nedelje izbegavajte nepotrebne troškove i rizične transakcije.

Ljubav Venera, planeta ljubavi u retrogradnom hodu preko Vage, nagoveštava susret sa osobom koju poznajete preko posla. U vreme mladog Meseca, oko 7. novembra, stara simpatija, Bik ili Riba, pokušaće da stupi s vama u kontakt.

Zdravlje Proverite krvnu sliku.

VODOLIJA (20. 1 - 19. 2)

Posao Prelazak Jupitera preko 11. astrološkog polja donosi vam podršku uticajnih prijatelja kao i mogućnost da iznenada rešite probleme na poslu. Povratak vašeg vladaoca Urana u Ovna, posle 6. novembra, upozorava da bi trebalo pažljivije da birate saradnike. Izbegavajte potpisivanje ugovora, ako sarađujete sa strancima.

Ljubav Planeta ljubavi i novca, Venera u opoziciji sa vašim vladaocem Uranom u devetom astrološkom polju, može da vam donese susret sa vrlo atraktivnom osobom, verovatno na nekom putovanju. Bračnom ili višegodišnjem partneru je potrebna vaša moralna podrška, naročito ako se radi o nekom vazdušnom znaku.

Zdravlje Briga za starijeg člana porodice.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao Tranzit Jupitera preko desete astrološke kuće, posle 8. novembra, najavljuje mogućnost zaposlenja, nov posao ili šanse za napredovanje u karijeri. Sredinom nedelje trebalo bi da uložite u poslove sa strancima iz prekookeanskih zemalja, ako vaše zanimanje ima veze sa umetnošću, pisanjem, komponovanjem, plesom. Izbegavajte nepotrebne troškove.

Ljubav Pozicija Merkura, vladaoca polja partnerskih odnosa i Venere, planete ljubavi u osmoj astrološkoj kući, nagoveštavaju mogućnost strastvenog susreta sa nekim čijem ćete šarmu teško odoleti. U vreme mladog Meseca, oko 7. novembra, možete da uđete u romantičnu vezu sa sportistom.

Zdravlje Pad imuniteta.

Tekst: Marina Jungić Milošević

Izvor: Novosti