Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DANAS JE PUN MESEC KOJI MORATE ISKORISTITI, A IMATE SEDAM DANA ZA NAJBOLJI REZULTAT: ozdravljenje i oslobađanje od emocionalnog tereta (do 7. novembra 2018. godine)

Pun Mesec danas je pod električnim uticajem Urana! Evo kako da ga iskoristite!

  Izvor: Foto: Shutterstock

U sredu, 24. oktobra 2018. godine u 17 sati i 46 minuta dogodiće se jedan od najsenzualnijih punih Meseca u godini.

Ali njegova specifičnost nije samo u njegovoj punoći, strasti, taktičnosti, već je mnogo ozbiljnija jer se u celu priču upliće i Uran pod čijim se "električnim" uticajem odvija ovaj pun Mesec.

Bik ceni sigurnost, zadržava se tamo gde mu je prijatno i poznato.

Nije sklon previše da zaviri ispod površine stvari, ali nasuprot Meseca u Biku stajaće Sunce u Škorpiji koje insistira da se ono što je potisnuto i skriveno izbaci na površinu.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP ZA VLADAVINU SUNCA U ŠKORPIJI: šta nam zvezde predviđaju za ljubav, posao i zdravlje (do 23. novembra 2018.)

Ako nosimo u sebi neke emocionalne terete lako je moguće da ih osetimo upravo u telu (grlo, reproduktivni organi, vrat, štitna žlezda, vratni deo kičme, bašika). Ponekad nemamo izbora.

Potrebno je degradirati, rastvoriti neke stare strukture koje žive u nama i oko nas, kako bismo mogli osloboditi tu zarobljenu, statičnu energiju i stvoriti nešto novo.

Ništa ne traje zauvek, Sunce u Škorpiji koje daje svoj doprinos ovom punom Mesecu to jako dobro zna, a uticaj Urana nemilosrdno nas podstiče na izlazak iz zone sigurnosti.

Dobro je pronaći put koji će nam omogućiti da se prilagodimo promenama. Prihvatimo neočekivano. Odvojimo se od nekih fanatičnih ideja ili uverenja koje su kontraproduktivne i destruktivne.

Mesec u konjunkciji sa Uranom je iznenadan bljesak spoznaje, otkriće koje nismo očekivali, nemir koji nas tera da se pomerite sa mesta.

Reč je o neobičnom i neuobičajenom izražavanju emocija, reč je o slobodi kojoj hrlimo jer shvatamo da su neki rokovi preteški da bi ostali zarobljeni unutar njih.

Kliknite OVDE da pročitate šta još donosi senzualni pun Mesec!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije