Njegovo veličanstvo Pun Mesec u znaku Bika dovodi nas danas u velika iskušenja, dileme i nevolje, piše Lovesensa. Ali, ovo nije presudno, jer svako ko veruje u snove i ambicije, može lako preokrenuti magiju punog Meseca u svoju korist. Evo kojem znaku se danas otvaraju putevi sreće...

Dragi Lavovi, sve se od danas menja na bolje na ljubavnom planu. Želite da iznenadite partnera i pokažete mu koliko ga volite. Vrlo ste maštoviti kada je u pitanju ljubav i težite ka romantičnom životu iz bajke, a partner će pomoći da se približite toj želji. Uživajte u uzajamnoj ljubavi, problemi su iza vas.

Usamljeni Lavovi ništa ne planiraju unapred, pa im zvezde često donesu preokret sudbine. Ukoliko danas sami negde izađete, moguće je da ćete brzo pronaći zanimljivo društvo. Venera donosi romantičan susret, a vašem šarmu nemoguće je odoleti. Sve sluti na novu ljubav. Sunce je u sekstilu sa Saturnom, što donosi strast i želju da posao uradite najbolje što možete. Moguće je da vas neke nagle promene ukoče na putu ka ostvarenju ciljeva, ali ne dozvolite da vam bilo šta pokvari planove. Trudite se i to će se uskoro isplatiti.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠOK! TRUDNA MEGAN MARKL UGROŽENA NA PIJACI: ova žena je spasla britansku princezu! (FOTO)

3 MODELA ČIZAMA KOJI SU ŠOKIRALI SRBIJU: moderne dame odabrale su ove sezone neobične čizme! Evo zašto!

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 22. DO 28. OKTOBRA: šta nam donose Sunce u Škorpiji i pun Mesec u Biku

DANAS JE PUN MESEC KOJI MORATE ISKORISTITI, A IMATE SEDAM DANA ZA NAJBOLJI REZULTAT: ozdravljenje i oslobađanje od emocionalnog tereta (do 7. novembra 2018. godine)

U sredu, 24. oktobra 2018. godine u 17 sati i 46 minuta dogodiće se jedan od najsenzualnijih punih Meseca u godini.

Ali njegova specifičnost nije samo u njegovoj punoći, strasti, taktičnosti, već je mnogo ozbiljnija jer se u celu priču upliće i Uran pod čijim se "električnim" uticajem odvija ovaj pun Mesec.

Bik ceni sigurnost, zadržava se tamo gde mu je prijatno i poznato.

Nije sklon previše da zaviri ispod površine stvari, ali nasuprot Meseca u Biku stajaće Sunce u Škorpiji koje insistira da se ono što je potisnuto i skriveno izbaci na površinu.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP ZA VLADAVINU SUNCA U ŠKORPIJI: šta nam zvezde predviđaju za ljubav, posao i zdravlje (do 23. novembra 2018.)

Ako nosimo u sebi neke emocionalne terete lako je moguće da ih osetimo upravo u telu (grlo, reproduktivni organi, vrat, štitna žlezda, vratni deo kičme, bašika). Ponekad nemamo izbora.

Potrebno je degradirati, rastvoriti neke stare strukture koje žive u nama i oko nas, kako bismo mogli osloboditi tu zarobljenu, statičnu energiju i stvoriti nešto novo.

Ništa ne traje zauvek, Sunce u Škorpiji koje daje svoj doprinos ovom punom Mesecu to jako dobro zna, a uticaj Urana nemilosrdno nas podstiče na izlazak iz zone sigurnosti.

Dobro je pronaći put koji će nam omogućiti da se prilagodimo promenama. Prihvatimo neočekivano. Odvojimo se od nekih fanatičnih ideja ili uverenja koje su kontraproduktivne i destruktivne.

Mesec u konjunkciji sa Uranom je iznenadan bljesak spoznaje, otkriće koje nismo očekivali, nemir koji nas tera da se pomerite sa mesta.

Reč je o neobičnom i neuobičajenom izražavanju emocija, reč je o slobodi kojoj hrlimo jer shvatamo da su neki rokovi preteški da bi ostali zarobljeni unutar njih.

Kliknite OVDE da pročitate šta još donosi senzualni pun Mesec!

PageBreak

Neke korene potrebno je iščupati jer su odavno truli.

U blizini će se naći u retrogradna Venera koja će takođe, kao i Sunce stati nasuprot Meseca i Urana.

Reč je o novim ljubavnim i finansijskim spoznajama, o mogućnosti da na tim područjima života uočimo slabe tačke.

Ključni pojmovi su sigurnost vs. nesigurnost; ranjivost; praktična rešenja; emocionalna drama; neočekivani flert ili separacija; finansijski izdaci; iznenadni uvid.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2018: astrolozi otkrivaju budućnost za zauzeta i slobodna srca

Saturn je stabilizator, onaj put prema sigurnosti, strpljenju, ostvarenju i uviđanju korisnih rešenja.

On doprinosi pribranosti u trenucima nemira, jasno vidimo šta je vredno, a šta nije, shvatamo šta treba da činimo kako bismo izvukli najbolje iz onoga što se događa.

Podrška može doći od strane starijih osoba, autoriteta, oca.

Energija ovog punog Meseca ima uticaj do 7. novembra kada nas očekuje mlad Mesecu znaku Škorpije i novi početak.

Astrolog: Julijana Oremović