Dnevni horoskop - sekstil Meseca u znaku Bika i Neptuna u Ribama donosi životne izazove i želju da se usavršavamo i stičemo nova znanja, piše Lovesensa. Ako imate svoj veliki san, a znate da napravite balans između moćne intucije i glasa razuma, moguće je da će se želje uskoro ostvariti!

Drage Ribe, očekuje vas prijatan dan pun zadovoljstva i komfora. Šta god da započnete ići će vam od ruke, a puno će vam značiti podrška dragih osoba. Mnoge Ribe danas će imati razlog za slavlje, jer vas očekuju lepe vesti na polju ljubavi. Partner će pripremiti romantično iznenađenje, a moguće je da će vam pokloniti nešto o čemu odavno maštate. Spreman je sve da uradi kako bi vam pokazao ljubav, a pokušajte i vi da otvorite svoje nežno i tajanstveno srce.

Ovnovi se danas raduju zbog ljubavi, jer osoba koja vas dugo nije primećivala daće vam tajni znak da sa vama želi nešto više od prijateljstva. Ako budete iskreni, moguće je da ćete započeti vezu kojoj se smeši lepa budućnost. Nemojte da propustite ovakvu šansu za ljubav, jer velika sreća ne kuca svaki dan na vrata života.

PROČITAJTE JOŠ:

HOROSKOP ZA VLADAVINU SUNCA U LAVU: šta nam zvezde predviđaju za ljubav, posao i zdravlje (do 23. avgusta 2018. godine)

KAKO DA ZNATE DA LI MUŠKARAC ŽELI SAMO FLERT: govor tela otkriva - ljubav ili požuda?

NISTE SREĆNI U LJUBAVI? Evo kako ćete prepoznati ljubav svog života

Veliki ljubavni horoskop za avgust 2018. godine

OVAN 

Prolaskom Sunca kroz kuću ljubavi Ovna do 23. avgusta 2018. godine uživaćete u strastvenom periodu. Možda ćete morati malo da usporite zbog intenzivnih utisaka. Uživajte u trenutku, ali nemojte da gubite glavu! To će biti lakše reći nego učiniti zato što je Merkur retrogradan u vašoj kući ljubavi, do 19. avgusta. Bilo da ste u braku ili neslužbenoj vezi, neke stvari će se morati razrešiti. Puno toga može krenuti u pogrešnom pravcu, zbog poteškoća u komunikaciji. Do nesporazuma lako može doći, možda ćete pogrešno protumačiti šta vam voljena osoba govori ili obrnuto. Zahteva će biti previše s obe strane i to ne donosi ništa dobro. Merkur je u napetom aspektu s Jupiterom koji je smešten u vašoj kući intimnosti i zajedničkih sredstava, što otežava postizanje dogovora tokom avgusta 2018. godine. Venera ulazi u kuću partnerstva 7. avgusta kojom i vlada, pa njen dolazak može da popravi stvari. Uprkos zbunjenosti i nesporazumima moći ćete voljenu osobu da uključite u projekat vezan za vašu zajedničku budućnost. Voljena osoba će to ceniti i neće joj toliko smetati što previše vremena provodite radeći. Ako se potrudite, možete uživati u harmoničnom ljubavnom odnosu, jer je voljena osoba sada usmerena na zajednički život i želi biti cenjena i voljena. Pomračenje Sunca 22. avgusta 2018. godine donosi sjajnu priliku da popravite vaš ljubavni život.

BIK

Ovo je povoljan mesec za one koji su zainteresovani za flertove, zabavu, nova poznanstva i veze bez obaveza. Slobodno možete sanjariti, zaljubiti se i zabavljati se. Ali ako tražite nešto ozbiljno, ovo nije pravo vreme za to. Ako ste u neslužbenoj vezi, očekujte čitav niz iznenađenja, ali nisu sva ta iznenađenja slatka i ugodna. Može se dogoditi da voljena osoba insistira na veridbi, ulasku u brak ili želi zajednički život. Nije da ste protiv, ali nećete osećati da je pravi trenutak za to. Razmišljaćete o starim problemima u vezi i svemu što vas koči od donošenja tako važne odluke, razmišljaćete i o vernosti voljene osobe. Čini se da će se u prvom delu meseca najviše raditi o tome ko je glavni, ali i sposobnosti da jedno drugom pomognete. Ako je voljena osoba previše opterećena karijerom, mogli bi joj pomoći da se rastereti i preuzmete dnevne obaveze. U drugoj polovini avgusta, Bikovi koji su u braku suočiće se sa nizom događaja i novih informacija, pa će biti prisiljeni napraviti promene u ljubavnom životu. Rasprave sa voljenom osobom neće biti ugodne, ali moći ćete da nađete zlatnu sredinu i dogovorite se oko svega, najviše nakon 19. avgusta 2018. godine. Sunce 23. avgusta ulazi u kuću ljubavi Bika, pa možete da očekujete više stabilnosti u vašem ljubavnom životu. Ako niste u vezi, dobri su izgledi da nađete bolju olovinu nakon ulaska Sunca u kuću ljubavi Bika.

PROČITAJTE JOŠ: GODIŠNJI HOROSKOP ZA LJUBAV I BRAK: otkrijte kakva ljubavna sudbina očekuje vaš znak u 2018. godini

BLIZANCI

Venera ulazi u kuću ljubavi Blizanaca 7. avgusta 2018. godine, a tom kućom i vlada. To povećava vaše sposobnosti zavođenja i donosi više užitaka i aktivan i harmoničan ljubavni život, posebno u prvoj dekadi meseca. Do kraja avgusta moći ćete da iskoristite najviše od onog što vam se nudi, pa i započeti novu ljubavnu priču. Uživaćete u intelektualnim igricama i provokacijama. Uprkos svemu, kada govorimo o bračnom životu, može da bude problema sa intimom. Ako ste tokom godina varali ili nedavno, mogli bi vas kriviti za to ili ćete spavati na kauču umesto na bračnoj postelji. Ipak, ta distanca itekako vam može koristiti, jer vam omogućava da na situaciju gledate drugačije. Isto vredi i za voljenu osobu. Najviše problema može nastati zbog neutemeljenih obećanja. Neki Blizanci će se ipak suočiti s obećanjima koje su dali pre i nisu ih do sada ostvarili. Nakon 13. avgusta u vaš se život mogu vratiti stare ljubavi ili će se probuditi strasti prema prijatelju/prijateljici. Nakon 27. avgusta uživaćete u aktivnom ljubavnom životu. Izbegavajte vanbračne veze ili uletanje u vezu koja budi u vama ljubomoru, opsesivnost i slično. Neki Blizanci moraće da podnesu ljutnju voljene osobe ili će se zbog nekog razloga morati da brinu za nju. Dokažite se.

RAK 

Jupiter, smešten  u kući ljubavi Raka hrani vaše najviše ljubavne ideale. Harmoničan aspekt koji pravi s Neptunom donosi sanjarenje i potrebu da se daje i prima ljubav i da odnos ne bude površan, nego dubok, značajan. Postoji i negativna strana, ona može doneti propuštanje značajnih detalja. Mimo svoje volje mogli biste da se nađete u poziciji da preuzmete tuđe obaveze koje mogu biti finansijske ili na neki drugi način se vezati u vezi koja je jedva počela. Puno Rakova sada će se svojevoljno odlučiti na rizik i upustiti se u veze van braka ili s osobom koja je u braku. Možda ćete naići na staru ljubav u krugu prijatelja i nijedno više neće moći da podnese razdvojenost. Astrološki sklop planeta najviše voli one koji nisu u vezi i donosi im buđenje ljubavnog života. Povratak Marsa u kuću partnerskih odnosa 13. avgusta 2018. godine nije najbolja vest za Rakove koji se planiraju venčati ili rastati. Svađe mogu biti česte sve do 28. avgusta. Dugoročna rešenja tada neće biti moguće naći. Budite strpljivi, diplomatskog stava i sagledajte stvarne činjenice kako bi kroz ovaj teži period prošli bez posledica. Nije vreme za donošenje važnih odluka. Zadnji dani u mesecu povoljni su za smirene razgovore iz kojih slijedi pronalazak zajedničkih rešenja.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak ljubavnog horoskopa: LAV, DEVICA, VAGA, ŠKORPIJA!

PageBreak

LAV

Sa Suncem u vašem znaku, do 23. avgusta 2018. godine, teško da bilo ko drugi može doći u centar pažnje. Bićete previše usmereni na sopstvene potrebe. Potrudite se da objasnite voljenoj osobi da vam treba više prostora, barem neko vreme. Retrogradni Mars prolazi kroz kuću partnerstva, do 13. avgusta 2018. godine. Pomoći će vam da nastavite razgovore vezano za novac ili vreme koje provedete na poslu. Datumi koji su značajni su 7. i 8. avgusta jer tada možete naći zajedničku tačku i smiriti situaciju. S druge strane pomračanje Sunca 11. avgusta može da bude dobra prilika da razmislite o nekim stavovima i ponašanju prema drugima i prema voljenoj osobi. Većina Lavova koji nisu u vezi i dalje će igrati na kartu emotivne sigurnosti radije nego bilo što drugo i neće krenuti u osvajanja na impresivan način. Lavovi koji žele popraviti bračnu situaciju mogu iskoristiti naklonost planeta. Ono što vas je udaljavalo sada se može razrešiti. Nemojte preterivati i burno reagovati, inače možete da očekujete samo komplikacije.

DEVICA

Saturn je i dalje retrogradan sve do 6. septembra 2018. godine u kući ljubavi Device. Kada se radi o vašem ljubavnom životu, budite strpljivi, posebno ako želite rešiti neke emotivne probleme. Ako ste u vezi koja funkcioniše na daljinu, možda ćete se u ovom periodu teže uskladiti. Ipak, Saturn dobija podršku od Urana i možete očekivati uglavnom ugodna iznenađenja, kada se najmanje budete nadali. Stvari pokušajte da gledate na nov način, uklonite strahove i konzervativan pristup. Device koje se usude iskoračiti iz svoje komforne zone iskusiće radost posebne ljubavne priče ili mogu začiniti romantiku u svom braku. Jupiter i Neptun, vladari kuće partnerstva Device, prave harmoničan aspekt ovaj mesec i donose nežnost, brižnost, dobro razumevanje, konstruktivne razgovore, bezuslovnu ljubav i obostrano korisne odluke. Za mnoge Device stari ljubavni snovi sada mogu postati stvarnost. Retrogradni Mars 13. avgusta vraća se u kuću ljubavi Device i kreće direktnim hodom 27. avgusta. Možda ćete naleteti na staru ljubav, premda to ne mora da bude ugodan trenutak. Ipak, biće to prilika da razrešite neke stvari koje se nisu razrešile pre. Ako se nađete u situaciji koja budi  previše loših starih uspomena, neka to bude upozorenje da ne ponovite iste greške u nadi da će ovaj puta biti bolje.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

VAGA

Venera, vladar vašeg znaka dolazi u Vagu 7. avgusta 2018. godine, što je plus vašoj moći zavođenja. Uprkos nekim ljubavnim poteškoćama, stresu i kontradiktornim ljubavnim situacijama, uspećete gledati onu svetliju stranu, smiriti stvari i pravićete se da ne primećujete porodične probleme ili probleme u vašoj ljubavnoj priči. Može da se radi o mešanju članova porodice u vaš ljubavni život. Na primer, vaši roditelji mogu biti protiv braka s osobom koju volite ili protiv razvoda braka. Navedene poteškoće s članovima porodice zagrijaće se nakon 13. avgusta, a nakon 27. avgusta naćićete rešenja za probleme u kojima plivate. Ako još ne živite s voljenom osobom, za sada nemojte nikakve odluke donositi u vezi toga. Nemojte da popuštate ako voljena osoba insistira na tome. Nije povoljan period za to. Druga polovina meseca nije povoljna za ulazak u novu vezu. Povoljan je period za obnovu odnosa, ako ste u vezi. Ako niste u vezi, uzmite vreme za sebe, poradite na sebi, upoznajte sebe bolje i nemojte uletati u veze kratkog daha. Na kraju meseca prijateljski odnos može itekako postati vatren.

ŠKORPIJA 

Planete su vam naklonjene tokom avgusta 2018. godine i možete da očekujete poboljšanje u ljubavnom životu. Konstruktivni razgovori i otkrivanje novih rešenja za stare probleme pokrenuće pozitivne promene. Venera, vladar kuće partnerstva Škorpije, ulazi u vašu 12. kuću 7. avgusta 2018. godine. To je kuća žrtvovanja, ali i isceljenja. Pokušajte da budete tolerantniji i neke stvari zaboravite kako bi došlo do pomaka. Bolja polovina može da vam pokaže šta je harmonija i kako ostvariti ravnotežu ili će zahtevati od vas da donesete sami neke zaključke navodeći vas ili će okončati određenu situaciju i slično. Škorpije vole da dominiraju kod kuće. Ako nastavite tako dalje, možete očekivati samo haos u svom ljubavnom životu. Iskoristite tranzite Venere, ponovno otkrijte romantiku i strast u dubini svog srca, ali nemojte da pokušavate da budete vitez u sjajnom oklopu. Jupiter i Neptun, vladari kuće ljubavi Škorpije su u harmoničnom aspektu početkom druge dekade meseca, ali Jupiter je u napetom aspektu sa Suncem i Merkurom. To znači da je upozorenje iz prethodnog meseca i dalje aktivno, nemojte se u poslovnom okruženju upuštati u afere koje mogu narušiti vaš ugled. Dobro raspoloženje i vera u bolje sutra prisutni su, bez obzira na to jeste li u vezi ili braku. Vaša moć zavođenja raste ovaj mesec. Ako niste u vezi, mogli bi ući u vezu ovaj mesec.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak ljubavnog horoskopa: STRELAC, JARAC, VODOLIJA, RIBE!

PageBreak

STRELAC 

Ljubavni život Strelca tokom avgusta 2018. godine biće turbulentan, s dosta svađa. Veze koje su tek pokrenute mogu biti uzdrmane tokom prve nedelje avgusta, zbog svađa i nesporazuma oko posla i dnevnih obaveza i raznih drugih detalja. Nakon 7. avgusta Venera pristiže u spas Strelcima koji traže ljubav i avanturu i koji žele upoznati nove osobe kako bi imali širi izbor za odabir partnera. Venera kreće putovanje iz svog doma, za Strelce je to kuća prijateljstva i društvenih grupa. Ali, budući da je Mars, vladar kuće ljubavi Strelca, retrogradan, sve do 27. avgusta, čini se da će se stvari sporo kretati. Ovo je vreme za avanture i ljubav na kratke staze, ne za ulazak u dugotrajne veze. U drugoj polovini meseca morate da budete oprezni, nemojte uskakati nepromišljeno u afere, jer vas mogu koštati puno više nego što možete i zamisliti. Merkur, planeta koja vlada partnerskim odnosima i brakom Strelca, u napetom je odnosu s Jupiterom, vladarem Strelca. Biće teško udovoljiti vam i mogli bi biti sumnjičavi. Nakon 19. avgusta 2018. godine Merkur kreće direktnim hodom. Razgovori mogu doneti dugoročna rešenja. Mogli bi čak razrešiti komplikovane probleme zbog kojih odnos nije mogao biti pomeren s mesta.

JARAC

Ljubavni život Jaraca tokom avgusta 2018. godine bit će intezivan, dok Sunce prolazi kroz kuću intimnosti Jarca, sve do 23. avgusta 2018. godine. Imate potrebu za povezivanjem na višem nivou s voljenom osobom, uz intenzivnije osećaje. Ozbiljna veza vas zanima. Ako niste u braku, bićete spremni za veridbu. Retrogradan Merkur je u napetom aspektu s Jupiterom (smeštenim u kući nade za budućnost), do 19. avgusta, pa razgovori s voljenom osobom neće uvek teći glatko i mogli bi se razilaziti u mišljenjima. U drugoj polovini meseca situacija će se preokrenuti na bolje i naći ćete zlatnu sredinu. Pomračanje Sunca 11. avgusta događa se u istoj kući, intimnosti. Na tom polju može da dođe do promena. Neke veze proći će transformaciju, pa ćete moći ponovno graditi od temelja, uz razvoj obostranog poverenja i odanosti. Ako ste u lošoj vezi, dobitćete snage da raskinete takvu vezu. Venera, planeta koja vlada kućom ljubavi Jarca, 7. avgusta 2018. godine ulazi u kuću društvenog statusa, dugoročnih projekata i uopšte smerom kojim kročite u životu. To znači da se nekima od vas, koji niste u vezi, može dogoditi da vas privuče osoba koju poznajete i koja ima izgrađenu karijeru i značajnu ulogu, ne samo u krugu prijatelja, nego i šire. Venera pravi kvadrat sa Saturnom, vladarem Jarca i Plutonom, koji se nalazi u Jarcu. To znači da vam ljubav neće biti uzvraćena ili da nećete imati hrabrosti toj osobi priznati da vas privlači. Savetujemo da ne mešate posao sa zabavom. Za sada budite strpljivi. Oni koji žele ući u brak, isto tako, mogu se suočiti s nizom poteškoća i odlaganja, čak se može dogoditi da budu odbijeni ili da dobiju uslove i slično. Budite otvoreni za pregovore, promene, ali i za ugodna iznenađenja koja vam Uran priprema, budući da je dobro smešten u kući ljubavi Jarca.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP PREDVIĐA SUDBINU U 2018. GODINI: evo kako će nas retrogradni Merkur ugroziti 3 puta (GODIŠNJI HOROSKOP)

VODOLIJA 

Do 23. avgusta 2018. godine Sunce prolazi kroz kuću partnerstva Vodolije a nakon tog  ulazi u kuću intimnosti i zajedničkih sredstava. Na svetlo dana donosi niz starijih problema koji se moraju razrešiti. S retrogradnim Merkurom, vladarem kuće ljubavi, u kući partnerstva Vodolije, komunikacija ne teče s lakoćom. Voljena osoba mogla bi nabrajati niz stvari koje ste tajili i koje su se nakupile tokom godina. Imajte na umu da negiranje ovog puta neće pomoći, koliko god uporni bili. Voljenu osobu nećete više moći zavarati. Pokušajte biti iskreni i dokažite da možete drugačije. Jedino tako možete poboljšati stvari. Pomračenje Sunca 11. avgusta 2018. godine aktivira upravo kuću partnerstva Vodolije i otvara vrata novim stvarima. Zato neće biti teško promeniti stvari u braku, ako obratite više pažnje na potrebe voljene osobe. Moguća je i rastava, ako ste u braku koji više ne funkcionira i odabir ulaska u novu vezu. Neke Vodolije odlučiće se za brak ili će preuzeti više obaveza u ljubavnom životu. Ako niste u vezi, pomračenje Sunca donosi okolnosti u kojima ćete upoznati zanimljive osobe, ali nemojte žuriti s obavezivanjem do zadnje dekade avgusta 2018. godine.

RIBE

Vaš je ljubavni život pun događanja tokom avgusta 2018. godine, ali i rasprava. Razlike u principima, uverenjima i životnom stilu i filozofiji, ovaj mesec su očitije i bacaju senku na vašu zajedničku budućnost ili dugoročne projekte. Nemojte očajavati! Nakon 19. avgusta 2018. godine Merkur, vladar partnerstva Riba, nastavlja direktnim hodom i razlike u mišljenjima mogu postati konstruktivne. Na sreću, energija zvezda pomaže vam da vratite harmoniju u vaš odnos i uživat ćete u ljubavi, miru i razumevanju. Nakon 7. avgusta Venera jača, ulazi u svoj dom, kuću intimnosti Riba i donosi vam veću moć zavođenja. Ljubavne čežnje i potrebe biće snažnije, pa budite oprezni. Ako ste u vezi, ponovno ćete otkriti ili spoznati s čime vas je voljena osoba privukla, dok će hemija i alhemija biti samo dodatak koji će začiniti intimnost. Uživaćete u obostranom poverenju. Neki će se zaljubiti u osobu iz okoline, ali nije pravo vreme za priznanje osećanja, jer bi mogli da budete odbijeni ili dobiti ultimatume. Od 23. avgusta 2018. godine Sunce obasjava vašu kuću partnerstva i braka i u harmoničnom je aspektu sa Saturnom i Plutonom. Sada ćete imati više uspeha ako pristupite osobi koja vam se sviđa. Ali, pripremite se na to da ćete morati da čekate i da ćete morati da uložite trud kako bi se pokrenula ljubavna priča među vama. Zadnji dani meseca donose ljubomorne ispade nekog iz okoline. Toj osobi nemojte dopustiti da uništi vašu ljubavnu priču ili brak.

Izvor: Tarot horoskop