Dnevni horoskop - Mesec (Bik) u trigonu je sa Saturnom (Jarac), a to ukazuje na odgovornost i dobru organizaciju, a talas pozitivne energije podstiče vas da napokon ostvarite veliki san, piše Lovesensa.

Drage Vage, vaša srećna romantična veza nastavalja da donosi radost i ispunjenje u budućnosti. Ponovo ste postali bliski sa partnerom i sledi period u kojem ćete biti srećni više nego u prošlosti. Uživate u njegovom društvu, a ovo je savršen dan da mu otkrijete svoje planove za budućnost.

Na poslu vas još uvek muče sitne brige, ali napokon vidite svetlo na kraju tunela. Igrajte na sigurno, budite strpljivi i polako donosite odluke i promene, a situacija će se iznenada popraviti. Kolege će vas podržati u svakoj ideji, a na posao napokon idete rasterećeni, bez briga i tenzije. Uspeh je blizu, samo iskreno verujte u sebe i u moć Univerzuma!

PROČITAJTE JOŠ:

OVAJ TREND JE ŠOKIRAO LJUBITELJE MODE: nećete verovati kako žene sad nose belu košulju (FOTO)

ANA IVANOVIĆ ODUŠEVILA INSTAGRAM! LEPA SRPKINJA NAPISALA DIRLJIVU PORUKU ZA SUPRUGA: evo kako je čestitala rođendan Bastijanu Švajnštajgeru (FOTO)

VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA AVGUST 2018: mesečne astro prognoze za novac i posao

Veliki zdravstveni horoskop za avgust 2018. godine

OVAN

Još niste u najboljoj fizičkoj i mentalnoj formi, ali prisutno je više optimizma. Usmereni ste na budućnost više nego prethodnih meseci, kada vas je prošlost zadržavala. Situacija se značajno poboljšava u zadnjoj dekadi avgusta 2018. godine, kada dobijate podršku Sunca iz kuće zdravlja, a Merkur, vladar te kuće, kreće direktnim hodom.

Savet: Pokušajte da se bolje organizujete i nemojte naglo donositi odluke, posebno u ljubavnom životu i kada se radi o novcu.

BIK

Tokom avgusta 2018. godine trebate više nego ikada do sada verovati u ideale i posvetiti se višim ciljevima, vratiti se svojim snovima. Ako sledite unutrašnji glas, problemi i sukobi neće vas kočiti i osećaćete se sjajno.

Savet: Nemojte zanemariti svoj privatni život. Pomračenje Sunca 11. avgusta 2018. godine u kući porodice i doma donosi podršku i omogućava ostvarenje veće stabilnosti. Vreme je da donesete važnu odluku za dobrobit porodice. Nemojte se opirati promenama!

BLIZANCI

Merkur, vladar Blizanaca, retrogradan je do 19. avgusta 2018. godine. Isto tako i Mars, tradicionalan vladar kuće zdravlja Blizanaca, retrogradan je do 27. avgusta. Razdražljivost i opterećenost mogu biti svakodnevna pojava. Uzrok tome može biti i prisustvo Urana u vašoj 12. kući. S druge strane, vođeni ste verom u višu svrhu i vrlo optimističnog pristupa stvarima. Radićete sa zadovoljstvom. Ipak, odvojite vremena za odmor, barem vikendima, u mirnom okruženju.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA AVGUST 2018: mesečne astro prognoze za novac i posao

Savet: Izbegavajte afere u radnom okruženju i sačuvajte svoj ugled. Ne skačite na prvu kada se radi o financijskim pitanjima, posebno obratite pažnju na dokumentaciju takvih ponuda!

RAK

Puno stvari činiće se komplikovanim ovog meseca, čak i odnosi sa članovima porodice. Nađite način na koji ćete se dobro opustiti i odmaknuti od situacija i osoba koje vas uznemiruju. Moglo bi se dogoditi da se vrtite u krug i vraćate na iste rasprave od kojih ste krenuli. Moraćete ostati čvrsti kako bi rešili stvari jednom za sva vremena. Kažite što osećate i želite i nemojte ništa prećutati čak iako bi nekog mogli povrediti. U drugoj dekadi meseca imaćete priliku za kraći odmor, izlet ili put koji će doneti pozitivu.

Savet: Budite strpljivi i ne padajte u očaj kada se radi o odnosima sa drugima. Za većinu stvari možete se osloniti samo na sebe. Oprezno s novcem, nemojte se zanositi lakom zaradom, jer se vrlo lako može dogoditi da budete prevareni.

LAV

Samopouzdani ste i spremni da se izborite za ono što smatrate da vama pripada.U prvoj dekadi avgusta 2018. godine pripazite, moguće su nezgode. Na poslu može doći do kvarova aparata. U drugoj polovini meseca vaš se entuzijazam vrlo lako može pretvoriti u iscrpljenost i onaj osećaj da vam je previše svega. I dalje se posvetite poslu, ali nemojte ignorisati zdravstvene teškoće ako se pojave, a može se raditi i o starijim poteškoćama.

Zadnji dani avgusta povoljni su za odmor i opuštanje. Tada ugodite sebi i napunite baterije.

Savet: Iskoristite energiju koju vam planete donose za pregovore, razmenu ideja, ali poradite i na dugoročnim planovima!

Kliknite OVDE za nastavak mesečnog horoskopa!