OVAN

Još niste u najboljoj fizičkoj i mentalnoj formi, ali prisutno je više optimizma. Usmereni ste na budućnost više nego prethodnih meseci, kada vas je prošlost zadržavala. Situacija se značajno poboljšava u zadnjoj dekadi avgusta 2018. godine, kada dobijate podršku Sunca iz kuće zdravlja, a Merkur, vladar te kuće, kreće direktnim hodom.

Savet: Pokušajte da se bolje organizujete i nemojte naglo donositi odluke, posebno u ljubavnom životu i kada se radi o novcu.

BIK

Tokom avgusta 2018. godine trebate više nego ikada do sada verovati u ideale i posvetiti se višim ciljevima, vratiti se svojim snovima. Ako sledite unutrašnji glas, problemi i sukobi neće vas kočiti i osećaćete se sjajno.

Savet: Nemojte zanemariti svoj privatni život. Pomračenje Sunca 11. avgusta 2018. godine u kući porodice i doma donosi podršku i omogućava ostvarenje veće stabilnosti. Vreme je da donesete važnu odluku za dobrobit porodice. Nemojte se opirati promenama!

BLIZANCI

Merkur, vladar Blizanaca, retrogradan je do 19. avgusta 2018. godine. Isto tako i Mars, tradicionalan vladar kuće zdravlja Blizanaca, retrogradan je do 27. avgusta. Razdražljivost i opterećenost mogu biti svakodnevna pojava. Uzrok tome može biti i prisustvo Urana u vašoj 12. kući. S druge strane, vođeni ste verom u višu svrhu i vrlo optimističnog pristupa stvarima. Radićete sa zadovoljstvom. Ipak, odvojite vremena za odmor, barem vikendima, u mirnom okruženju.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA AVGUST 2018: mesečne astro prognoze za novac i posao

Savet: Izbegavajte afere u radnom okruženju i sačuvajte svoj ugled. Ne skačite na prvu kada se radi o financijskim pitanjima, posebno obratite pažnju na dokumentaciju takvih ponuda!

RAK

Puno stvari činiće se komplikovanim ovog meseca, čak i odnosi sa članovima porodice. Nađite način na koji ćete se dobro opustiti i odmaknuti od situacija i osoba koje vas uznemiruju. Moglo bi se dogoditi da se vrtite u krug i vraćate na iste rasprave od kojih ste krenuli. Moraćete ostati čvrsti kako bi rešili stvari jednom za sva vremena. Kažite što osećate i želite i nemojte ništa prećutati čak iako bi nekog mogli povrediti. U drugoj dekadi meseca imaćete priliku za kraći odmor, izlet ili put koji će doneti pozitivu.

Savet: Budite strpljivi i ne padajte u očaj kada se radi o odnosima sa drugima. Za većinu stvari možete se osloniti samo na sebe. Oprezno s novcem, nemojte se zanositi lakom zaradom, jer se vrlo lako može dogoditi da budete prevareni.

LAV

Samopouzdani ste i spremni da se izborite za ono što smatrate da vama pripada.U prvoj dekadi avgusta 2018. godine pripazite, moguće su nezgode. Na poslu može doći do kvarova aparata. U drugoj polovini meseca vaš se entuzijazam vrlo lako može pretvoriti u iscrpljenost i onaj osećaj da vam je previše svega. I dalje se posvetite poslu, ali nemojte ignorisati zdravstvene teškoće ako se pojave, a može se raditi i o starijim poteškoćama.

Zadnji dani avgusta povoljni su za odmor i opuštanje. Tada ugodite sebi i napunite baterije.

Savet: Iskoristite energiju koju vam planete donose za pregovore, razmenu ideja, ali poradite i na dugoročnim planovima!

Kliknite OVDE za nastavak mesečnog horoskopa!