Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DA LI ISPAŠTATE ZBOG GREHA SVOJIH PREDAKA: evo kako da prestanete da plaćate tuđe karmičke dugove

Oslobodite se loše karme - ova tehnika zaustavlja niz karmičkih dugova!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Pravilo karme kaže da će se svaki dug pre ili kasnije naplatiti, jer u svemiru postoji savršeno knjigovodstvo. Možete preoblikovati svoju otplatu karmičkog duga u prijatniji doživljaj. Iako ne postoji univerzalno objašnjenje za ovu pojavu, najverovatnije je reč o porodičnoj karmi koja je blokirana određenim zaostalim ili nerešenim problemom iz prošlosti.

Sve što nam se događa u životu, bilo dobro ili loše svodi se na četiri osnovne emocije: strah, ljutnju, tugu i radost.

Šta je karma: 12 zakona snage naših dela

Ukoliko imate utisak da vam se tokom poslednjih godina dešavaju isključivo loše stvari, to može biti pokazatelj da ste pod uticajem loše porodične karme. Da ovo stanje nije nepopravljivo dokaz su spiritualističke seanse tokom kojih se analizira porodična prošlost i razotkriva koren različitih problema i energetskih blokada.

Na ovim seansama može da se otkrije uzrok problema, ali i da se nađe rešenje.

U svom delu „Porodične veze“, govori nemački autor i ezoteričar Bert Helindžer govori upravo o ovoj temi. Ovaj pisac ističe da se određene porodične traume (kao na primer, članovi porodice o kojima se nerado govori ili ono koje većina ne priznaje ili ih se odriče) mogu prenositi iz generacije u generaciju postajući na taj način neka vrsta čvora koji ih neraskidivo vezuje.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije