U utorak 15 maja 2018. godine u 13:49 časova imaćemo konjunkciju između Sunca i Meseca odnosno mlad Mesec na 24 stepenu zemljanog i domaćinskog znaka Bika

Ovaj mlad Mesec biće pod uticajem fiksnih zvezda Algol i Kapulus, koje se povezuju sa nasiljem i nesrećama. Veliki broj ljudi može biti pogođen ekstremnim vremenskim uslovima i drugim neprijatnim događajima za vreme ovo lunacije u drugom polju prirodnog horoskopa.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP VAM MENJA SUDBINU: šta će vam doneti opasni Kiron u Ovnu (do 2027. godine)

Međutim, mlad Mesec ne donosi samo nesreću, već ima i svojih pozitivnih strana. U ovom periodu će mnogi hteti da pomognu drugima, da se posvete veri, da postave sebi ciljeve koje žele da ispune kao i da uvećaju svoje prihode jer se mlad Mesec dešava u znaku koji se tiče materijalnih dobara - finansija.

Glavni planetarni aspekt ovog meseca biće trigon između Jupitera i Neptuna, što će takođe imati optimističan i velikodušan uticaj na ovaj mlad Mesec.

Mlad Mesec predstavlja kraj jednog i početak novog ciklusa koji će da traje 28 dana. Konjunkcija Sunca i Meseca donosi snažnu energiju i inicijativu. Tako da je ovo odlično vreme za novi početak, za okretanje novog lista u životu i za pokretanje novih projekata. Sada se pozabavite preispitivanjem starih navika, ponašanja i ubeđenja kako biste unapredili kvalitet života. Uticaj ovog mladog Meseca trajaće sve do 13 juna. Najbolje vreme za početak svega što želite da promenite je tokom prve dve nedelje ovog mesečevog ciklusa.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP PRED REVOLUCIJOM! POSLE 83 GODINE, URAN ULAZI U ZNAK BIKA: proverite da li je rizičan i vaš datum rođenja!

Mlad Mesec pravi sekstil sa Venerom, što ima pozitivan uticaj. Ovaj aspekt otvara mogućnosti za ljubav i zaradu pa ako želite da unapredite nešto na tim poljima preduzmite inicijativu. Dajte ljubav i ona će vam se višestruko vratiti. Ovaj mlad Mesec biće u jakom zemljanom trigonu sa Plutonom, pa će to da donese moć, veći uticaj na život, ljude i događaje u vašem životu. Lični i poslovni problemi sada se mogu lakše rešiti. Oni koji su u potrazi za poslom, sada treba da krenu u akciju. Srećno!

Tekst: Velimir Remić

Izvor: Web astrolog