Mlad Mesec u Biku 15. maja 2018. nagoveštava novi svet. Iako je svaki mlad Mesec nosilac obilja, ovaj je poseban jer isti dan i Uran ulazi u znak Bika. Mlad Mesec predstavlja novi početak nakon mračnog životnog razdoblja. Sada je vreme za introspekciju i promenu životnih odluka...

Mlad Mesec u Biku daje nam vrlo stabilnu energiju koja će nam pomoći da maksimalno iskoristimo sve na čemu smo radili tokom godine. Posebno na poslovnom području. Uticaj ovog mladog Meseca traje do sledećeg, 13. juna, pa iskoristite to vreme za ostvarenje ciljeva.

Uran koji je 15. maja takođe ušao u Bika, planeta je novih mogućnosti i simbol slobode, zato će vam pomoći da pronađete nove perspektive.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP PRED REVOLUCIJOM! POSLE 83 GODINE, URAN ULAZI U ZNAK BIKA: proverite da li je rizičan i vaš datum rođenja!

Ovako će uticati na vas prema horoskopskom znaku:

Ovan

Sunce, Mesec, Merkur i Uran 15. maja će biti u znaku Bika, a to ima veliki uticaj na vaše novčano stanje. Čekaju vas novčani dobici koje ćete uspeti da ostvarite uz pomoć energije mladog Meseca. Postavite sebi ciljeve koje ste uvek odgađali jer je sada vreme da ih ostvarite.

Bik

Znak Bika će osećati ovaj uticaj jače od ostalih znakova. Rešite se svih negativnih stvari u svom životu – bilo da je reč o nezadovoljavajućem poslu, lošoj vezi ili nečem trećem. Uran u znaku Bika daće vam potrebnu energiju i snagu.

Blizanac

Ovo razdoblje doneće vam značajne promene na području duhovnosti, intuicije i podsvesnog. Mlad Mesec daće vam emocionalnu stabilnost, pa ćete s lakoćom donositi dobre odluke. Ipak, pripazite da velike odluke donesete pre punog Meseca 29. maja.

Rak

Mlad Mesec i Uran u znaku Bika nadahnuće vas na velike stvari. Neće uticati samo na vaš lični rast, već će značajno uticati i na odnose s bližnjima.

Lav

Sada je pravo vreme za promenu karijere o kojoj ste razmišljali. Energija mladog Meseca može da vas uznemiri, ali negativne emocije će s vremenom izbledeti. Ovo je ključno razdoblje za posao, zato ga iskoristite najbolje što možete.

Devica

Imaćete osećaj kao da se sve događa prebrzo, zbog čega ćete biti pomalo nesigurni. Ne brinite se i iskoristite prilike koje vam se pružaju. Promene koje vas čekaju biće pozitivne.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak horoskopa!

PageBreak

Vaga

Već neko vreme pokušavate da učinite određene promene na različitim područjima života. Nemojte da budete preterano strogi prema sebi, izađite iz zone sigurnosti i svedočite čudima koja vas čekaju. Sada je vreme da istražujete kako biste pronašli sebe i svoj put. Zbog ove pozitivne energije moći ćete da menjate živote drugih.

Škorpija

Mlad Mesec nosi vam osećaj bliskosti sa ljudima. Čak će vam se i relativno nova veza činiti jako ozbiljnom ili ćete produbiti odnos sa partnerom. Pripremite se i na važne razgovore sa bliskim ljudima. Svi odnosi će tokom ovog razdoblja ići na bolje.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP - OVO OBAVEZNO URADITE ZA VREME MLADOG MESECA: evo kako da privučete novac i sreću dok vlada mlad Mesec u Biku (do 13. juna 2018. godine)

Strelac

Promena je jedino što je stalno. Na poslovnom području očekujte pozitivne promene. Nije loše biti impulsivan, ali nemojte da budete nepromišljeni. Iskoristite ovu snažnu energiju za stvaranje ravnoteže kako biste izbegli gubitak. Uran u Biku donijeće vam povezanost s tehnologijom, ali i sa sopstvenim emocijama.

Jarac

15. maja Uran prelazi u peto polje, gde će ostati otprilike osam godina. To je vaše polje ljubavi, užitaka, dece i kreativnosti. Ovaj tranzit nosi razne promene, a na vama je da odlučite hoće li one biti pozitivne ili negativne. Budite oprezni!

Vodolija

Uran u znaku Bika mogao bi pred vas staviti različite izazove, ali ćete ih s novootkrivenom energijom rešiti bez problema. Sada je vreme da zaboravite na rutinu i doživite nova iskustva.

Ribe

Vreme je za introspekciju, kao i retrospekciju. Osećaćete da ste pod pritiskom zbog kog ćete možda donositi i impulsivne odluke. Ostanite smireni i iskoristite pozitivnu energiju koja vas okružuje.

Tekst: Tena Ožegić

Izvor: Sensa.hr