Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP OTKRIVA KO ĆE MORATI PUNO DA RIZIKUJE ZA SREĆU: ovaj znak osvaja strast i ljubavna požuda

Dnevni horoskop predviđa magičnu ljubav i strast, a mlad Mesec donosi čudesnu energiju koja vodi ka uspehu!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop - mlad Mesec donosi čudesnu energiju koja nas podstiće da se lišimo loših navika i otkriva tajne iz prošlosti, a evo koji znak će najbolje iskoristiti čudesnu energiju Meseca, piše Lovesensa.

Dragi Bikovi, vreme je za ljubav i čišćenje energije! Ako ste u vezi, danas ćete osetiti koliko ste zaista povezani sa partnerom. Shvatićete da imate čiste ljubavne želje, zagledani ste u zajedničku budućnost i spremni sve da rizikujete kako bi vaša ljubav postala još jača. Još malo uživajte dok lebdite na romantičnim oblacima, a onda se posvetite razradi zajedničkih planova kako bi sreća bila osigurana.

Usamljeni Bikovi danas imaju neverovatan šarm, a zvezde im donose magičan susret sa osobom na koju dugo čekaju. Prepustite se strastima i željama srca i nikako nemojte da propustite ovu priliku. Osim na ljubavnom, Bikovi će danas dominirati i na poslovnom planu. Sve ste bliži uspehu i ne plašite se da svaku poslovnu ideju iznesete i hrabro zastupate.

PROČITAJTE JOŠ:

INTERNET U ŠOKU - CECA RAŽNATOVIĆ DRASTIČNO SKRATILA KOSU: pogledajte kako srpska pevačica izgleda sa novom frizurom (FOTO)

KINESKI HOROSKOP ZA MAJ 2018: mesec obnove za Zmaja, velika sreća za Tigrove

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 13. DO 20. MAJA 2018: Bikove očekuje veliki novac, a Vodolije treba da budu oprezne

  Izvor:

HOROSKOP PRED REVOLUCIJOM! POSLE 83 GODINE, URAN ULAZI U ZNAK BIKA: proverite da li je rizičan i vaš datum rođenja!

Uran je planeta kojoj su potrebne čak 83 godine da prođe svih 12 zodijačkih znakova. Tako je poslednji put ušao u Bika 1934. godine, u njemu je boravio oko sedam godina i označio jedno od najvažnijih razdoblja u novijoj ljudskoj istoriji. Nažalost, ne po dobru. Kakav će nam Uran biti u ovom ciklusu, zavisi od toga koliko smo napredovali u svesti. Revolucionarna planeta ponovno ulazi u zemljani znak i može da napravi revoluciju u svemu što je povezano sa Zemljom, hranom, materijalnim, finansijskim. Na testu će biti i lični i ljubavni vrednosni sistemi, potrudimo se da ovaj put test položimo i na globalnom i na ličnom nivou.

Planeta Uran je drugo ime za revoluciju, vizionarstvo i slobodu. Zanimljivo je da je otkriven 1791. godine, dok je boravio u znaku Lava, baš u doba francuske revolucije. Francuska revolucija započela je 1789. i iako ga tada još nismo poznavali, on je "neotkriven" boraveći u Lavu svrgnuo lavovsku francusku monarhiju.

Uranovo kruženje oko Sunca (prolazak kroz svih 12 zodijačkih znakova) traje 83,83 godine, okrenut je "na bok", tačnije: osa rotacije nagnuta mu je čak 98° u odnosu na putanju oko Sunca dok se lagano kotrlja ekvatorom po stazi. Neobičan, poseban, ili uvrnut, kao i znak kojim vlada - Vodolija. Svojeglavi vizionar, revolucionar, naelektrisan, dinamičan, bog ideja, nekonvencionalnog razmišljanja.

Međutim, uvek postoje dve strane novčića. Srešćemo Vodoliju najvećeg humanistu i spasitelja čovečanstva, ali srešćemo i lagano "pomerenog" suseda koji hoda stazom kao Napoleon i kuje sam sa sobom planove o nekoj suludoj revoluciji (a možda i ne suludoj, s Vodolijom se nikada ne zna koliko je ispred svog vremena).

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

Sve vam ovo govorim da dobijete utisak koliko je Uran nepredvidljiv, te zato ne znamo koji Uran nam dolazi u susret 15. 5. 2018, na dan kada prvi put od 1934. godine (nakon 83,83 godine) ulazi u znak Bika.

Nezahvalno je da se nagađa, Uran se - kao ni bilo šta u znaku Vodolije - ne voli ponavljati a ni najaviti, "boluje" od originalnosti. Ako pogledamo u prošlost, 1934. godinu obeležio je Hitlerov Nemački Rajh, za šta ne možemo da okrivimo Uran u Biku, nego čoveka zlih namera, ali napetost izazvana finansijskim (Bik) poteškoćama pokrenula je i Drugi svetski rat.

Bik je zemlja, teritorija, pa je tako i u toj simbolici sa masovno pokrenutim naučnim projektima Uran (izumitelj) potpomogao osvajanja. Projekat Menhetn takođe je pokrenut tokom Urana u Biku i prve ideje atomske energije pa kasnije i bombe. Čitav monetarni sistem kakvog danas poznajemo i koristimo stvoren je sa Uranom u Biku nakon velike depresije i pada berze 1929-1939. godine.

I sad se monetarni sistem već počeo menjati pojavom kriptovalute. Sigurno je da u znaku Bika Uran donosi inovacije, ali i je moguć i pad monetarnog sistema, bankarskih sistema, nov način baratanja novcem, vrednostima, bankarskih usluga, oslobođenje od imaginarnog novca kojim banke stvaraju profit... 

Kliknite OVDE da saznate na koje znakove će najjače uticati ulazak Urana u znak Bika!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije