Dnevni horoskop - konjukcija Venere i Merkura otvara srce, budi emocije i jača ljubav, ali ovaj znak će uspeti da se ostvari na poslovnom planu, piše Lovesensa.

PROČITAJTE JOŠ: MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2018: dobre vesti za Ovna, Devica uživa u čarima nove ljubavi

Drage Vage, na poslovnom i finansijskom planu za vas danas nema briga. Položaj svih planeta ukazuje da danas imate veliku šansu da napravite krupan korak na polju karijere i napokon dođete do željenog cilja. Uspećete da započnete ili završite poslove u koje ste sumnjali, a za vaše usavršavanje i napredovanje samo je nebo granica.

PROČITAJTE JOŠ: MESEČNI HOROSKOP ZA POSAO I NOVAC: evo kakvu nam sudbinu donosi mart 2018. godine

Vreme je da otpustite negativne emocije i loše ljubavne uspomene iz prošlosti. Sada ste spremni za stabilnu vezu, da ponovo nekoga volite i da se predate nečijoj ljubavi. Izlazite i družite se, a možda ćete baš ove nedelje ili vikenda upoznati osobu koja će vam ukrasti srce.

Numerološka prognoza za mart 2018. godine: evo kakva ljubav, sreća i novac očekuju vaš broj

Da biste dobili svoj bioritamski broj, saberite vaš datum i mesec rođenja i svedite sve brojeve sabiranjem na jednocifren broj. Na primer, ako ste rođeni 3. marta 1980. godine, saberate 3+3+1980=24=6. Vaš bioritamski broj je 6.

BIORITAM 1

Na prvi pogled dosta miran mesec, ali donosi dešavanja u partnerskim odnosima, gde ćete osjećati potrebu za osloncem u životu koji bi vam pružio neku vrstu sigurnosti. Težnja ka uravnoteženju kako emocionalnom tako i materijalnom. Potreba da se preuzme kontrola nad svojim životom.

Ljubav: naći ćete se u iskušenju po pitanju svih vrsta partnerskih odnosa, bilo da je to veza ili brak. Duševne brige biće vaša svakodnevnica u ovom mesecu, iz čiste potrebe za ravnotežom i sigurnošću. Istovremeno prisutna neodlučnost da li okončati nešto, da li ste doneli pravu odluku. Potražite pomoć starijih ili iskusnijih.

Posao: Želja i napor za poslovnim ostvarenjem. Mogućnosti će biti prisutne samo ih treba iskoristiti, bez straha od neuspeha. Finansije će ići uzlaznom putanjom.

Zdravlje: obratiti pažnju na organe za reprodukciju.

BIORITAM 2

Stresan mesec koji nosi hroničnu nestabilnost i nepredviđene situacije koje će doneti dosta nervoze i napora pa probleme sa psihičkim zdravljem. Brojni nesporazumi će biti prisutni, kao i odugovlačenja na raznim životnim poljima.

Ljubav: problemi u partnerskim odnosima mogu dostići vrhunac, pa i napuštanje od strane partnera. Loša komunikacija, potrebno je napraviti korenite promjene kod jednog i drugog partnera da bi se nastavilo dalje. Nije dobro ulaziti u novu vezu ili partnerstvo, neće trajati, a bićete izigrani i prevareni.

Posao: Na poslovnom polju dosta intriga i problema. Treba biti oprezan da ne dođe do većih obmana i prevara. Mogući su nagli preokreti na poslu koji su izvan vaše kontrole. Budite oprezni, mogućnost upadanja u dugove usled loše procene.

Zdravlje: Pojačana nervoza, psihičke smetnje.

BIORITAM 3

Mesec kada imate osećaj da možete sve što hoćete, samo pazite između hrabrosti i ludosti je tanka linija. Imaćete sreće da više zarađujete, i da krenete uzlaznom putanjom. Ne propustite ovu priliku.

Ljubav: Promene su izvesne, ali nejasne. Prisutna nesigurnost zbog dvoumljenja. Obnova neke prekinute veze. Čekanje da se veza obnovi ili započne u ovom slučaju nije gubljenje vremena. Prikupite snagu, nađite kompromis i imaćete bolji i kvalitetniji odnos sa partnerom.

Posao: Novi poslovni ciljevi su pred vama. Dovoljno ste hrabri da ih sprovedete u delo i postignete ono što želite u poslu. Poboljšanje finansijske situacije je izvesno.

Zdravlje: nedostatak gvožđa bi mogao uzrokovati umor i iscrpljenost.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA MART 2018. GODINE: sreća i harmonija za Ribe, opasna romansa za Škorpije

BIORITAM 4

Osećaj da se žrtvujete i radite za tuđu sreću će biti prisutan tokom ovog meseca. Završite sve započete poslove, da bi sebi olakšali period u koji ulazite. Ako vam traže pomoć, pomozite, ali pazite da ne budete iskorišćeni.

Ljubav: Otvoreni razgovori sa partnerom će vas dovesti do raščišćavanja nejasnih situacija i nalaženje rešenja za bolje sutra. Ako baš ne ide bolje prekinite vezu da ne biste vukli ono što će svakako pući. Ne započinjite ništa novo jer nije vrijeme za to.

Posao: Poslovna saradnja će zahtevati otvorenost i traženje pomoći, da bi se poslovi završili onako kako treba. Slušajte svoju intuiciju i pokušajte naći rešenje kroz saradnju.

Zdravlje: Problemi sa pritiskom i kičmom.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak numerološke prognoze za mart 2018!

PageBreak

BIORITAM 5

Pokušajte se osloniti na sopstvene snage i ne reagujte agresivno ma šta da se bude dešavalo jer vam takvo ponašanje neće doneti ništa dobro. Mnoge stvari će se pokrenuti i rešiti na potpuno nov način. Smanjite napetost jer su moguće nezgode.

Ljubav: Promenite način ponašanja u vezi, jer samo radikalna promena donosi razrešenje situacije. U ovom mesecu ne prekidajte vezu jer možete naći kompromis. Nov razvoj ljubavne situacije.

Posao: Odluka da se sve loše saseče u korenu, zarad napretka će uroditi plodom. Samo nove promene uvedite na fleksibilan način da se situacija ne bi okrenula protiv vas.

Zdravlje: problemi sa glavoboljom i zubima.

BIORITAM 6

Materijalni problemi će vas okupirati ovog mjeseca, posebno na početku, ali nije sve tako strašno jer mesec vam donosi i dobitke kad se najmanje nadate. Na mnoga dešavanja nećete moći uticati, pokušajte se prilagoditi situacijama.

Ljubav: Nezadovoljstvo. Unutrašnja borba koja odvlači snagu. Neki bitni događaji tek slede, treba biti strpljiv i sačekati ih. Zdrav razum i dobra procena mogućnosti su veoma bitni u ovom trenutku za vašu vezu.

Posao: Moguće optužbe za neodgovornost, pa i tužbe. Budite oprezni u ophođenju s kolegama, kao i nadređenima jer su moguće lažne optužbe. Prilagodite se situacijama i pokušajte ne reagovati impulsivno zarad sopstvene koristi.

Zdravlje: Problemi sa varenjem, nervna napetost.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVAN MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2018: otkrijte plan sudbine za vaš znak ovog meseca

BIORITAM 7

Pojačana komunikacija je glavna odlika ovog meseca za vas, čuvati se impulsivnih reakcija kojima ćete biti skloni. Emotivno ćete reagovati na sva dešavanja. Posao koji radite može vam postati naporan, pa ukoliko se ukaže prilika za neko kratko putovanje ne propustite je. Na prijatelje se možete osloniti, prilike za napredak će se pojaviti u ovom mesecu.

LJUBAV: Nagomilani problemi bi mogli kulminirati i ugroziti vašu vezu. Potrebno je jasno izraziti svoje želje i potrebe i tako naći najbolje rešenje.

POSAO: Nove šanse za posao su pred vama, nemojte ih propustiti, imaćete mogućnost napredovanja, imajte veru u svoje sposobnosti i mogućnosti. Jednostavno poslušajte svoju intuiciju.

ZDRAVLJE: Holesterol, problemi sa probavnim traktom.

BIORITAM 8

Mnogo novi prilika će se pojaviti pred vama, ali će zahtevati vašu potpunu odgovornost, da bi ste realizovali skoro sve što zamislite. Prisutne velike promene, ili njihov početak u vašem životu.

Ljubav: Samo ako ste sigurni u svoje stavove i ispravno postupanje možete postići ono što želite u vašoj vezi. Prevazilaženje svih nesuglasica uz čvrsta načela i poštovanje kodeksa ponašanja.

Posao: Sa promenom plana poslovanja, posao dobija jednu stabilniju notu. Dobro razmislite pre donošenja konačne odluke kada je posao u pitanju. Za nezaposlene mogućnost novog posla.

Zdravlje: Žuč, koža i kosti.

BIORITAM 9

Ispunjenje pojedinih želja je na pomolu. Svakodnevnica ovog meseca je puno sastanaka i kontakata. Mesec dobrih energija koje nose promene.

Ljubav: Da bi veza opstala ne stavljati samo svoje potrebe u prvi plan. Menjati sebe u pozitivnijem smeru. Prećutati nešto da bi se došlo do željenog ostvarenja.

Posao: Potrebna je stabilnost da bi se nešto dovršilo i promenilo. Brze novčane transakcije u kojima treba biti posebno oprezni.

Zdravlje: Hronične bolesti

Tekst: Nina

Izvor: Aura