Ovan

Bićete u odličnoj formi kroz prve dve dekade februara 2018. godine, puni optimizma i motivacije. Mars, vladar Ovna, nalazi se u entuzijastičnom Strelcu, a Sunce, davalac života, smešteno je u dobroj kući. Vladar kuće bolesti Ovna ne stvara nevolje. Ipak, zadnja dekada može da donese komplikacije i zato se morate malo bolje pobrinuti za svoje zdravlje kroz taj period i nemojte rizikovati. Nemojte da se previše umarate ili preterivati sa alkoholom, cigaretama ili lekovima.

Savet: Ohrabrite se i pokrenite novi profesionalni projekat!

Bik

Imate energije tokom februara. Venera, vladar Bika, prolazi kroz povoljne kuće, baš kao i Sunce, simbol vitalnosti. Teoretski, ne bi trebalo da bude problema. Ali, nije isključeno da se u određenom trenutku dogodi neka kriza, posebno u drugom djelu meseca. Može da dođe do infekcija i trovanja.

Savet: Izađite, budite prisutni na društvenim događajima i sklopite nova prijateljstva!

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2018. GODINE: velika sreća za Bika, ljubavne ponude za Rakove

Blizanci

Tokom februara ćete imati puno energije, a pristiže je još više. Ali, postoji sklonost neumerenosti, prekoračenjima i zato morate da pripazite. Radi se o disciplini, sada više nego ikada. Ako ne uspostavite uredniji i zdraviji način života, imajte na umu da se možete pouzdati u vođstvo i podršku voljene osobe, prijatelja i slično.

Savet: Upotrebite svoju maštovitost i umetnički talenat u profesionalnom životu!

Rak

Februar donosi puno posla i stresa. Morate da nađete vremena za kvalitetan odmor. Zbog prisustva Marsa u kući bolesti Raka postoji opasnost od povreda, nezgoda, upala ili zaraza. Sa druge strane, povoljan je mesec za zahvate, obavljanje pregleda, odlazak zubaru i za ciljeve koji zahtevaju hrabrost i odlučnost.

Savet: Idite na putovanje ili naučite nešto novo o onom što vas zanima!

Kliknite OVDE za nastavak mesečnog zdravstvenog horoskopa!

PageBreak

Lav

Prisustvo Marsa u vašoj 5. kući donosi vam vitalnost i seksualnu moć. Ovaj tranzit podstiče na fizičku aktivnost, zato krenite u teretanu, na ples i slično. Sa druge strane, može da bude naglašen apetit za ekstremne sportove i riskantne akcije. Morate da budete oprezni, jer opozicija Sunca sa prirodnim Suncem Lava ukazuje na neravnotežu, neumerenost. Budući da je Saturn u kući bolesti Lava, dobra je ideja da se više pobrinete za sve što ima veze sa kostima i zubima.

Savet: Upotrebite maštu kako bi lepše uredili svoj dom ili ga napravili udobnijim.

Devica

Zato što je Merkur, vladar Device u zdravstvenoj kući i pomračenje Sunca se događa na istom tom polju, za Device je zdravlje najvažnija tema u februaru 2018. godine. Mogli bi da doživite neke neugodnosti, ali čini se da se više radi o vašim odlukama oko određenih stvari kako bi poboljšali svoje zdravlje. Mogli bi doneti odluku da odete na tretmane ili da budete na dijeti ili da ostvarite neke životne promene.

Savet: Spremite svoj ormar i rešite se stvari koje ne koristite više!

PROČITAJTE JOŠ: Veliki finansijski horoskop za februar 2018. godine: mesečne astro prognoze za novac i posao

Vaga

U prvoj dekadi februara 2018. godine bićete u sjajnoj formi. Drugu i treću dekadu obeležava prisustvo Venere u zdravstvenoj kući i zato biste mogli da se suočite sa nekim neugodnostima ili ćete se odlučiti za obavljanje pregleda, za rešavanje starijih zdravstvenih problema ili ćete se posvetiti zdravijem načinu života ili boljem izgledu. Sa druge strane, tokom februara 2018. godine moglo bi da bude dosta stresnih situacija. Nestrpljenje i nervoza vode prema donošenju naglih odluka, sukobima ili nezgodama.

Savet: Nemojte žuriti s donošenjem zaključaka ili da budete tvrdoglavi, ne mora vaša reč da bude zadnja!

Škorpija

Prisustvo Jupitera u Škorpiji osigurava vam dovoljno energije, ali sve dok je Jupiter uz vas (do novembra 2018. godine) mogli bi da budete skloni preterivanju, što je u februaru najistaknutije. Poteškoće sa kojima se možete suočiti ovaj mesec povezane su sa nemarom, nedostatkom pažnje, greškama ili lošom procenom. Najverovatnije ćete tokom meseca biti u dobroj formi, čak vrhunskoj u zadnjoj dekadi.

Savet: Budite praktični i razumni kada se radi o novcu!

Kliknite OVDE za nastavak mesečnog zdravstvenog horoskopa!

PageBreak

Strelac

Mars vam donosi puno vitalnosti i brze reakcije; lakše i brže ćete se kretati, imaćete potrebu za vežbanjem, šetnjom, plesom, seksom i tako dalje. I najbolje bi bilo iskoristiti Marsovu energiju, inače bi mogli imati glavobolje, migrene, probleme sa mišićima, pa čak i nezgode. Može da dođe i do upalnih procesa i zaraznih bolesti. Mars je nagle naravi, impulzivan i nemaran i zato ćete se morati  da se potrudite da njegovu energiju usmerite u smeru u kojem želite.

Savet: Polako, ne morate se odazvati baš svakom izazovu!

Jarac

Tokom februara 2018. godine moći ćete da budete poprilično zadovoljni sobom, što se tiče fizičkog stanja, ako svoje delovanje dozirate. Vaše raspoloženje popravlja se u drugoj dekadi. Tada ćete optimističnije gledati na stvari. Teoretski, nema ništa zabrinjavajućeg tokom febrauara, ali sama činjenica da je Merkur, vladar kuće zdravlja Jarca, u polju u kojem se događa pomračenje Sunca, može značiti i nepredviđene okolnosti. Zato budite oprezniji u drugoj dekadi meseca.

Savet: Oslonite se na svoju snagu! Tokom februara 2018. godine nije lako razotkriti ko vam je pravi prijatelj a tko samo glumi!

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP OTKRIVA KOME ĆE SE SUDBINA PROMENITI U 2018. GODINI: u ovoj godini menja se život za ova 4 znaka

Vodolija

Tokom februara 2018. godine bićete u sjajnoj formi, posebno kroz prve dve dekade kada je Sunce, koje donosi vitalnost, u Vodoliji. Imaćete i podršku energičnog Marsa i Jupitera, ali budite oprezni! Mogli bi da preterate! Osećaćete se dobro kroz prve dve dekade meseca, pogotovo u prvoj dekadi, cvetaćete, uz vedar i optimističan uticaj Venere. Zadnja dekada je neutralna.

Savet: Napravite nešto posebno, jedinstveno, što će izazvati divljenje okoline!

Ribe

Iako uživate podršku Jupitera, dugoročno gledano, tokom prve dve dekade februara 2018. godine Sunce (vladar kuće zdravlja Riba) je u osetljivom položaju. Imunitet može da bude oslabljen, mogli bida osećate zamor i trebaće vam više odmora. Bolje je sprečiti nego lečiti i zato se nemojte izlagati neprimerenim uslovima i nemojte u ničemu preterivati. Ako imate određenih zdravstvenih poteškoća, konsultujte se sa doktorom i sledite dobijena uputstva. Vraćate se u formu početkom druge dekade, a u zadnjoj ste u dobroj formi.

Savet: Bavite se umetničkim i kreativnim stvaranjem, volontirajte, ljubite i volite!

Izvor: Tarot horoskop