OVAN - ljubavni horoskop za februar 2018.

U prvoj dekadi februara 2018. godine, Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Ovna je u dobrom položaju koji daje nadu i pomaže pri ostvarenju nadanja. Društveni život pomoći će pri zbližavanju, posebno događaji na kojima prisustvuje veći broj ljudi i to je povoljno za početak veze, ako to želite. Nakon 11. februara Venera je u Ribama, u znaku koji joj daje moć, ali u nepovoljnoj kući koja ne ostavlja mesta za slobodu izbora. U drugoj i trećoj dekadi meseca mogli biste imati vrlo snažna osećanja, ali možda nećete biti srećni zbog toga. Može se raditi o tajnoj ljubavi.

BIK - ljubavni horoskop za februar 2018.

Februar 2018. godine je obećavajuć mesec za Bikove kada se radi o vezama. Jupiter, Velika Sreća, se nalazi u kući parova Bika, u uzajamnoj recepciji s Marsom, vladarem ove kuće. To je dobra postavka u kojoj Mars i Jupiter sarađuju u vašem najboljem interesu. I to nije sve! U drugoj i trećoj dekadi formira se sjajan trigon između Jupitera i Venere, planete ljubavi. Obe planete imaju pozitivan učinak, donose ispunjenje i nove prilike. Ipak, očekujte da ćete morati prvo da prerastete poteškoće kako bi mogli da ostvarite svoje snove. Ako u određenom trenutku morate da donesete važnu odluku, dobro promislite, jer ono što će se činiti očitim može biti zavaravajuće. Ako se potrudite, ako ne idealizujete stvari i ako ostanete prizemljeni, tada će sve biti u redu.

BLIZANCI - ljubavni horoskop za februar 2018.

S Marsom u kući strasti Blizanaca februar 2018. godine je strastven mesec. Trošićete puno energije na ljubavni život. Podržavaćete osobu do koje vam je stalo ili ćete pokušati da je pridobijete. Najbolje što možete da preduzmete je da udružite snage kroz zajednički projekat, kroz inovacije i nešto korisno. Ako se trenutno nekome udvarate, potrudite se, nemojte na očigled pokazivati svoje namere, nemojte biti previše direktni. Odaberite suptilniji pristup. Ako vaša veza prolazi kroz krizu, nemojte biti impulsivni. Mars vas može isprovocirati, pa može doći do svađe. Pogledamo li iz drugog ugla vašu situaciju, ljubavni i poslovni život mogu biti isprepleteni.

RAK - ljubavni horoskop za februar 2018.

Ljubavni život Raka tokom februara 2018. godine je u ozbiljnoj atmosferi. Uz Saturna i Plutona u kući veza Raka zajednički je život pod teretom obaveza, zajedničkog napora ili interesa. Možda na stvari gledate zrelijim očima ili želite razotkriti neke istine u vezi vaših emotivnih potreba. U prvoj dekadi Venerin uticaj donosi nove potrebe za analiziranjem situacija i stvari, za boljim razumevanjem ili razotkriva tajne. Zadnja dekada usmerena je prema intelektualnoj, kulturološkoj ili duhovnoj kompatibilnosti. Na kraju, ali ne i poslednje, nemojmo zaboraviti da se Jupiter nalazi u kući erotike Raka i taj deo ljubavnog života funkcioniraće savršeno. Ljubavnih ponuda neće nedostajati.

PROČITAJTE JOŠ: NAJVAŽNIJE ASTRO PROGNOZE ZA FEBRUAR 2018: evo šta će vašem znaku doneti februarsko pomračenje Sunca

LAV - ljubavni horoskop za februar 2018.

Tokom februara 2018. godine doživećete neke zanimljive događaje. Pre svega, Mars je u kući strasti Lava, što govori o eksploziji strasti i ljubavnog života. Mars donosi žeđ za pustolovinama, neobuzdane čežnje i goruće strasti. Može to biti ljubav na prvi pogled i snažna osećanja, ali događaji koji tome vode mogu biti užurbani i zato bi mogli da napravite neke ludosti i završite u nevoljama. Pomračenje Sunca događa se u kući parova Lava i to je predispozicija neočekivanim događajima koji donose nešto posve novo. Najviše sreće u ljubavi imaćete tokom prvog dela februara, kada je i Venera u kući parova Lava.

DEVICA - ljubavni horoskop za februar 2018.

U prvoj dekadi februara 2018. godine nema značajnih događaja, ali početkom druge dekade situacija se menja, i to na bolje. Venera ulazi 11. februara 2018. godine u kuću parova Device, što je dobra vest za Device, jer Venera donosi ljubav, razumevanje i sreću. Veće su šanse za ostvarenjem sreće, jer Venera pravi trigon s Jupiterom, vladarem kuće parova Device. Najizglednije je da će se situacija pozitivno razviti kroz putovanje, druženja, razgovore ili razmenu poruka. Presudni faktor je mentalna podudarnost. Astrološki sklop je još povoljniji za ljubavni život u drugoj dekadi meseca kada Sunce prolazi kroz kuću parova Device.

VAGA - ljubavni horoskop za februar 2018.

Lako se može dogoditi da se zaljubite u februaru 2018. godine. Merkur se nalazi u 5. kući Vage, gde se događa i pomračenje Sunca, pa možete očekivati neočekivane ili neobične događaje vezano za ljubavni život. Eksperimentisaćete, ostvarićete neke promene ili ćete biti iznenađeni promenama. Najizglednije je da će se to dogoditi kroz prve dve dekade. S druge strane, prva dekada je najromantičniji i najsenzualniji period, jer tada je i Venera u vašoj 5. kući. Za veze Vage važna je komunikacija, putovanja, kao i intelektualna podudarnost. Između poslovnog i ljubavnog života može biti povezanosti.

ŠKORPIJA - ljubavni horoskop za februar 2018.

Februar 2018. godine je sjajan mesec za ljubav i brak, ponajviše zadnje dve dekade. Jupiter, vladar kuće strasti Škorpiona, nalazi se u Škorpiji, a u kući strasti nalazi se Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Škorpiona. Ovakav sklop planeta ima sjajan senzualan naboj i obećava Škorpijama užitak i zabavu, emotivno ispunjenje i sreću. U ovom periodu moguća je veridba, a ako još niste upoznali svoju ljubav, mogli bi da se zaljubite. Ako ste u vezi, razmišljaćete o krunisanju veze brakom i zajedničkom životu, pa čak i o deci. Sve ono što parove povezuje s novcem mora se taktično i pažljivo razmotriti.

PROČITAJTE JOŠ: Horoskop za vladavinu Vodolije: šta nam zvezde predviđaju za ljubav, posao i zdravlje (do 18. februara 2018. godine)

STRELAC - ljubavni horoskop za februar 2018.

U februaru 2018. godine Mars prolazi kroz Strelca i to govori o fizičkoj energiji, čežnjama, seksualnosti i strasti. Mars vlada kućom ljubavi i erotike Strelca. Da li vam moramo crtati kako će februar izgledati? Da, shvatili ste! Ovo će biti vruć mesec, jako vruć, iako je sredina zime. Ljubav vas zove i vi je prizivate. Osećanja su intenzivna, strast snažna i tražite ispunjenje odmah, bez obzira na rizik ili posledice. Kada se dogodi pomračenje Sunca, Merkur, vladar parova Strelca, će biti vrlo blizu Suncu. To donosi neočekivane događaje, nagle preokrete ili nove situacije, verovatno povezano s putovanjem, telefonskim pozivima ili razmenom poruka.

JARAC - ljubavni horoskop za februar 2018.

Kroz prve dve dekade februara 2018. godine bavićete se praktičnim pitanjima u ljubavnom životu; novcem i zajedničkim obavezama. Oko 6. i 7. februara očekujte više strasti ili ćete kao par nešto zajedno ostvariti. 11. februara Venera, planeta ljubavi i vladar kuće strasti Jarca, ulazi u Ribe, u znak koji joj daje više moći. To znači da će druga i treća dekada biti romantičnije, osećanja će biti snažna, a okolnosti povoljne za ljubav. Tome u prilog idu putovanja, komunikacija i intelektualna kompatibilnost. Ljubavnom životu pridonose izlasci, druženja, širenje društvenog kruga i razmena ideja. Takav način života pomaže vam da uđete u novu vezu, ako tako želite ili donosi osveženje staroj vezi.

VODOLIJA - ljubavni horoskop za februar 2018.

Februar 2018. godine vam se smeši... ScenarIo je idealan kroz prve dve dekade, kada kroz vaš znak prolazi Venera (planeta ljubavi, Sunce (vladar kuće parova Vodolije) i Merkur (vladar kuće strasti Vodolije). Uz ovakvo društvo nemoguće je ne uživati u ljubavi! Jednostavno vas neće zaobići bujica senzacija, dobićete neskromne ponude, izjave i potvrde ljubavi i slično. Stvari će se same poslagati baš kako treba, a vi ćete biti u centru pažnje i zbivanja. Bićete zavodljivi i neodoljivi. Ovakva sreća delimično će se odvijati i u zadnjoj dekadi februara, ali vaš pristup će biti praktičniji i realističniji.

RIBE - ljubavni horoskop za februar 2018.

Prva dekada februara 2018. godine je dosadna i neće biti zanimljivih događaja. U nekim slučajevima može se raditi o razočaranosti ili usamljenosti, jer je Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Riba u polju u kojem nema komfora. Ali situacija će se ubrzo popraviti na bolje. Od 11. februara, kada zavodljiva i senzualna Venera ulazi u Ribe, dolaze vam srećna vremena; harmoničan odnos, okolnosti koje pomažu zbližavanju para i produbljivanju osećanja. U tom periodu Venera pravi povoljan aspekt s Jupiterom, Velikom Srećom i vladarem Riba, koji ima snažan uticaj u zadnjoj dekadi.

Izvor: Tarot horoskop