Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJVAŽNIJE ASTRO PROGNOZE ZA FEBRUAR 2018: evo šta će vašem znaku doneti februarsko pomračenje Sunca

Mesečni horoskop za februar 2018. godine najavljuje solarnu eklipsu - pomračenje Saros 150 uticaće drugačije na svaki znak horoskopa!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Februar 2018. godine je mesec koji može da se učini dosadan na prvi pogled, jer nema izazovnih aspekata.

Ipak, može da postane nepredvidljiv zato što Sunce, Merkur i Venera prolaze kroz Vodoliju, kroz znak koji je sam po sebi nepredvidljiv. Sredinom meseca imamo pomračenje Sunca u Vodoliji koje može doneti iznenađenja.

Najznačajniji aspekt u februaru je kvadrat između Marsa smeštenog u Strelcu i Neptuna smeštenog u Ribama. Ovaj aspekt se formira 17. februara 2018. godine, ali njegov uticaj može da se osetiti kroz ceo mesec, posebno u drugoj dekadi meseca.

Mars je planeta akcije, a Neptun donosi, između ostalog, iluzije, zbunjenost, nejasnoće i pasivnost. To znači da biste mogli napraviti neke pogrešne, iracionalne poteze o kojima niste promislili, može da dođe do nesigurnosti, dvoumljenja i poteškoća u koncentraciji.

Mars može da donese nezgode i skandale, a Neptun sakrivene stvari i zavisnosti, pa biste mogli da se suočite sa događajima isprepletenim sa lažima, izdajom, alkoholom, drogama, korupcijom, obmanama, prevarom, razotkrivanjem tajni i slično. Sve to može stvoriti veliku buku.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP OTKRIVA KOME ĆE SE SUDBINA PROMENITI U 2018. GODINI: u ovoj godini menja se život za ova 4 znaka

Mars - Neptun kvadrat može da vas dovede u neugodne situacije koje uključuju tečnosti (gorivo, voda, ulje, para i drugo), hemikalije i plastiku. To je povezano sa zagađenjem voda, pomorskim nesrećama i utapanjem.

Marsova potreba za akcijom i Neptunovo idealiziranje mogu postati spoj koji se ispoljava kroz nasilje. Njihov uticaj može biti još izraženiji budući da u pozadini već postoji težak kvadrat (još neformiran, ali aktivan) između Urana i Plutona, a dodatno tome Pluton pravi nefleksibilan odnos sa Saturnom, smeštenim u Jarcu.

Astrološki događaj 15. februara 2018. godine je delimično pomračenje Sunca u Vodoliji. Kao i sva druga pomračenja i ovo može doneti nešto dobro ili loše.

Ovo pomračenje je deo porodice pomračenja Saros 150, s visokim stepenom kreativnosti, povoljno za promociju novih ideja koje su podržane optimizmom i entuzijazmom i ako se njima dobro upravlja, mogu doneti pozitivne promene.

Pomračenje Sunca povezano je sa informacijama, komunikacijom i putovanjima. Povoljna je za događaje koji podstiču strastvene reakcije vezano za porodicu, dom, vlasništvo, korene, tradiciju, zavičaj, nacionalnu pripadnost.

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA VAM NAJAVLJUJE HOROSKOP UOČI PUNOG MESECA: kako da se zaštitimo od sudbine i burnih emocija (do 18. februara 2018)

Uticaj pomračenja Sunca najjači je oko 15. februara 2018. godine. Ispod navodimo polje uticaja za svaki znak:

Ovan - zajednica, grupa, društvo; popularnost, prijatelji, zaštitnici i oni koji vas podržavaju; nade i projekti.

Bik - društveni status, ugled, karijera, uspeh, nagrade; nadređeni i autoriteti.

Blizanci - putovanja u daleke zemlje, kontakti sa strancima; internet, obrazovanje, kultura i duhovnost.

Rak - posao i ulaganja; nasleđe i darovi, sponzorstva, nepovratna sredstva i pozajmice.

Lav - ljubavni život, brak, parovi; saradnje, dogovori, ugovori, suparništvo, sukobi, sudstvo.

Devica - posao i obaveze; podređeni i nadređeni; zdravlje, higijena; kućni ljubimci.

Strelac - intelekt, informacije, komunikacija, pregovori, intervjui, dokumenti, papirologija; putovanja, vozila; sestre, braća, susedi.

Jarac - novac, zarada, troškovi, ušteđevina, profit, nekretnine; osećaj vrednosti.

Vodolija- telo, pojava, fizički izgled, vitalnost, temperament; život uopšte.

Ribe - tajne akcije i oni koji vas podržavaju tajno, predviđanje, sakrivene opasnosti (neprijatelji, opasne zone, bolesti).

Izvor: Tarot horoskop

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije