Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro blagoslovi tranzita pred Suncem: evo kako će Merkur promeniti 2016. godinu za vaš horoskopski znak

Maleni Merkur neće ni blizu zakloniti plamteću zvezdu, ali njegov tranzit preko Sunca 9. maja 2016. godine imaće moćni uticaj na sve horoskopske znake, tvrde astrolozi.

  Izvor: Foto: Profimedia

Ovan

Osobe rođene u znaku Ovna prati velika sumnja da će njihov potencijalni neuspeh u nečem velikom doneti ogromne posledice.

PROČITAJTE JOŠ: Nedeljni horoskop za period od 8. do 15. maja 2016: avanture za Škorpiju, uzbuđenja za Lava

Ali ove godine taj oblak sumnje postao je samo bleda magla. To ne znači da ćete postati nepažljivi, nego da ćete videti nešto što je ranije bilo prilično nejasno. Ako nastavite da gledate u maglu, na kraju ćete ugledati sjaj velike prilike. Dozvolite joj da vam obasja srce i podigne duh. Današnji tranzit Merkura upravo pokazuje da će se prepreka koja je delovala kao da će vam stajati na putu zauvek uskoro ukloniti - ili ćete vi naći zaobilaznu stazu, piše Lovesensa

Bik

Redak tranzit Merkura u vašem znaku ove godine donosi otkriće o tome ko ste zaista, šta treba da radite i šta je ono što je zaista važno. U poslednje vreme počeli ste da se pitate da li je ljudima bitno šta mislite. Sada se konačno osećate sigurni u sebe. Ne mešajte to sa arogancijom: zbog svoje sigurnosti, uskoro ćete moći sebi da verujete više nego ikada. Ovakvo razmišljanje i ponašanje neizbežno će privući ljude. Svi vole da budu u društvu nekog ko je samopouzan i zrači, pa možete očekivati i više poštovanja, pozivnica i prijateljstava.

Blizanci

Kao i mnogi moćni ljudi koji nisu svesni svoje moći, i vi imate više snage nego što znate. Zbog toga ne možete uvek da je koristite efektivno. Ova godina donosi vam suptilnu promenu svesti. Razumete sebe bolje nego ranije i možete da utičete na ishod onoga što radite, te tako osigurate da vaši postupci imaju dobre rezultate. Ova mala lična evolucija učiniće da pogledate u ogledalo svoje duše i vidite odraz koji nudi više dubine i jasnoće. Današnji tranzit Merkura, pri kom vaša vladajuća planeta prolazi direktno ispred Sunca, obećava iznenađenje koje je prijatno i veoma stvarno, i otkrivanje sposobnosti i snage veće nego što ste mislili da imate.

Rak

Više nego većina drugih ljudi, skloni ste da se sklanjate sa svog puta radi drugih. Sada vam ipak postaje jasnije kada i gde treba povući crtu. Koliko daleko treba da savijate leđa da biste nekoga odobrovoljili? Ima li možda više smisla da se povučete? Raditi nešto za nekog drugog treba da dolazi iz inspiracije, ne obaveze. U redu je žrtvovati se, ali radite to zato što vas je nešto istinski dotaklo, ne jer osećate krivicu. Ovaj kontrast u motivaciji čini svu razliku. To je razlika između nošenja sa životom i uživanja u njemu. Tranzit Merkura blagosloviće vas sa istinskim potencijalom da nađete magiju svakog dana.

Lav

Tvrdoglavi Lavovi imaju poteškoća da se užive u bilo kakvo pregovaranje zbog tendencije da zaborave da, ako žele da ih razumeju - moraju imati volju da i oni razumeju drugog. Za vas je tranzit Merkura vrlo simboličan: govori o promeni koja će uticati na vas cele godine dok izlazite iz negativnog obrasca i otvarate se uzbudljivim novim mogućnostima. Gradićete bolje mostove i površne veze učiniti mnogo dubljima. Možda otkrijete da ne znate baš sve o nekome; ne plašite se toga, dozvolite vezi da se razvije, i razvićete se i vi sami.

Devica

Devicama je teško da slušaju svoj unutrašnji glas. Signal se ne čuje dobro, ponekad niste ni sigurni šta to tačno slušate. Današnji tranzit vaše vladajuće planete Merkura obećanje je da će najkorisniji signal cele godine biti Radio Anđeo Čuvar. Nije važno verujete li u takva bića ili ne. Svi smo mi duše, bića. Ako možete da bolje razumete svoju sopstvenu dušu, to će vam pomoći u uspostavljanju dubljih veza sa sebi sličnima. Tranzit Merkura obezbediće da vas anđeo čuvar vodi tamo gde treba da budete - ali samo ako verujete svom sopstvenom ja, onom delu sebe za koji niste ni sigurni da se usuđujete da ga pogledate.

Vaga

Ove godine počeli ste da shvatate šta su vam prednosti, a šta možda radi protiv vas. U prošlosti niste bili sigurni šta je dobro za vas, a šta nije. Svet se deli, kao na nekoj unutrašnjoj vagi, na stvari koje čine da se osećamo lako, i one koje su nam teret. Ali nekad imamo poteškoća da neki aspekt života svrstamo u odgovarajuću kategoriju. Tranzit Merkura Vagama ove godine donosi dobar trenutak da pogledate u ono od čega ste jednom odvraćali pogled. Možda vam pruži alternativu koja je bolja ili mudrija, produktivnija ili vas više ispunjava. Razmatrajući tu alternativu napravićete velik i hrabar korak ka potencijalno boljoj budućnosti.

Škorpija

Za Škorpije je 2016. godina godina velikog zadovoljstva i životnih pobeda koje će učiniti značajnu razliku u tome kako se osećate. Tranzit Merkura za vas donosi velike simbolične zaključke, i pretvara vas u silu promene. Pokušajte da postanete osoba od uticaja i autoriteta, iako to može usporiti vaš put. Predugo je nešto u vašem životu bilo stabilno, gotovo ustajalo. Pokrenite se. Bila to obično vaša uloga ili ne, kosmos vam sada obećava mudrost da budete osoba koja donosi pozitivnost u živote mnogih ljudi.

PROČITAJTE JOŠ: Pozitivne i negativne osobine svakog horoskopskog znaka: Device preteruju u kritikama, Ribe previše emotivne

Strelac

Za Strelčeve je ova godina poput uspinjanja na planinu, svakog dana, naizgled bez kraja. Čak je i na kraju godine moguće da će vam ostati dobra deonica. Ali put kojim idete u vezi je sa nečim što zaista želite da uradite, što želite da promenite. Radite stvar koja će vas osloboditi od svega ostalog što bi moglo odvesti u prosečan život pun nezadovoljstva. Poruka koju za vas ima tranzit Merkura odjekivaće u vašem umu cele godine, a ona je jednostavna: ovo je vaša planina. Izabrali ste je. I penjući se, napravićete ogroman napredak.

Jarac

Za Jarčeve kažu da su poput vina: sazrevaju sporo i vremenom postaju sve bolji. Ove godine možda ćete zapravo početi da shvatate zašto: počećete da prepoznajete potencijal koji ste oduvek imali, ali niste mogli najbolje da ga koriste. Tranzit Merkura omogućiće vam da vidite šta je sve moguće. Često ne verujemo onome što možemo da zamislimo, mislimo da je preeviše bajkovito i stoga sumnjamo u sopstvene mogućnosti da ispunimo svoje snove, posebno ako ih podelimo sa drugima koji su jednako sumnjičavi. Ali ove godine, bez obzira na to ko ili šta vam crpi energiju, napredovaćete i u tome veoma uživati.

Vodolija

Vodolije su možda i dalje pod tenzijom koja se pojavila početkom ove godine. Vaša i tuđa očekivanja su velika, a sve što radite možda zahteva više vremena nego što to želite. Ali današnji tranzit Merkura pokazaće vam kako ćete, posle sporog uspinjanja, sledi udobno kretanje po inerciji ka uspehu. Nada, za koju ste se ponekad plašili da je ugašena, ponovo će se upaliti u vama. Budite zahvalni na onome što vam možda izgleda sporo: nije spremno za vas, jer ni vi niste spremni za to. Ali na kraju ćete se zaista susreti sa tim; samo mora da se desi pri održivoj brzini. Uskoro ćete, emotivno i materijalno, osećati da ste veoma srećni s načinom na koji vas ova godina vodi pravim putem.

PROČITAJTE JOŠ: Astrologija otkriva: ova 3 horoskopska znaka neće imati samo jedan brak u životu...

Ribe

Ova godina biće za vas veoma ohrabrujuća; ali zapamtite da prilike često lebde oko nas noseći nevidljivi ogrtač i otkrivaju nam se samo kad krenemo da ih tražimo. Sposobni ste da dosegnete magiju, ali morate da verujete u svoje sopstvene mogućnosti. Svaki put kad izgubite veru, otežavate dobroćudnom univerzumu da bude dobar prema vama. Umesto da se zapitate šta vam zvezde spremaju, zapitajte se: Kako mogu da osiguram da mi zvezde daju ono što mi treba? Tranzit Merkura insistira na tome da je ono što vas ograničava vaš nedostatak mašte, ili osećaj krivice ili staha: ništa što ne možete da pobedite.

Priredila: T. S.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije