Neke planete posebno utiču na ljudsku seksualnost, tvrde astrolozi: Venera, planeta ljubavi, Mars, koji je u vezi sa fizičkom snagom, te Jupiter, društvena planeta, piše Lovesensa. Ukoliko se neka od njih u trenutku rođenja nađe u odgovarajućem položaju, može učiniti individuu sklonijom da potraži zabavu sa strane. Koji su znaci verniji od drugih?

Prvo prenosimo "listu vernih"...

Bik (20. april - 20. maj)

Bik voli komfor i vrlo je senzualan. Ovaj znak upravo vapi za stabilnošću pa je zato i sam vrlo odan, na njega se možete osloniti. Bikovi su sjajni planeri i pogled im je uvek usmeren napred; spremni su da se suoče sa bilo kakvim problemom koji se može pojaviti u njihovom životu, uključujući i moguće prepreke u braku ili vezi.

Rak (22. jun - 22. jul)

Od svih zodijačkih znakova, sigurna veza ispunjena ljubavlju najvažnija je Rakovima. Rak voli dom i porodicu i najsrećniji je kad ima duboke emotivne veze. Obično je veoma brižan i pun podrške i vodiće računa o svakome ko mu je važan.

Devica (23. avgust-22. septembar)

Device su osetljive, kreativne i obično intuitivne kad se radi o osećanjima i potrebama drugih. Obično su velika podrška prijateljima i ljubavnicima, uvek spremni da budu rame za plakanje. Nežna Devica vrlo je često sjajan životni partner.

Horoskop magnetske privlačnosti: OVI horoskopski znakovi ostaju ZAJEDNO uprkos svemu

Vaga (23. septembar-22. oktobar)

Ovaj znak traži mir i harmoniju, posebno u vezama, što nije čudno imajući u vidu urođenu čežnju za pravdom i poštenjem. Vage su kreativne i imaju mnogo strana, a kada se u vezi pojavi neka nevolja, Vaga će često pribeći reševanju problema povlačenjem u svoj sopstveni svet. Odane i pouzdane, Vage su obično i uzbudljivi ljubavnici.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Jarac voli stabilnost - posebno u vezi. Većini pripadnika ovog znaka jasno je da uspeh u svakom obliku zahteva naporan rad i odlučnost i ne plaše se ni jednog ni drugog. Kada se u vezi pojave prepreke, a uvek će se pojaviti, Jarčevi su dovoljno strpljivi da rade na njihovom otklanjanju.

A sada sledi "lista avanturista"...

Ovan (21. mart - 19. april)

Ovnovi su nezavisni i impulsivni, te često delaju pre nego što potpuno razmotre sve posledice svojih akcija. Pored toga, imaju neutaživu žeđ za avanturama, što ponekad može da uključi i više ljubavnika i brojne avanture.

Blizanci (21. maj - 21. jun)

Blizanci su smeli i radoznali. Pokreće ih uzbuđenje, a ponekad čak i opasnost. Neverovatno su nevaljali i uživaju u igrama - čak i sa srcima i umovima drugih. Kad se uzbuđenje novog u vezi izgubi, može se desiti da im ljubavnik postane dosadan.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Lav je perfekcionista i uvek vreba sebi savršenog para. Nažalost, malo je veza koje su savršene, pa kad Lav otkrije da njegov partner ne može da ide u korak s njim seksualno ili intelektualno, nastaviće svoju potragu. Kralj džungle često ima dugu ličnu istoriju koja uključuje brojne ljubavnike i veze.

Kako naći pravu ljubav: astrolozi VAMA savetuju ova 2 horoskopska znaka

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Neretko su najmoćniji znak zodijaka upravo Škorpije, koje vole i traže moć. Pošto često kriju svoja osećanja, teško ih je upoznati. Veza sa jednom Škorpijom može biti puna iskušenja, između ostalog zato što uvek misli da je u pravu i nije sklona opraštanju. Jednom kad osete da su izigrane, Škorpije će teško oprostiti i zaboraviti.

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Strelac je slobodan duh koji mrzi pravila, uključujući i ograde koje su prirodne u monogamnoj vezi. Ovaj znak voli istraživanja svih vrsta, među njima i izlete u oblasti seksa i veza.

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Ovaj znak često je lelujav i nepredvidiv. Vodolije su vrlo nezavisne i nekonvencionalne. Mnogi pripadnici ovog znaka namerno će izbeći brak ili ozbiljne veze, posmatrajaći ih kao nešto dosadno.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Kao najosetljiviji znak zodijaka, Ribe se često bore sa konfliktnim osećanjima. One žive u svojoj sopstvenoj maloj zemlji iz bajke i zbog toga im je ponekad teško da se nose sa stvarnim svetom - a to uključuje i veze. Kada partner ili veza ne ispunjavaju visoka očekivanja iz njihovih fantazija, Ribe se mogu lako razočarati.