Anđelina Džoli u centru je pažnje zbog razvoda od Breda Pita, kojeg optužuje da ne daje dovoljno izdržavanje za njihovo sedmoro dece, piše Lepa & Srećna.

Gorka bitka oko razlaza dvoje slavnih holivudskih glumaca traje već dve godine, a deca su glavno pitanje - ko će dobiti starateljstvo, to je pitanje na koje svi čekaju odgovor.

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE TAJNA NJENOG STILA! ZAŠTO JE MEGAN MARKL TAKO DOBRO OBUČENA: sa ovih 6 modnih detalja svaka žena će izgledati kao princeza

U međuvremenu, Anđelina diže medijsku prašinu gde god se pojavi, a naročito kad u javnost izađe doterana i izvede u bioskop, pa u šoping, dve najstarije ćerke - Šajlo (12) i Zaharu (13) kao što je to bilo u Londonu pre par dana.

Lep avgustovski dan i očigledno lepo raspoloženje inspirisale su Anđelinu da odbaci svoje - u poslednje vreme vrlo bezoblične - duge crne haljine i obuče neobičnu kreaciju sa plaštom i atraktivnim čipkanim ukrasima na grudima.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVENO KAKO ANĐELINA DŽOLI (42) NEGUJE LICE: nećete verovati, ali lepa glumica samo ovo stavlja na kožu (FOTO)

Crna boja i dalje je njen zaštitni znak, a uz zanimljivu koktel haljinu kombinovala je elegantne salonke u boji kože i efektnu, klasičnu crnu tašnu za zlatnom kopčom. 

Uočljivo je da Anđelina ne izbegava fotografisanje, a nekoliko svetskih portala javlja da joj vrlo teško pada pad popularnosti kao i podrška prijatelja koju, navodno, gubi.

Posebno je, tvrdi se, ljuta na Amal i Džordža Klunija koji su bili zajednički prijatelji paru Džoli-Pit, ali su se svrstali na Bredovu stranu i nju proglašavaju "manipulativnom" i maltene "ludom".

I to nije sve!

Anđelina je, kažu, ludo ljubomorna na Amal. 

KOJI JE RAZLOG NJENE LJUBOMORE? PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANICI!

PageBreak

Verovali ili ne, ona veruje da joj je Amal preotela ulogu "glavne humanitarke" na svetskoj sceni. Anđelina vodi dve humanitarne fondacije, jedna se zove po sinu "Medoks Džoli-Pit fondacija, a druga samo Džoli-Pit fondacija. Uz to, ona ima i ulogu specijalne izaslanice Ujedinjenih nacija.

PROČITAJTE JOŠ: ANĐELINA DŽOLI SE POJAVILA NA ULICI I ŠOKIRALA SVET: evo zašto svi pričaju o izgledu lepe glumice (FOTO)

Amal, pak, radi kao advokatica specijalizovana za pitanja ljudskih prava i nedavno je osnovala humanitarnu organizaciju pod nazivom Fondacija Kluni. Ona, takođe, govori pred Ujedinjenim nacijama, kao što je to bio slučaj u martu 2018. godine kada je govorila o zločinima koje je počinio ISIS. 

Obe prelepe, obe poznate kao dame od stila, obe proslavljene u svojoj profesiji, obe posvećene majke, obe u centru pažnje javnosti... da li priče o ljubomori imaju osnova, šta vi mislite? 

NOVE SLIKE ANĐELINE DŽOLI POGLEDAJTE U GALERIJI SLIKA!

Tekst: K. I.

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Anđelina je, kažu, ludo ljubomorna na Amal. Evo zašto!