Sloboda Mićalović je na društvenim mrežama obeležila rođendan 21. avgusta 2018. godine i primila mnoštvo lepih želja, ali najsrdačniju čestitku uputila joj je sestra Dragana.

- I da se opet rodim, u kom god obliku, stanju, gradu, kontinentu..uvek bih molila da budem deo tebe. Znaš ti šta sam ti rekla pre godinu dana i tako je oduvek i zauvek!!! Srećan rođendan najbolja moja na svetu! "Ja imam život i svoju SLOBODU. I imam druge koji dođu i odu... " Voli te tvoja Gaga najviše na svetu. Tvoje najmalecko - napisala je Dragana uz kolaž njenih i Slobodinih zajedničkih slika.

PROČITAJTE JOŠ: SLOBODA MIĆALOVIĆ SE SLIKALA U KUPAĆEM, A ONO ŠTO SU VIDELI NA NJENOM TELU SVE JE IZNENADILO: nećete verovati kakvu tetovažu ima srpska glumica (FOTO)

Kliknite OVDE da pročitate Slobodin odgovor!

PageBreak

I Sloboda se na svom profilu oglasila povodom svog rođendana slikom iz detinjstva koja je snimljena za vreme njenog prvog pojavljivanja na televiziji, tačnije gostovanja u emisiji "S one strane duge" koju je vodio pokojni glumac Milorad Mandić Manda.

- I tako nas dve već 37 godina zajedno! Idemo dalje - napisala je glumica ispod fotografije na kojoj je imala samo devet godina.

PROČITAJTE JOŠ: POGLEDAJTE KAKO SLOBODA MIĆALOVIĆ IZGLEDA BEZ ŠMINKE: glumica je objavila seksi sliku sa plaže, a ceo Instagram je oduševljen (FOTO)

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta i da vidite još slika!

PageBreak

Slobodin talenat prepoznao je Zdravko Šotra kada joj je poverio ulogu Vaske u filmu "Zona Zamfirova". Godine 2008. sedam godina nakon što je započela glumačku karijeru, prvi put je dobila jednu glavnu ulogu i to Anđelke Bojanić u seriji "Ranjeni orao", koja je oborila sve rekorde gledanosti. Dva puta je dobila nagradu "Glumački par godine", koja se dodeljuje na Filmskom festivalu u Nišu.

Veoma zapažena, bila je njena uloga u filmu Emira Kusturice "Na mlečnom putu", gde je glumila rame uz rame sa Monikom Beluči.

Tekst: I. K.

Izvor: Blic