Časopis "Story" U 2018. godini proslavlja 16. rođendan u bašti Zemaljskog muzeja u Sarajevu, gde se "Story Hall of Fame" po prvi put održava.

Na crveni tepih među prvima stigla je legendarna pevačica sevdalinki Hanka Paldum.

PROČITAJTE JOŠ: KAKO IZGLEDA NEDA UKRADEN U KUPAĆEM: pevačica u sedmoj deceniji pokazala kako se nosi bikini (FOTO)

"Ovo je sjajna ideja. Sve što se događa na okupnjanju ljudi, na druženju i širenju pozitivne emocije, ja podržavam. A Sarajevo je po tome poznato. Samo neka ovakvih događaja bude što više. Dugi niz godina pratim Story i vi ste jedna respektabilna novina, tako da od ove večeri očekujem sve najbolje", rekla je ona. 

Odmah za njom, stigao je i gitarista i pevača benda Letu štuke, DinoŠaran.

"Moram priznati da inače ne čitam novine, ali znam da je Story jedan od najčitanijih magazina. Moram priznati i da sam inače više za kućna druženja, ali vi ste uspeli da me izvučete napolje", rekao je on uz osmeh.

On je, inače, došao je u društvu supruge i dece. 

"Jako mi se sviđa ideja što je Story Hall of Fame nakon Zagreba stigao i u Sarajevo. Samo, ovde je užasno vruće pa nisam došao u odelu nego sam se odenuo šareno, na temu 'Urban jungle'-a. Bio sam na jednom vašem partiju u Zagrebu i sjajno sam se proveo. Nadam se i očekuje da će večeras zabava biti još bolja", bio je siguran Deen, poznati bosanskohercegovački pevač.

Kliknite OVDE DA VIDITE KO JE PROGLAŠEN ZA NAJBOLJEG PEVAČA, NAJBOLJU GLUMIC, NAJBOLJEG GLUMCA... i još slika!

PageBreak

Na žurki pojavio se i redatelj i scenarista AdemirKenović

"Znam da se Story bavi dobrim, pozitivnim stvarima, čak i nekim događajima koji se ovde zbivaju. Pratite naš film, našu scenu i jako vam dobro ide. Naš deo posla, nas umetnika, je da pohodimo ovakva događanja gde srećemo kolege iz raznih zemalja. Jako smo polaskani kada mediji dođu u Sarajevo, za nas je to velika čast i privilegija", rekao je on.

Tokom večeri, HariMataHari dobio je nagradu za najboljeg pevača!

Za najboljeg glumca proglašen je  EmirHadžihafizbegović, a glumicu JasnaŽalica.

PROČITAJTE JOŠ: Hari Mata Hari otkriva da nije bio spreman za ulogu oca: evo kako danas izgleda ćerka Harija Varešanović (FOTO)

Nagradu za najbolju grupu odneo je Letu Štuke. 

MajaSar proglašena je najboljom pevačicom!

Najboljim filmom proglašen je film "Žaba", bosanskohercegovačkog redatelja Elmira Jukića, ekranizacija kultne pozorišne drame pisca i dramaturga DubravkaMihanovića.

RazijaMujanović odabrana je za najbolju sportašicu. Bosansko-hercegovačka košarkašica čak je tri puta izabrana za najbolju košarkašicu Evrope, 1991, 1994 i 1995 godine. Godine 2017. uz velikane kao što su Šekil Onil, Tonij Kukoča, Miki Berkovic, Valdia Valters i Dušana Ivkovića, Razija je primljena u FIBA-inu, odnosno Košarkašku Kuću slavnih.

Bojan Hadžihalilović izabran je za najboljeg dizajnera. Bojan je sa suprugom Dadom osnivač agencije Fabrike koja je danas jedna od najuspešnijih u regiji, dok je laskava titula za životno delo pripala je Ademiru Kenoviću, uglednom bosanskohercegovački reditelju, producentu i scenaristu.

Ovaj glamurozni događaj se, inače, već godinama organizuje u Zagrebu. Važi za jedan od najvažnijih događaja na hrvatskoj estradnoj sceni, kog zvezde muzike, filma, sporta, televizije, mode, pa i ostali učesnici društvenog života iščekuju s nestrpljenjem, i za njega se pripremaju mesecima unapred.

Nakon 16 godina prisutnosti na tržištu Bosne i Hercegovine, "Story" će ove godine prvi put prirediti veličanstvenu proslavu s temom "Story Urban Jungle". Biće zanimljivo videti kako su najuticajnija lica bosansko-hercegovačkog javnog života uskladila svoj stajling s ovogodišnjom temom žurke.

Kliknite OVDE da listate sve slike sa crvenog tepiha u Sarajevu!

Izvor: Kurir/Story.hr

LepaiSrecna Crvenim tepihom u Sarajevu prošetale su mnoge poznate ličnosti - Hari Mata Hari dobio je vrednu nagradu, a svi su oduševljeni modnim izborom poznatih dama!