Voditeljka Marija Veljković požalila se na Instagramu zbog prevelikih obaveza koje majčinstvo donosi!

Marija je majka troje dece, dve ćerke i sina, a dolazak na posao trenutno joj dođe kao jedini predah zbog brojnih svakodnevnih obaveza.

PROČITAJTE JOŠ: KAKO ANA IVANOVIĆ I BASTIJAN U JAVNOSTI RAZMENJUJU NEŽNOSTI: popularan par zapalio Instagram romantičnom slikom (FOTO)

"Ranije nisam verovala kada neko kaže da mu je posao odmor. A sada kada bi me neko pitao kako se opuštam, ja bih rekla - radim! U stvari, nemojte pogrešno da shvatite - ne treba meni odmor od moje dece, to mi je najveća sreća u životu. Al nama mamama jeste nekada potrebno da mislimo o nečem drugom osim o pelenama, ribanju, ručku.... Tako da moj posao, koji inače obožavam, dođe kao spa centar", napisala je voditeljka na Instagramu i dobila veliki broj poruka majki koji su je podržale. 

PROČITAJTE JOŠ: TRUDNA ANA IVANOVIĆ U ČIKAGU TOKOM LEDENOG TALASA: nećete verovati šta srpska lepotica radi napolju po zimi (FOTO)

"Razumeju te majke u potpunosti! Bez brige i bez grize savesti!", "Govorila meni moja koleginica, tada majka dvoje dece, sada već troje: Ja dođem na posao da odmorim... Na to bih joj rekla da je blesava, a sada je u potpunosti razumem", "hvala bogu da neko misli kao ja", samo su neki komentari...

Izvor: Kurir