Trigon Merkura i Meseca donosi neverovatnu moć odlučivanja i osećaj za društveni život, a naročito se dobro snalazite u važnim razgovorima, razmeni ideja i savetovanju, piše Lovesensa. Ovo je savršen dan da obnovite i osvežite neke lepe odnose, a evo koji znak će imati najviše dobre energije...

Drage Device, Merkur u znaku Strelca donosi dobro raspoloženje i želite da dokažete partneru koliko ste zaljubljeni. Ovo će biti divan romantičan dan u kojem se srca otvaraju i tajne ljubavne želje postaju stvarnost. Moguće je da ćete večeras želeti da iznenadite partnera romantičnom večerom ili nekim poklonom. Važno je da znate kako da maksimalno uživate u ljubavi.

Usamljene Device biće u centru pažnje. Prija vam lična zavodljivost i spremni ste da se odreknete usamljenog života. Danas možda nećete sresti srodnu dušu, ali svakako će vam nekoliko zanimljivih osoba privući pažnju. Na poslu ste vrlo popularni među kolegama i stvarate pozitivnu atmosferu. Osim što se dobro snalazite u izvrešnju zadataka, vrlo ste inspirativni i širite dobru energiju na poslu. Očekuje vas savršen period na polju karijere.

PROČITAJTE JOŠ:

DA LI ĆE VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK BITI NAJSREĆNIJI U 2019: astrolozi otkrivaju kome Nova godina donosi napredak i sreću

NEDELJNI JELOVNIK OD PONEDELJKA DO PETKA: 5 predloga za ručak (RECEPT + ŠTA DA KUVAM) BR. 5

HOROSKOP ZA VLADAVINU SUNCA U STRELCU: šta nam zvezde predviđaju za ljubav, posao i zdravlje (do 21. decembra)

KINESKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Petao dobija posao, Tigar ima sreće u ljubavi (do 6. decembra 2018. godine)

Novembar je mesec u kojem razmatramo šta smo ostvarili u ovoj godini i koje smo šanse propustili, a period Vodene Svinje razvija empatiju i želju da obnovimo neke odnose, piše Lovesensa. Bićete fokusirani na sreću porodice, partnerove želje i svoj dom. Svinja je znak sreće, šarma i kreativne inteligencije, pa će novembar doneti uspeh i radost na mnogim poljima.

Iako će nam biti važno zadovoljstvo i opuštanje, ovog meseca napravićemo i listu prioriteta. Započećete svoj mali životni projekat koji će vas osloboditi iz lanaca loših navika.

Potraga za apsolutnim mirom i srećom postaje vaša dnevna rutina. 

Bivo - novembar 2018.

Novembar je mesec obnavljanja bliskih odnosa. Moguće je da ćete se fokusirati na energiju ljubavi i nežnosti. Ako tragate za srodnom dušom, dopustite da se iz jednog iskrenog prijateljstva razvije divna ljubav. Na poslovnom planu važno je da obratite pažnju na detalje, a tek onda da delujete. Iskoristite svoje sposobnosti, jer ćete do kraja ovog Mesečevog ciklusa imati šansu da ostvarite veliki uspeh.

Pacov - novembar 2018.

Ovog meseca želećete da izađete iz začaranog kruga rutine, naročito kada je u pitanju ljubav. Radićete nešto zanimljvio sa partnerom, učićete jedno od drugog i uživaćete u zajedničkim trenucima. Oslobodite se na kratko obaveza i pritiska, važno je da radite ono što vas zaista ispunjava. Usamljeneduše posmatraće okruženje i tragati za srećom, ali važno je znati kako odmah da otkrijete nečije motive. Moguće je da će vas na poslu ugrožavati nedostatak informacija i bićete u zabludi. Zbog ovoga nećete moći da usmerite energiju u pravom smeru.

Tigar - novembar 2018.

Vreme je da ispunite srce čarolijom iskrene ljubavi! Oni koji su u vezi uživaće u nežnim i iskrenim emocijama, dok novembar donosi divnu energiju i sudbinske preokrete usamljenim srcima. Budite druželjubivi! Na poslu je velika konkurencija i teško se dolazi do ostvarenja ambicija, ali ne odustajte. U novembru imate šansu da pokažete svoje najbolje ideje, a nema sumnje da ćete zablistati.

PROČITAJTE JOŠ: KINESKI HOROSKOP - 12 ZNAKOVA KINESKOG ZODIJAKA: pronađite koji ste znak po godini rođenja

Zec - novembar 2018.

Otpustite prošlost ako želite da pojačate ljubavnu magiju. Slatke uspomene koje se svakodnevno vraćaju samo su prepreka koja ne dozboljava da otvorite srce za nove mogućosti. Povratak stare ljubavi pokazaće se kao velika iluzija, ali važno je da od prošlosti ostane samo dobra životna lekcija. Na polju karijere očekuje vas puno nedovršenih poslova i važnih odluka. Dobro se snalazite, a vaš šarm pomaže da u važnim poslovnim aktivnostima ostavite dobar utisak.

Zmaj - novembar 2018.

Komunikacija je važna za održavanje romantične veze, zato što pre partneru recite koje reči se kriju u vašoj duši. Usamljeni Zmajevi imaju dobro rasuđivanje ovog meseca, pa ako nešto na ljubavnom planu ne ide kako želite, samo vi znate rešenje. Poslušajte lični instikt. Na poslu vas očekuje pozitivna energija, a mnoge stvari rešićete tako što ste napokon razgraničili šta funkcioniše, a šta vam nije potrebno. Na polju karijere sledi savršen balans.

NA SLEDEĆOJ STRANICI PROČITAJTE: KINESKI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2018: Zmija, Konj, Koza, Majmun, Petao, Pas, Svinja

PageBreak

Zmija - novembar 2018.

Novembar je mesec velikih ljubavnih odluka, a neki parovi će razmišljati o braku ili zajedničkom životu. Ako ste u vezi, sledi period udobnosti i stabilnosti, dok usamljene Zmije očekuju neverovatne avanture. Ako tražite ljubav, napokon su došli bolji dani, a moguće je da će se jedno prijateljstvo pretvotriti u strastvenu romansu. Na poslu vas očekuju problemi koji će vas potpuno iznenaditi. Važno je da ne budete brzopleti i dobro isplanirate kako da izbegnete loše rezultate i komplikacije.

Konj - novembar 2018.

Ovog meseca se menjaju želje vašeg ili partnerovog srca. Ukoliko ste nesigurni u svoja ili partnerova osećanja, važno je prvo razgovarati i tražiti savet osobe od poverenja. Usamljeni su spremni da rizikuju i brzo reaguju kada se situacija na ljubavnom planu ne odvija onako kako su želeli. U novembru je važno da kontrolišete ego kada je u pitanju posao. Saslušajte savete autoriteta i dobro zapamtite smernice za rad. Ukoliko budete radili po svome, puno ćete rizikovati.

Koza - novembar 2018.

Ovog meseca posvetite se razvoju romantične veze. Iskoristite nežne reči, zakažite sastanak sa partnerom, pokažite koliko vam je stalo. Sukobi nastaju jer stvarate probleme gde ih nema. Pojednostavite život i sve će biti lakše i slađe. Usamljene duše imaju puno šanse za novu ljuvbav, očekuju vas divni susreti. Vreme je za promene kada je u pitanju posao. Moguće je da će početak transformacije narušiti životnu ravnotežu, ali iznenadićete se kakvu vam lepotu ova promena donosi.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2019. GODINU: evo koji znak Zodijaka će naći srodnu dušu

Majmun - novembar 2018. 

Ljubavna atmosfera postaje vedrija jer je neko od vas dvoje odlučio da se promeni. Povežite se sa drugim ljudima, razmenite iskustva i podelite dobru energiju, a moguće je da ćete sresti na srodnu dušu koja će vam potpuno promeniti način života. Na polju karijere sve se odvija sporo, ali vas uskoro očekuje mali napredak. Iskoristite snagu uma i svoje talente!

Petao - novembar 2018.

Različita mišljenja narušiće harmoniju u romantičnoj vezi. U novembru vas očekuju sukobi i promene na ljubavnom planu, pa je važno sa patnerom da razgovarate o važnim temama za vaš odnos. Usamljeni Petlovi propustiće divnu šansu za ljubav, ali još uvek nije kasno. Oslobodite se straha i pokušajte ponovo da uspostavite kontakt sa simpatijom. Novembar je dobar mesec kada je u pitanju posao. Važno je da imate dobre veze i komunikaciju sa kolegama i autoritetima. Dobićete velike zasluge, a samim tim i veći uticaj.

Pas - novembar 2018. 

Nakon nemirnog mora ljubavi, napokon ćete uploviti u mirne vode. Prijaju vam promene u vezi, a kraj godine Psa doneće veću bliskost sa partnerom. Svako malo poklanjanje pažnje može biti veliki korak za romantičnu budućnost. Ako ste usamljeni, ovog meseca niko neće moći da prevari vaše srce, jer znate kako se već na početku razvija dobar ili loš odnos. Na poslu ste fokusirani i na pravom ste putu. Očekuje vas pozitivan preokret na polju karijere.

Svinja - novembar 2018.

Ako ste u vezi, želećete da osvežite i promenite odnos sa partnerom. Mnogi će otvoriti srce za novu ljubav, a moguće je da ćete baš ovog meseca upoznati osobu koja će vam puno značiti u budućnosti. Na poslu vas očekuju problemi, ali vaša odlična strategija pomaže da ih brzo rešite. Kada budete blizu cilja, shvatićete da situacija nije toliko komplikovana kako ste zamišljali. Lako dolazite do važnih odgovora.

Izvor: Lovesensa