VAGA

Aspekat će napuniti vašu dvanaestu kuću mističnom i čistom energijom, te ćete imati pomoć na duhovnom putu koji ima za cilj postizanje sreće, boljeg razumevanja i empatije. Dobar je trenutak za meditaciju i zarastanje starih rana.

ŠKORPIJA

Dodatna energija stiže u vašu jedanaestu kuću prijateljstva i druženja. Vreme je da iz vašeg života izađu ljudi koji vam ne žele dobro, kao i da ostvarite konekcije sa ljudima koji rade u vašu korist.

STRELAC

Vaša deseta kuća karijere napuniće se energijom koja će vas podstaći da napravite kvalitetne planove za budućnost. Promislite kakvu karijeru zaista želite i koliko truda i zalaganja ste spremni da uložite kako biste ostvarili svoje ciljeve.

PROČITAJTE JOŠ: LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA SEPTEMBRA 2018: ova tri znaka će uživati u ljubavi i strasti

JARAC

Procvetaće vaša deveta kuća učenja i proširivanja vidika. Stiže vam period u kojem ćete stvoriti nova iskustva i saznati nešto novo tako što ćete, recimo, otići na neko uzbudljivo putovanje.

VODOLIJA

Probudiće se vaša čula na polju osme kuće koja je u vezi sa vašim stanjem duše i emotivnim razvojem. Spremite se da istražite svoju seksualnost i želje koje ste možda potiskivali.

RIBE

Sedma kuća biće prodrmana, a to se odnosi na sve vaše veze i odnose. Konačno je došao trenutak da se otvorite i steknete poverenje u druge ljude.

Tekst: Natalija Knežević

Izvor: Lepa & srećna