NovakĐoković pobedio je u finalu Vimbldona, a posevbnu snagu mu je dala podrška sinaStefana koji je prvi put prisustvovao tatinom meču!

Novakova majstorska igra u ovogodišnjem finalu Vimbldona ostala je u senci nečeg mnogo snažnijeg - ljubavi između oca i sina, piše Yumama. Pogledajte fotografije i snimke najemotivnijih trenutaka tenisera i njegovog sina Stefana...

PROČITAJTE JOŠ: CEO INSTAGRAM LAJKUJE! JELENA ĐOKOVIĆ PRVI PUT U PROVOKATIVNOM IZDANJU: pogledajte kako izgleda Novakova supruga u mini haljini (FOTO)

Novak je zaista odigrao brilijantan turnir. Stizao je, naizgled, neuhvatljive lopte, i odlično riternirao. Pogađao je servise, mentalno se držao i na kraju po četvrti put, zasluženo postao šampion Otvorenog prvenstva Engleske, na čemu mu od sveg srca čestitamo.

Međutim i sva ta ogromna postignuća u senku je uspelo da baci nešto još jače i snažnije - ljubav između oca i sina. Nije želeo do samog kraja o tome da priča, ali na kraju Novak je priznao, da mu je prisustvo sina bila jedna od najvećih motivacija tokom turnira.

Kliknite OVDE da pogledate kako izgleda Stefan Đoović i kako se raduje tatinoj pobedi!