Megan Markl i princ Hari bili su u službenoj poseti živopisnom Maroku. Sva pažnja, naravno, bila je usmerena na vojvotkinju od Saseksa koja i u trudnoći blista. Još jednom je pokazala zašto je "kraljica stila", a odeću je prilagodila svom drugom stanju i službenim prijemima kada je neophodno ispoštovati protokol. Za neobaveznije susrete i aktivnosti, dozvolila je sebi i nešto malo jednostavnije, što vole da nose i "obične" žene.

Prijem u britanskoj rezidenciji u Rabatu bio je formalne prirode, pa je lepa Megan odabrala dugu bež haljinu kroja koji podseća na sari i elegantne zlatne salonke. Niska punđa idealno se uklopila u celokupan izgled.

Prinčevski par se u Maroku družio i sa najmlađima, posetili su škole i izbeglički kamp, a vojvotkinja je dobila i svoju tetovažu od kane, koju žene u Maroku tradicionalno nose.

Za posetu sportskom centru u kojem je princ Hari odigrao fudbal sa dečacima, Megan je odabrala ležernu kombinaciju: udobne pantalone, teget blejzer i ravne cipele.

Prinčevski par nije se libio ni da uživa u tradicionalnim marokanskim specijalitetima.

Obišli su i lokalne tržnice i kupovali od uličnih prodavaca. Ovog puta vojvotkinja je izabrala crnu haljinu do kolena sa elegantnim blejzerom i crnim salonkama. Poseban detalj su krupne viseće minđušeorijentalnog stila.

Još slika pogledajte u galeriji.

Tekst: V. O.

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Iako u poodmakloj trudnoći, vojvotkinja od Saseksa pažljivo bira odeću i u svakoj prilici izgleda savršeno.