Kad god ne znate šta da obučete - slobodno se oslonite na crnu boju! Sa njom nikad nema greške, koliko je ozbiljna toliko je elegantna, a može biti i seksi i sportska, piše Stil

Sve zavisi kako je uklopite, koje komade odaberete i kakve detalje uz nju ponesete!

PROČITAJTE VIŠE: NAJLEPŠI NAČIN DA ISTAKNETE STRUK: kako se nosi glavni modni detalj koji svaka žena treba da ima

Kakav god da je vaš stil, svaka žena treba da bar po jedan od sledećih 10 komada u crnoj boji - oni su večni i uvek mogu da se uklope u sve trendove koji dolaze i prolaze!

1. Crni kaput

Nema te kombinacije koju na jesen i zimu crni kaput neće učiniti kompletnijom i savršenijom, bilo da je u pitanju čista elegancija ili sasvim opušten stajling.

2. Crna kožna jakna

Moćan, večiti komad koji se uklapa u baš sve stilove!

3. Crne pantalone

Od trenutka kada želite da izgledate elegantno, do momenta kada ne znate šta da obučete, crne pantalone uvek spasavaju situaciju, i to na najlepši mogući način! Bilo da su lagane i lepršave, od teksasa ili kožne... Bilo da su uske, široke ili zvoncare... Crne pantalone su uvek pun pogodak!

4. Crni džemper ili rolka

Komad koji u sebi nosi jednostavnost, a u isto vreme neprevaziđenu klasičnu eleganciju i takođe se slaže baš uz sve.

OSTATAK TEKSTA PROČITAJTE OVDE

PageBreak

5. Crna košulja

Kad kažemo poslovna moda, prva asocijacija je, naravno, neprevaziđena crna košulja. Osim uz klasična odela, odlično se slaže i sa džinsom, suknjama... Ma, sa svakim komadom i u svakoj prilici!

6. Crna majica

Najjednostavnija crna majica jedan je od komada koje svaka žena treba da ima, i to nekoliko. Fantastična su "podloga" ispod  bluza i raskopčane košulje, super se slažu uz farmerke, šortseve i suknje u najrazličitijim kombinacijama i stilovima... Dosta je razloga da svoj ormar upotpunite sa nekoliko klasičnih crnih majica!

PROČITAJTE VIŠE: OVO SU NAJLEPŠE SUKNJE ZA JESEN I ZIMU: 3 HIT modela koje nose modne blogerke sa Instagrama (FOTO)

7. Crna haljina

I, stigli smo do omiljenog komada mnogih žena - crne haljine! Bilo da je u pitanju čuvena mala crna haljina, ili nešto duža, široka ili uska, sa njom jednostavno ne možete da pogrešite. U zavisnosti od kroja, može da se uklopi u svaki stil - sportski, poslovni, elegantni i izgleda jednostavno savršeno uvek i svuda!

KOJI MODNI AKSESOARI SU NEOPHODNI SVAKOJ DAMI OD STILA

PageBreak

8. Crna torba

Večna klasika na milion načina.

PROČITAJTE VIŠE: OVAJ KAPUT NIKAD NEĆE IZAĆI IZ MODE: najtraženiji model KAPUTA za zimu 2018/2019 godine (FOTO)

9. Crne čizme

Ništa teže nego odlučiti se za samo jedan par crnih čizama! Definitivno, one su među najelegantnijom obućom koja postoji i svaka dama ima svoj omiljeni par. Da li će to biti ravne crne čizmice do ili iznad kolena, ili gležnjače koje su svake godine sve lepše... Crne čizme jednostavno nemaju konkurenciju među jesenjom i zimskom obućom.

10. Crne salonke sa visokom štiklom

Idealne su za bukvalno svaku priliku - od diskretnog, elegantnog ukrasa poslovne odevne kombinacije do moćnog oružja svake zavodnice!

Izvor: Stil