Premda bi mnogi očekivali da članovi britanske kraljevske porodice rođendane obeležavaju raskošnim i glamuroznim proslavama, jedno od pravila kojih se moraju pridržavati su dostojanstvene, intimne proslave u krugu porodice.

Prošle godine, podsetimo, Megan i Hari su njen rođendan proslavili na safariju u Africi, a umesto da 37. rođendan provede na porodičnoj zabavi, lepa vojvotkinja se 4. avgusta 2018. godine našla sa mužem u crkvi!

Naime, par je prisustvovao venčanju najboljeg prijatelja svog supruga, princa Harija, Čarlija Van Straubenzeja i Dejzi Dženks.

PROČITAJTE JOŠ: OBJAVLJENA LISTA NAJBOLJE OBUČENIH SLAVNIH LIČNOSTI: Kejt Midlton i Megan Markl su žene sa najviše stila, ali svi su se šokirali kada su videli NJEGA na listi (FOTO)

Megan je ponovo zablistala i privukla ogromnu pažnju kada je ispred crkve Svete Marije Device u Frenšamu stigla držeći za ruku svog supruga, princa Harija. Pojavila se u tamnoplavom izdanju, kreaciji bez rukava sa plisiranom suknjom malinastozelenih, belih i ružičastih delova uz "clutch" torbicu i salonke visokih potpetica uz neizbežni šešir i široki osmeh na licu.

Od kako se udala za princa Harija, Megan je postala modno konzervativnija, a princezi Judžini, sestričini princa Harija postala je modni uzor jer je u više navrata pokazala kako kopira vojvotkinju od Sasesksa.

Sa zvaničnih profila kraljevske porodice na društvenim mrežama, uputili su joj čestitku uz fotografiju na kojoj je nasmejana Markl uz kraljicu Elizabetu II ali su se i zahvalili na lepim čestitkama koje joj pristižu sa svih strana sveta.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta!

PageBreak

Zanimljivo je da je njen rođendan bitan i za kraljicu Elizabetu II jer je na taj dan rođena i njena majka Elizabet Baus Lion. Nosila je nadimak kraljica Elizabet, Kraljica majka kako ne bi došlo do zabune s ćerkom.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI JE MEGAN MARKL SMELA OVO DA URADI: strastveni poljubac prodrmao kraljevsku porodicu i šokirao javnost (FOTO)

Megan je objasnila da ju je njena majka Dorija Regland od malena učila da svoj rođendan tretira kao Novu godinu, odnosno dan u kojem će staviti naglasak na neke nove odluke i nove životne ciljeve. O tome je Megan Markl već odavno pisala i na svom blogu "The Tig", koji je vodila pre nego je postala zvanična članica britanske kraljevske porodice, a u kojem je još za 33. rođendan otkrila koja su njene najveće rođendanske želje, a njih se drži i danas.

"Više iznenađenja, više avantura i više mogućnosti za rast i razvoj", to je ono što lepa vojvotkinja želi za rođendan, u danu koji bi trebalo da bude ispunjen s više smejanja, više ležernih šala, ukusnih jela i nadahnuća.

Poznati su i neki prvi pokloni koje je primila. Udruženje za zaštitu životinja PETA poslala joj je vegansku torbicu vrednu 335 evra - pogledajte je dole u tekstu!

Tekst: Danijela-Ana Morić 

Izvor: Tportal.hr

LepaiSrecna Prošle godine na safariju, ove godine u crkvi! Megan Markl je imala zaista neobičnu proslavu rođendana...